Holky z Plzně a okolí

05.02.2009

Ahoj holky,
moc se Vám všem omlouvám, že jsem tu delší dobu nebyla a ani na srazu, ale začala jsem krvácet a skončila v nemocnici. Včera mě pustili s tím, že musím ležet, mít nohy na hoře a hlavně se nestresovat . :r: jinak o mimi přijdu :\/: Moc mně to mrzí, že jsem nemohla dorazit. :\\: :\\: Doufám, že je u Vás vše ok a jsou nějaké úspěchy u snažilek :-) :?

Moc všem děkuju za podporu, před chvíli jsem si sama sobě řekla. Žádný stres, klid. Musím to vydžet, přeci mimi za to stojí, ne? :|-|:

Ahojky, hlavní je, že už jsi doma..Pěkně odpočívej a těš se na mimi :-) Srazík byl bezva, třebas už příště budeš moct jít taky. Držím palečky..Já jsem 7+1tt a zatím vše v pořádku.Jen jsem hodně unavená, takže ti to leženíčko i drobet závidím :-)

ahojky, lehce se to řekne, nestresovat se, viď? Dodržuj, co ti nakázali a věřím, že to bude ok. Já taky krvácela, chodila 2x týdně na injekce, prášky jsem teda nebrala, v tom jsem neposlechla, ale i tak mám doma už 9ti měsíční mimčo. A ty budeš mít za pár měsíců taky. ;)
Kdyby se dr. něco nezdálo, tak by tě domů nepustili. Šetři se a odpočívej.
A na příštím srazíku se na tebe těšíme. :a:

In reply to by terčula

No, lehce se to opravdu řekne, ale skutek utek.. :spid: I když to bylo alespoň k nečemu. S přítelem jsme se usmířili a on pochopil, že se musí odpoutat od své bývalky ..
Zatím jen ležím, v posteli mám notebook a těším na :/;x: Musím věřit, ře tohle bylo poslední co k tomu bránilo .. :-)

Opravdu se nestresuj! :)
Vlastní zkušenost: minulé dva týdny jsem krvácela denně, někdy i hodně silně, jindy jen špinila... ale nemusela jsem ležet v nemocnici, ležím doma, manžel mě obden vozil na kontrolu k moji dr. a mimi roste jako z vody! :) Vůbec mu to krvácení nevadilo, i jsem se dozvěděla v nemocnici (když jsme jednou jeli na pohotovost, to jsem hodně krvácela), že krvácení je většinou z dolních částí dělohy, jak se narovnává a roste, že to je nejstresovanější oblast.. a mimi sedí nahoře v děloze a jde to mimo něj. Tedy takhle že to je většinou. Teď jsem v 10.tt a už nekrvácím (klepu na dřevo!), občas špiním, ale už mě to neděsí.. beru dál Duphaston, 3x denně, vitamínky - listovku.
Hezky lež a odpočívej, mimi vydrží fakt hodně :)

In reply to by Kašíkus

děkuju moc za podporu, teď už nekrvácím, v nemocnici mně nápichali injekce a domů mně dali tablety Duphastonu, které beru 2x denně. Doporučili mně, ať si koupím vitámíny, tak mám GS Mamavit, kde je prý všechno :-) Já jsem v 8 tt a jinak prý je také vše v pořádku, i srdíčko bilo jak na poplach :h: Tak teď už jen, aby vše bylo v poho u nás všech :w: :w:

In reply to by kasparekmalicky

Kdybys přesto začala zas krvácet nebo špinit, ten Duphaston jde brát i 4x denně (2ráno a 2večer), je to progesteron, nijak nám jeho vysoké dávky nevadí, naopak :) V těch injekcích je toho i daleko víc než v tabletách.. Listovku si klidně taky můžeš brát navíc k multíkům, nemá horní hranici, já mám brát tak 1200mg denně listovky (jakoby 3tbl) pro dobrou sliznici, i při multících jsem měla před těhu dost nízkou..
Určitě to je individuální, tak vycítíš dle stavu, kdy je nutné přidat a kdy stačí :) Já když začnu špinit, tak místo 3 Duphastonu vezmu 4 a přejde to..

In reply to by Kašíkus

Pošlu posli do lékarny, aby mně koupili i tu listovku, je prvda, že tyto věci neškodí, spíš naopak :-) na kontrolu mám jít v pátek, tedy pokuď by nebyl nějaký problém .. :-( Akorát jak jsem byla v nemocnici, měla jsem takový divný pocit, před 2 měsíci jako persnonál a nyní jako pacient.. :-) Ale musím říct, že péče ve fn plzen je super, když jsem pozorovala i jak se chovají k ostatním. Kdy jdeš k dr?

In reply to by kasparekmalicky

U dr. jsem byla včera a vše bylo v pořádku, 20. jdu na genetiku na prvotrimestrový screening a 26. zas na ultrazvuk k moji dr. Tam se vždycky těším, že uvidím mimíska :) Z genetiky ale prý bude ostrý a pěkný obrázek, tak se na něj těším :) Máš pravdu, v nové porodnici - gyndě je to fakt super, vybavení i personál, je to tam jak v luxusním hotelu, což sice ty porodní bolesti pak nezmírní, ale aspon má člověk pocit, že tam je vše po ruce a moderní, a prosionální asistentky.
Dali ti takovou tu reklamní krabici s dárečkama? Já ji tam zapomněla :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky