Dobré páteční ránko,

06.02.2009

jakpak se při pátku máte? Já jsem ráda, že už je pátek, skoro celý týden jsem tu nebyla, protože trošku nestíhám :(. Jak se všechny máte, doufám, že se tu nálada od víkendu trošku zlepšila, byla to tu samá depka, smutek...... Holky, musíme se dát dohromady, copak si myslíte, že miminko bude chtít ke smutné mamince??? Ani náhodou, takže se všechny pěkně usmějeme, koupíme si něco pěkného, uděláme si radost a začneme myslet trošku jinak ;) vždyť ve všem se dá najít něco pozitivního. Tak třeby ty co mají před svatbou se alespoň vejdou do svatebních šatů, těm co se to nepovedlo tenhle měsíc se to může povést příště a pak budou mít prosinčátko a krásný vánoční dáreček, no a ty, kterým se to nepovede ani příští měsíc, tak si užijí krásnou dovolenou a třeba se podaří tam. Takže hoky, úsměv :///: :///: , prosím. Už tu nechci vidět žádné :r: :\\:

Tomu říkám pozitivní přístup :one: Já jsem taky ráda, že je už pátek. Mám nemocného chlapa a teprve dneska v noci jsem se vyspala. Chudák pořád pčiká a smrká a nemůžem spát ani jeden.

In reply to by Dadis

no, kdybych brečela, tak už se asi položím. V práci jsem denně 10 - 12 hodin a abych ještě chodila domů s blbou náladou, tak nejen že nebudu mít miminko, ale přijdu i o partnera. Copak by měl někdo chuť se koukat na smutnou a utahanou ženskou??? Neměl :). Sice mi tenhle měsíc začíná graf BT pěkně na h...., ale co, asi to tak má být :).
A co Ty a mimí, jak je? Já měla rýmu minulý týden a musím se pochlubit, koupila jsem bylinkovou směs na akutní rýmu a za 2 dny byla pryč, a pak že trvá 7 dní :!k: . Já jsem nad ní zvítětila :qu: . Hlavně se opatruj, ať taky něco nechytíš.

In reply to by KackaTP

To máš pravdu, chlapi chtějí usměvavé holky. Mimísek je asi rošťák po tatínkovi a pořád se ještě schovává. Na Uz zatím nebyl vidět. Já jsem si už chřipkou prošla a teď ji má můj milý.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka