Odsávačka mléka

05.02.2009

Ahoj holčiny,
prosím o radu... jsem v šestinedělí a malej nestačí vypít všechno mlíčko a další kojení je pro mě dost bolestivé, protože mám přebytek mléka. A tak jsem si chtěla koupit odsávačku... jenže jich je tolik, že nevím jakou. Jestli elektrickou nebo ruční pak je i s balounkem... jsem prostě bezradná... :\/: nemohla by mi některá maminka poradit???
Díky moc za rady :qu:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj.tak pokud muzu poradit neni nad elektrickou odsavacku,zalezi hlavne na tom jak casto budes odsavat ,pokud jednou denne staci ta manualni,da se to ale pokud vicekrat tak jako ja ,neni nad elektrickou.Manualni je pak docela narocna,boli ruka a take to trva dele a nekdy zacnou bolet prsa pri odstrikavani.Ja si el. nemuzu vynachvalit,odstrikavala jsem i nekolikrat denne a mrazila a kdyz byl maly v inkubatoru musela jsem odstrikavat ,co tri hodiny nekolik tydnu a to s manualni odstrikavackou je pekny mazec.Zalezi fakt na tom jak casto ji budes pouzivat.Mam take hodne mleka a i kdyz maly uz pije a pil s prsu ,mleko stejne odstrikavam a to uz ma 6,5 mesice.pa

Já jsem nejdříve měla manuální od Medely, šlo to s ní hodně ztuha a pomalu, tak jsem investovala do el. od Aventu a je to super, zrovna jsem odstříkala 140 ml. Když je na manuál, tak jde velice snadno stisknout, téměř bez námahy a el. funguje tak, že manuálně párkrát zatáhneš (stačí i 2x) tak jak chceš, aby to odsávalo a ono si to zapamtuje a pak stejné tahy dělá dál. Takže záleží, jak moc zatáhneš, taková je pak intenzita. Zjistila jsem, že nejlepší je pomalý táhlý tah, nakonci malinko vydržet, pak uvolnění, přestávka 2 vteřiny a pak zase (žádné rychlé cucání). :) Tak hodně zdaru.

Tak já ti taky tak trošku poradím, protože jsem prodávala v chiccu a tam jsme tyto výrobky měli, myslím si, že dneska už je docela slušně vybavená ruční paková odsávačka. Myslím si že ta balonková toho mlíčka tolik nevytáhne, a taky další rozdíl na těch pakových už je ten, že maj i otočné kolečko na regulaci sání, tak jak už to má i elektrická. samozřejmě, že u elektrické zase nepotřebuješ vyvíjet žádnou námahu, protože odstříkává sama a ty jen reguluješ právě to sání,ale určitě ti dobře poslouží jakákoliv paková ruční odsávačka!!!

Ahoj,tak já si koupila od Medely Harmony stála 1300,- Je super.Malou sem měla 14 dní v inkubátoru,tak sem doma odsávala.

Ahoj Bobinko, já měla takovou úplně obyčejnou(dva válce) a zrovinka včera jsem si koupila novou. S tou obyč mě to začalo doooooost bolet. Tak jsem v lékárně koupila manuální od Medely, měla jsem takovou v porodnici, a stou je odsávání naprosto parádní. Jasně, elektrická by byla lepší, ale to je zas o jiných prašulích. Tahle stála 562,-

Elektrická odsávačka je mnohem účinější, ale také dražší. Já měla problém opačný, měla jsem mlíčka málo, takže jsem potřebovala odsávat kvůli zvýšení produkce. Stačila a vyhovuje mi ruční páková od Aventu, dají se na to přidělat i pohárky, ve kterých se to rovnou zamrazí. Jinou zkušenost bohužel nemám :a:

já jsem teprve teda těhu, takže z praxe ti neporadím, ale pořád uvažuji, jestli ji budu kupovat už dopředu. Mě se nejvíc líbí asi ta manuální páková, nevím jestli ty balonkové vyvynou takový tlak, ale taky by mě zajímal názor někoho kdo to má odzkoušené. jsou tam docela velké cenové rozdíly ... :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka