Ultrazvuk

04.02.2009

Ahojky,byla jsem ve 22tt na 3D ultrazvuku a mala byla spatne videt,spinkala,schovavala se za placentu a rucicky si davala pred pusinku :girl: a k tomu jeste tvrdil doktor,ze je daleko od sondy,ze to musime zkusit pozdeji,zhruba za mesic....,objednala jsem se ,ale budu uz ve 32tt,mate nekdo zkusenosti z ultrazvuku 3D a kaldne,ze vam pusinka mimiska sla hezký videt??? :e): Nebo se uz na to mam vykaslat,nerada bych zase vyplazla penizky za nic... :-g(

Kliknutím vložíte smajlíky:

jsme byly na 2x.Poprvé v 25tt a mladej se nám furt tak mlel a hlavně měly nový přístroj,učily se to,takže jsme na tom skoro ale vůbec nic neviděly.Tak že máme přijít o 14dnů později a udělají nám ho znovu zadarmo tak proč ne že?Ale šly jsme až v 28tt a mladíka jsme viděly krásně obličejíček,udělaly nám znovu smyčky na cd a vytiskly a tak něco málo máme.Ale nečej od toho zázraky.Když jsme to probíraly tak to za ty oeníze nestálo.Alespoň my jsme od toho čekaly víc tedy.

Ovečko já jsem v tom 20 tt zapaltila 1.500,- a máme prd natočené. Jen ruky před obličejem a rozmazané. A nešlo by to zaplatit až podle toho jestli z toho něco bude? :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka