vzdálenost porodnice - 60km - moc daleko??

02.01.2009

holky, jaky mate nazor na vzdalenost porodnice od bydliste - 60km??..o porodnici, kterou zvolim, uvazuji uz od zacatku tehotenstvi - jsem z Teplic-tady rodit rozhodne nechci, 20km od nas je Usti, ktere bylo jednu dobu dost vyhlasene, dokonce nejakou dobu ani nebrali rodicky mimo okres, ale kvalita tam taky nejak upada a stalo se tam uz taky par pruseru...rozhodla jsem se proto pro Kadan, jejiz porodnice je vyhlasena..ale bohuzel me strasi tech 60km - hod.cesty autem :dance: ..ale zase si rikam, ze jako prvorodicka bych to mela stihnout v pohode..ale prave clovek nikdy nevi!?..co si o tom myslite??-budu se muset do mesice uz nekde zaregistrovat, tak bych to potrebovala co nejdriv rozlousknout :00:

Ahojky, tak já jsem z Chomutova a zaregistrovaná jsem v Ústí nad Labem, takže 70km :00: Ale cesta je dobrá a dáváme to od baráku k nemocnici za cca 40-45 minut. prostě vyjedeme ihned při nějakých známkách porodu, při nejhorším nás pošlou domu nebo si tam o chvilku déle poležím ;) Jinak s tou porodnicí si nevybereš, mě zas odrazovali od Kadaně kvůli průšvihům, takže na to bych nekoukala. Ale zas na druhou stranu v tom Ústí mají těch porodů mnohonásobně více a hlavně tam rodí všechna riziková těhotenství, takže se to asi sem tam bez problémů neobejde ;) Každopádně neboj, myslím, že to stihneš :a:

já nevim uvidíš až to přijde zda se na to budeš cítit,jsem z Klášterce nad Ohří takže asi 6 km od Kadaně a když sem rodila poprvé tak sem byla tam a opravdu mají super porodnici sestřičky super doktoři to samé.byla sem naprosto spokojená.Myslím si když to stihneš tak super ale pokud tě to přepadne tak budeš ráda že můžeš tlačit a bude jedno jestli doma nebo v nemocnici :///:

to neni zadna vzdalenost..ja jsem od litomeric a rozhodla jsem se rodit ve Vrchlabi - akorat jsem celou dobu nevedela, jak to technicky provest..nastesti sestra ma pritele a ten tam ma chatu, tak tyden pred terminem se tam asi zabydlim:-)

dekuju holky!!asi to rysknu!mamka zadnej bleskovej porod nemela, takze myslim, ze me to taky nekolik hodin potrva a stihne se to:)..troska adrenalinu to ale bude:)..tak dekuju za rady, jeste dam rec s mym dr, ale vidim to tak, ze Kadan zvitezi:)

Já jsem z vesnice u Domažlic, ale rodit tam nechci. Vybrala jsem si Plzeň asi taky 60 km od nás, trvá nám cesta hodinu. Taky jsem z toho měla trochu strach, ale myslím, že se to snad stihne... Do tý porodnice se chcem jet s manželem mrknout. Jak to tam vypadá a tak a taky se hned zeptáme jestli berou všechny i když jsou z jinýho okresu... Takže se tam zkus taky nějak dostat a uvidíš. Ale tý vzdálenosti se neboj:-). paaaaa

Ahojky Tepličando :a: nechceš se přijít podívat na srazík ??? Jo a k té porodnici, se ti nedivím že nechceš rodit v Teplicích :00: hold budeš muset mít pořád řidiče po ruce kdyby náhodou a jet když začneš mít malé bolesti abys pak třeba neporodila v autě...

já teda nevím, sestřenka rodila v kadani třikrát a byla spokojená, jenže ta cesta je fakt dlouhá.. no.. pokud bude řidič po ruce okamžitě, možná bych do toho šla..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky