co je to ten hamitonův hmat a jak se sím provádí?mně dneska prohlížel na kontorle dr.a strkal do mě nejdřív prst a pak asi dva,

05.02.2009

to už bylo dost nepříjemný a já couvala zadkem pryč:))nebylo to ono?docela tlak

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky těhulinko tak: Hamilton je to úkon prováděný v konečném stádiu těhotenství pro vyvolání porodních kontrakcí, kdy lékař či porodní asistentka vsune prst do vagíny a prstem provede oddělení membrán děložního čípku je to krouživý pohym uvnitř středu čípku - mě ho dělali v porodnici v den termínu (posledního 1.12.) porodu.
Mám takovej pocit, že to asi bylo ono ,,,

In reply to by tehnoikstreeme.go

jak jsem ti psala mě ho dělaly 1.12.08 (termín porodu dle UTZ) 1.TP jsem měla 18.11.!!!Tak mě to malinko bolelo ale dělala mi ho Dr. co měla strašně hubené prsty!!!Za to jsem ráda protože to opravdu bolelo malinko a asi jen 20-30min.

A řekla bych, že mi to 100% pomohlo :-) V pondělí (ráno okolo 9.00) jsem byla otevřená na 2.prsty tak mi udělala Hamiltona ,,, Tuhnutí bíška jsem začala mít až okolo rána (1.00-2.00 h. úterní ráno) Sice jsem chvilkama spala (asi tak po 10-20min - to už jsem se budila bolestí ,,,) Ale pak to malinko ustalo a okolo 11.00 mi odešla hlenová zátka a začlo to tuhnutí být nepravidelné ale docela silné ,,, (po 12.min,10.min,40.min) tak to trvalo až do 20.00 (bylo úterý tak jsem manžovi řekla - juknu na Ordinaci a jdeme rodit jasný??? a manža ha ha ha opravdu vtipný :s: :///: - když jsem mu to říkala tak jsem ani nevěděla jak blízko jsem pravdě!!! :s: ) V první reklamě u Ordinace jsem šla za manžou (byl na pc) no a tak nějak jsem se k němu přitulila a on mi strčil prsty mezi nohy a začal mě jako obtěžovat (líbilo se mu nařízení od gynDr. sexovat, sexovat a sexovat) Ale pak když vyndal ty prsty tak tam měl zbytek hlen zátky ,,, :s: a jen řekl "fůůůj co to jako je???" No a bylo po sexíku (naštěstí pro mě!!!!) protože se bál :qu: :one: :s: No a dokoukala jsem Ordinaci lehla do postele a ve 22.30 mi praskla voda a tak jsme jeli do porodnice a miláček se narodil v 5.09 :s: :///:

Tak mě Hamilton určo pomohl :a:

Přejeme ti co nejklidnější a nejrychlejší - bez komplikační porod :one: :a: :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka