unor....halooo holky

07.02.2009

Tak co,koukam ze unor se nejak zastavil,a nikdo nam zatim neporodil?No holky mi se taky stale drzime bohuzel 2v1 at delame co delame.... snad tu budu strasit az do brezna...no dnes uz asi hodinku mam takovy jakoby pichani v pipine,takovy divny jakoby tlak,nevim co by to mohlo byt,bud jde o poslicky a nebo zacinajici porod,co myslite?No kazdou vterinku si rikam,ze uz bych to chtela mit za sebou,to cekani je HROOOZNY....!!!! a jak se bojite porodu holky?? No ja celkem dost,cekam prvni mimino,takze uvidime .... :one: :girl: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojík :a\|: Tak koukám, že jsme na tom všechny podobně :s: Já osobně jsem ráda alespoň za to, že když přijdu sem na tyhle stránky, tak aspoń vím, že v tom nejsem sama :!k: :||): Holky fakt jak se říká, nejhorší měsíc těhu je ten poslední, ted už tomu věřím a musim plně souhlasit! :00: Člověk je nervózní ze všeho, jednak porod, bolesti, nemotornost,náladovost...chjo, tak snad nám to uteče a už se budeme jenom těšit z těch našich prďolek :cc): ;) Držim Vám tu všem mamčám palce!Ať už je to čekání za námi :°°//: :dance: :a:

tak já jsem taky ještě neporodila, a to jsem se bála, že potom sobotním pádu se to rozeběhne, ale až na pár poslíčků vůbec nic. Jelikož vím do čeho jdu tak na to ani nemyslím. Při prvním porodu jsem si to užila od první kontrakce až po porod placenty uběhlo 44,5 hodiny. Tak snad to teď bude snazší.

ahoj holky, taky se hlasim vcelku.
Priznaky zadne - zadni poslove, zadna voda nebo zatka. malej tam zamrzl. :e):
Kontrolu mam ve stredu, tusim, ze by mi mohla Dr. udelat Hamiltona. Kdybych mela nektereho z nasich starsich gynekologu, a je jich tu dost, tak mi ho urcite udelaji.
Na porod myslim radeji jen vzdalene a jsem rada, ze nevim, do ceho jdu. No uz se z toho nevyvlecu.
Manza mi jeste podporil, kdyz mi rekl, ze to musi byt hrozne, kdyz vim, ze prijde brzo velka bolest, ze pry je to jako by treba dopredu vedel, ze si za tyden urizne ruku - to mi rekl, takze mi to moc nepodporilo. :00:

In reply to by roselini

my taky pořád držíme pohromadě.. ale fakt se na porod ještě necítím.. brrrrrrrr.. ale ten tvůj manža je hustej :s: opravdu dokáže povzbudit. To ten můj mi včera prvně řek, že to je hezký, že mám břicho :) no koukala jsem jak blázen :jawdrop: kdyby mi to břicho tak netvrdlo a nelítala jsem 3x za noc na záchdo, tak bych to ještě chvíli vydržela :\x:

In reply to by bella1983

hustej je :one: Mne taky rekl, ze se mu to brisko libi a ze by me treba takhle nechal 5 let, ze by se mu to libilo. A taky vyzaduje, at hlavne nevyhazuju nebo neprodavam tehu-kalhoty, takze by asi chtel dalsi, no po porodu az se zmobilizuju tak nesmim zapomenout se chranit, jinak jsem v tom zase hned. :|-|:

Ahoj holky...!!! Mě už to taky nebaví.... dneska máme za sebou i druhý termín :00: ...uf... poslíčci sem tam..ale jen, jak tady většina píšete.. bolest v podbříšku a v kříži jako bych to měla dostat..už z toho začínám být nešťastná..jsem protivná.. nic se mi nechce, nic mě nebaví :n: .. dny se mi vlečou jako smrad..doslova.. ach jo.. už jsem z toho těhotenství celkem zničená :§) ... a nemůžu se dočkat toho našeho cvrčka... :cc):

Ahoj holčiny :cat: zdravím, já jsem na tom pořád tak nějak stejně, akorát dnes v noci jsem měla bolesti jako při menzes,ale jinak se mi zdá, že se k ničemu neschyluje, jsem ted 38+0tt. Za poslední týden mi ale strašně popraskalo bříško a to až ted :spid: , přestože poctivě mažu každej den :\/: Jinak už to taky chci mít za sebou, cítim, jak je mi už "malej" prďolka "na obtíž" :||): , raději bych ho už vozila v :/;x: a muchlala :c: :h: :c: Tak se držte a zatim pa :a: :cc):

In reply to by Lennka123

Jak píšeš s tím bříškem, to jsme na tom stejně :§) mě taky popraskává až teď ke konci. Já budu po porodu zralá na plastiku celého těla. Mažu jako blázen a pak tohle. Já jsem tedy docela i rozložená z toho, jak vypadám. Nahoře mám jen 13 kg, ale připadám si jako hroch, manžel mi neustále opakuje, že se mu líbím a že mě miluje, ale je to se mnou jako mluvení do dubu. Já se tak bojím, že se mu potom už líbit nebudu, že si až říkám, že to snad přivolám. Jsem teď pořád tak nebrečená, až to není hezký. Strašně se těším na maličkou, ale ještě ji stále u sebe nemám :!k: , zdá se mi o ní, a strašně už chci vědět, že bude v pořádku a tak...
Pamatuju si, jak jsem jako malá nemohla vydržet pár dní před Ježíškěm nedočkavostí, co bude pod stromečkem a teď je to stejné. Víme, že to bude holčička, víme, že se vyklube už teď někdy, ale čekáme a čekáme a zatím nic. A to jsem už dle Dr. měla porodit...
Porodu se bojím stále, ale už bych do toho šla, protože jsem chvíli unavená, a spala bych celý den, pak zase obrat a mám energie na rozdávání a dělám všemožné....
Jsem zvědavá,kdo přemluví dalšího mimíska a by na nás vykouknul :cat:

já mám takový bolesti taky od včera, ale to budou ty poslíčky. Kamarádka mi říkala, že se taky bála, že nepozná kontrakce, ale to je prý prostě tak něco jinýho, že to člověk pozná. Jinak mně se ještě rodit nechce, se na to nějak necítím :!k:

:§) já zatím nic a ani mě nic nebolí jen mě celý den pálí žáha fuj.Porodu se bojím ale už to chci mít za sebou.Jenže naše mimi se tam snad drží co to de

mě už to taky nebaví, strach mám, hlavně z toho, že nevím, co mě čeká :||): , taky čekáme první. Včera mě bolelo břicho a v kříži, jako bych to měla dostat, taky nevím, co to mělo znamenat, jestli poslíčci? Fakt nevím :?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka