Holky pomoc:-(

06.02.2009

Sedím tu u PC a najednou mi začaly chodit výhružný SMS,at se naučím psát,že takový debil jako já by měl skočit radši z mostu a ne mít dítě,a at si dávám pozor,že debilům jako já se stávají často nehody atd.Mám ted hrozný strach o sebe i o Mátu,už mi takový jednou chodily.Nevím kdo to může být.Já nikomu nic neudělala.Ted tu řvu jak kráva :r: :r: :r: :r:

to je hrozný, fakt :\/:
Ale musím tě zklamat, protože číslo 999000 znamená, že ti to psal někdo z internetu z SMSbrány, takže se těžko dopátrá, kdo to byl, SAKRA :-g(
Já bych ještě chvíli počkala, a když ti přije další sms, tak ji nemaž a upaluj za tou známou policistkou!!!
Doufám, že to bylo jen jednou a ty s Matýskem budete už v pohodě a v klídku!!

In reply to by janina.55

Já věřím, že máš zkažený den, ani se ti nedivím, já bych na tom byla úplně stejně :\/: Ale zkus na to aspoň chvilku nemyslet, hraj si s Matýskem, nebo si pusť nějakej pěknej film, až bude malej spát, a snad se aspoň na chvíli odreaguješ!
Přeju ti co nejklidnější víkend! :k: :k:

Ahoj holky,bylo to náký číslo999009 nebo tak nák,já to hned smazala.Já nikomu číslo nedávala,kromě známých lidí.Už mi to jednou chodilo asi před rokem to bylo -CHCÍPNEŠ JANI atd.Někdo je to kdo mě zná prostě :r: Já se na policii bojím aby to nebylo ještě horší.Číslo si jdu změnit hned v pondělí.Ted jsem u našich tak to je docela v poho ale až přijedu domu,tak se asi budu bát,tam jsem sama jen s Matýskem :r: Já si myslím,že jsem smůly v životě zažila už docela dost,tak proč zas tohle :r: Ale jinak děkuji za podporu holky,jste moc hodný :h: :h: :h:

když vyhrožuje nehodami, okamžitě bych šla ráno na policii!!! ať se to řeší, může to být jen nějaký blb co se nudí, ale také nemusí! držím pěsti, ať je to ok!

To je strašný, jak se ti lidi dneska chovaj... nebreč, nemáš proč. Být tebou, zajdu s tím hned ráno na policii

to je hrozny.......kazdopadne to je nekdo to te zna.Tak popremyslej....lidi jsou hnusny.A neplakej je to nejakej debil,kterej ti za to nestoji

ahojky, tys někde dávala svoje číslo? Máš tam i adresu? Myslim, že to bude nějakej "inteligent", kterej se u toho hrozně baví. Velký kecy, ale skutek utek. Myslim, že se nemáš čeho bát, ale chápu, že tě to vystrašilo. O to mu asi nejspíš šlo.
Já bych na to nereagovala, anebo jestli chceš odepsat, tak bych napsala, že to bude asi omyl, že žádný dítě nemáš a navíc jsi chlap a že má štěstí, že netušíš o co jde, že jinak by sis ho za takový kecy podal. Nebo si prostě vymyslet něco, co ho odradí a přestane psát.
A jestli se ti to už někdy stalo, tak bych si asi změnila raději číslo a hlavně už nikam nedávala. Jestli to nepřestane, možná bych opravdu zavolala na policii, co máš dělat.
Držim palce, ať máš klid a jste v pořádku. Nenervuj se kvůli nějakýmu ....
Takovou radost mu přeci neuděláš. :n:

Nebul, nikomu jsi nic neudělala a jestli ti jich přišlo více tak to dej policajtům oni už toho magora najdou... Píše ti to z čísla nebo přes něco jinýho jako je třeba t-zones ??? Je to tedy dost odporné a taky bych asi měla strach tak se drž

Je to nějaký nebil, vůbec to neřeš a neber osobně, to si někdo posiluje sebevědomí, nějaký chudák, trápením někoho jiného, tak to nedopusť!!! Je to magor, ty jsi skvělá máma, přece ti nebude nikdo říkat, že ne, když TY víš, že své mimi miluješ a že bys pro něj udělala vše na světě!! :h:
Vy... se na něj, vím, že je to těžké, ale určo to zvládneš, vůbec se tě to totiž netýká!! :a: :one:

a nemuze to byt omyl? i poprve? zeptej se jestli se vubec znate? nebo radsi nereaguj.... blbcum je lepsi se vyhnout. Spis, davala si nekam na netu svoje tel.cislo? Nebo si zavolej do spolecnosti, ze ktereho cisla ti posilali ty sms, jestli ti muzou dat jmeno vlastnika karty. Nebo to rovnou nahlas policajtum. Je to vyhruzka a mas dukaz, tak at s tim neco udelaj. Neboj, urcite ti nikdo nic neudela!!! Neplac, zlaticko, jses hodna zenska a skvela mama, nenech se :h:

a kde by tak asi vzal tvoje číslo ten dotyčnej???? věřím že je ti hrozně.. pokud toho bude víc, dej to na šetření policii....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka