TAK A MÁM UŽ I CENY :o)

07.02.2009

Jsou nové a krásné - holt jsem generální ultraředitelka této soutěže, tak se musíte smířit s mým vkusem :!k:

Kuk na ceny

No a pak už Vás začnu ládovat pomalu i sem do FOTOGALERIE

:a:

Ty ses do toho vrhla tak profi! :) Dnes jsem ti poslala nafocenou černobílou Kašíkusku v 3,5 letech, s účesem dle hrnce :D A jak soutěž probíhá? My budeme hlasovat někde nebo ty jakožto ultraředitelka rozhodneš? :) Jako ty ceny jsou fakt krásný! :) Ale mě možná rovnou z případných prvních příček vyřaď, mám kontaktní alergii na kovy, a nemohla bych cenu užít, narozdíl od jiných :)
Těším se :)

In reply to by Andělína

Tak to je super, nemusím se bát výhry :D Ale jak jsem koukala, konkurence je obrovská! :) ostatní holčičky byly tak pěkné.. no ale s hrncem reprezentuji dobu :D at žije retro! :)

:k: Tak kdo to nestihnete, řekněme do čtvrtku rána, tak nebudete soutěžit nooo - ale dát Vás tam můžu vždycky, ať jsme pěkně potom tady ve fotogalerii pohromadě, ni? Takže posílejte kdykoliv.

Andělí ty ses do toho nějak pustila :) Šikula, ale nevím jestli to do středy stihnu, fotky zůstali u rodičů a nevím jestli se k nim dostanu.

teda Andelinko, ty jsi zase akcni..ja mam bohuzel vsechny fotky zatim nejak u nasich, takze mam peska a soutezit nemuzu...ale budu to pozorovat z povzdali..a jinak stejne na nich vypadam na vsech jako mastnej koblih..to takhle kolem tech 4let, uz to bylo lepcejsi:-)))))

ahojik, takový technický dotázek...do kdy můžeme posílat fotečky..mám je u maminy,pojedu tam za týden,tak abych věděla:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka