HOLČINY prosím o radu

06.02.2009

Ahojky Holky ... chtěla bych se zeptat už asi 2 dny se mi zdá, že ten náš drobeček v tom bříšku snad ani není. Cítím ho tak 2x za den a to jen trošičku. Myslíte, že bych si měla zajet do nemocnice, nechci zbytečně plašit, ale strach mám. V úterý jsme byli na kontrole a to bolo vše ok. Snažím se ho nějak pošťouchnout,ale nic nezabírá. :-( Poraďte holčiny DÍKY MOOOC!!!!

Ahojky.Já mám termín 11.2. malej se teda hýbe víc,než tvůj mimísek.Nevím,raději bych zajela k té dr.Ikdyby to bylo zbytečný.Ale hlavně jde o miminko.Takže se neboj a jeď.Však oni Ti hlavu neutrhnou

termín 19,2,, ve středu monitor a vše bylo v pořádku,mimi kopalo jako o život. Od té doby jen sem tam kopanec.
Přijde mi to, že se probere tak ejdnou za 3 dny k nadlidskýmu výkonu a pak zase utichne, jen občas nějakej ten šťouchaneček :) .Alespoň to tak je poslední dobou. Taky mám trošku obavy, ale pak ho vždycky chvilku cítím, že se pohne a to mě zase uklidní.
Asi to tak teda má být, toho místa tam už určitě na nějaký roztahování nemá.
Přeji krásný porod, hlavně ať už to máme za sebou. Ahoj

Ahoj, takhle velká miminka už spíš ležej a cucaj si prstík na ručičce nebo nožičce. Už nemaj prostor nato,aby se mohla hodně hýbat. Taky odpočívaj protože se blíží jejich den D a je pro ně velice fyzicky náročný. takže občas kopne nožičkou nebo ručičkou. Tak si ten konec hezky užívej. Hlavně ať máš rychlý porod a máš miminko brzy u sebe...

In reply to by JaMiOn

Holčiny díky moooc ... asi máte pravdu. V úterý jdu na kontrolu, tak si počkám co mi řeknou. :-) JJ to doufám, že už to bude co nevidět, ten konec je opravdu nekonečný. :-) Hlavně nepřenášet. Termín máme 19.2. tak snad se nám to povede do toho termínu. :-)

Ahoj, také jsem téhož názoru jako Veunka.Mimi je už veliké a tak má málo místa v bříšku. Nikdo se ale na tebe nebude zlobit, když si necháš poslechnout pro jistotu ozvy..Přeji ti rychlý a bezproblémový porod, který se ti koukám už pěkně blíží:)

ahoj, myslim ze je vse v poradku!!!!broucek uz ma malo mista, tak se hybe mene!ale pokud mas obavy, tak si skoc do nemocnice, jistota je jistota.radeji jet zbytecne, nez pak litovat a neco zanedbat...ale urcite je vse OK!

In reply to by veunka

Taky to přikládám tomu, že už tam nemá moc místečka. Ještě asi do večera počkám, jestli se nezačne něco dít a pak uvidím. Předtím jsem nadávala na bolestivé kopance a teď když o něm vůbec nevím je to taky strašné . :-(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky