Snad z toho nebude průšvih

07.02.2009

Ahojky holky tak to mi ten den hezky začal. Ráno při venčení pejska se mi podvrtl kotník a já upadla, ne přímo na bříško, ale na bok a teď mám docela strach. Malou cítím ani nešpinim. Vím že se nic neděje kdyby se narodila už teď, ale nemohlo se jí něco stát? Celá se klepu. Napište mi své názory. Díky papa

Ahoj,já tenkrát jela v narvaným vlaku těhotná a nikdo mě nepustil sednout.Najednou vlak sebou škubnul a já nalítla na sedačku.Nikdo nic jen čuměly jak telata :jawdrop: Byla jsem strachy bez sebe ale naštěstí se nic nestalo.Byla jsem v 35tt.
Tak se neboj pokud nekrvácíš tak je vše OK! :h:

přesně tak neni se čeho bát pokud nekrvácíš a cítíš pohyby,jen to vše sleduj,zas kdyby se mimčo hýbalo víc než obvykle tak jdi raději k doktoru pač jsem někde četla že zas hodně pohybama než bylo obvyklý může mimčo něco chtít říct!!ale bude to určitě dobrý,hlavně příště opatrně ;) :a:

Neboj pokud nekrvácíš a miminko se hýbe tak je to ok,nezapomen,že je schované pod kůži a ještě ve vodě,tak je trochu odolné proti nárazům.
Moje kamarádka spadla na bříško,když byla v pátem měsíci a krvácela,ale nakonec porodila tak jak se má a miminko v pořádku donosila.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka