Půjdu raději pryč

05.02.2009

Kvůli Štěpánkovi...je to tak strašné, že mám chuť poslat do haj... každého kdo řeší ovulace, příkrmy a nevolnosti...včetně sebe samé.

ted jsem si přečetla co je se Štěpánkem, jdu spát, je mi hrozně :w: :w: :r: :r: :r: :r: Jak může bejt život, tak nespravedlivej :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r:

To je strašný... jen sedím a bulím... fakt nemůžu... tohle je tak příšerný, že si to ani nechci představovat... mám teď o Kryštofa děsnej strach... Zdenička musí být děsně silná... my jí nemůžeme nijak pomoct... je mi teď tak ouzko, že mám i strach jít spát...

Je mě stašněmoc líto Štěpánka i jeho maminky. Sama jsem si prošla peklem u narození meho syna, naštěstí vše dobře dopadlo. Proto si myslím, že nemá cenu odsuzovat někoho za to , že tu řeší malichernosti, každý má své starosti a problémy a každému se mohou ze dne na den změnit. Pak už má člověk jiný pohled na svět a věci kolem něj. Nikomu nepřeji těžké starosti o zdraví svého dítěte, a buďte rádi za ty ovulace a příkrmy. Miminka potřebují beztarostné maminky. Není za co se omlovat nebo si nadávat.
Štěpánkovi přeji co nejméně bolesti a jeho mamince hodně síly.

janka.82

Přesně tak!!!!!!! Buďme rádi, že ty naše dětičky brečí, fňukají, vztekají se- hlavně, že jsou zdravííííííííííí

ahojky když mi tady vždy řešíme ty krásné starosti jak ty píšeš příkrmy ovulace a tak pak se někdy občas naštěstí ne moc často objeví starost závažná a někdy i neřešitelná a všechny nás to vykolejí a rozhodí ta naše bezmoc a nejistota jsme z toho špatné přejeme ať to dopadne co nejlépe modlíme se za zázrak který ne a ne přijít a to je život krutý ale i šťastný bohužel tohle je až moc kruté a nám nezbývá jen než přát a doufat v ten zázrak sisina a Matějíček

Naprosto s tebou souhlasím :h: :h: :h: chce se mi každého poslat někam s grafama, testama, prsama a kdoví s čím ještě :( přemýšlím nad tím co dělat abych na to nemyslela :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r:

jsem přemýšlela,že ty naše hloupé starosti jsou o ničem.nám je z toho hrozně a nedovedu si představit,jak musí být mamince :§) :§) :§)

Jsem na tom stejně, vím, že dnešní noc toho moc nenaspím a budu myslet na toho malého bojovníčka a modlit se za něj. Kéž by každná naše slza pomohla Štěpánkovi od bolesti a dodala mu síly.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka