dobré ráno...

05.02.2009

jak jinak to nazvat, že? jenom písnu a půjd asi chrněti :'zz): takže chlubíme se novým kočárkem, sporťákem, a zase zelené barvy, no, holt mám asi úchylku na zelené kočárky, to se asi nedá léčit :!k: Zítra jdeme s Eliškou na 11-ti měsíční poradnu, tak jsme zvědavá na tu pořád dokola omýlanou váhu, doufám, že dáme osm kilo. Co umíme? soro vše, jen na chůzi to ještě není, má strach, chodí jen s oporou. Za to její největší koníček v poslední době? tahá tatu za chlupy an anoze ařeže se tomu :!k: , mamce papá znamínka z ramene, vždy je veme, pak je dá jako dopusy a papá :a\|: ..asi jí dávám málo najíst :!k: ...sbírá drobky, vlasy z koberce, takže nemusím moc vysávat :!k: umí se asi nejlépe vztekat ze všech mimin zdejších, hlavně při oblékání a jak jdeme ven, katatstrofa, piští jak píšťala }:) bouchá do stolu a to dost silně :spid: bije mě, hází po mě hračky, doufám, že jí to přejde }:) :P no, je to čertice :P ale taky se umí pěkně litovat a dolízá a tulí se. Herečka :!k:

Dupko, krásný kočárek. Já myslela, že ten co máš je kombinovaný. No myslím, že vás opět nepůjde přehlídnout a brzy na vás někde narazím. :///:

Tak Dupi,
predne chvalim vyber kocarku - zelena je pry dobra nejenom na oci, ale taky hlavne na nervy (a tech je - zcela prokazatelne - vzdy a stale potreba)! :one: ;)
Vaha podle me neobjektivni ukazatel jest, aspon ja to tak tvrdim, pac doma se vzdy blahem telelim (jak mala pribira) a pak dojdem k Dr. a jdu s bradou skleslou az pod kolena. :D
Takze kilca nereste. ;) Podstatny je, ze radeni a divoceni jde vam skvele - to je zcela jasno a evidentne patrno.
A hlavne a rozhodne si stale pripominej sama pozitiva, ktere Ti Eeeeliska prinasi a pak Ti musi byt jasno, ze materstvi je ta nejuzasnejsi profese pod sluncem!!! :one: :c: :h: :q:
Tak si to uzivejte a prozivejte vsechny krasne i blaznive spolecne chvilky. :h:
SHARANE+LUCINKA :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka