hubnoucí týme..aneb hubneme s kýmkoliv..:-)

04.02.2009

Ahoj holčiny, tak už je to 5,5 týdne co se snažíme zhubnout...jak vám to jde? Já musím říct, že mě to šlo docela dobře..kilčo za týden bylo moc milé..ale stejně jsem se rozhodla pro rychlou drastickou dietku..jen 14ti denní..no žádné zdravé hubnutí, ale vyditelné výsledky.. :\x: a do toho cvičeníčko :C/): to by v tom byl čert abych nebyla zase kočka.. :8_/: :cat: ..tak mám dole 5,5 kila a 6cm přes prsa , no hádejte co jde nejlíp, 4cm bříško a 2cm boky...a pokračujeme!!! :one: :dance:

ahojky Borůvečko, no já se musím taky pochlubit :) za 4 týdny 5 kg dole :\x: a to ani nehladovím, prostě jsem jen přestala jíst sladký, jím každé 2h malé porce, večeři v 19 h a pak už jen ovoce nebo zeleninu a kila jdou krásně dolů, fakt jsem nečekala, že to půjde tak krásně :\x: jo, ještě jedna důležitá věc - 3x týdně cvičím aerobic :\x: baví mě to, vyplavím si u toho endorfiny a cítím se taková pevnější, žádný rosůlek :\x: už si toho začínají všímat i ostatní a s radostí přijímám lichotky :c: :c: 8)

In reply to by Silvik.52

Ahojky, tak to gratuluju, já jsem hubla stejně jako ty..a byla jsem taky nadšená, jen teď jsem si to trošku urychlila tou mléčnou dietkou, ale potřebovala jsem větší výslede..a taky sklízím pochvali..ale furt jsem tlusťoch..

to mi porad jak mám zhubnout přes prsa. zhubla jsem asi 9 :spid: kilo ale prsa mám stejný a to už nekojim. kozy jak vozy

In reply to by j.nemcova83

hmm..Jani tak to nevím, mě šlo nejdřív bříško, to se zastavilo a koukám, že šli prsa a trochu boky...už máš 9kg?to je super!! Ty už s tou dietkou končíš co? Já mám teprve třetí den a mám trošu tedy hlad..:-)

Ahojky a jakou drastickou dietu držíš ??? Já jsem zatím nic neshodila ale 4cm ve stehnech mám dole no to bude tím že chodím do posilovny ale to je tak všechno :( jsi vážně šikulka :one: :one: :one: :one:

Ahojky Borůvko. :h:
já začala 15.1. drastickou dietkou :spid: Jím 2x denně a málo, nejpozději v 17,00h. mám dole 6kg :qu:

In reply to by happysil

jůůů..taky dobrý!! :qu: :qu: já tu drastickou držím teprve teď třetí den..zatím za dva dny 1,8kg dole...je to na 14dní a mělo by to být 6-9kg..tak uvidím... Jiak přetím jsem jedla vše i sladké, ale jen do oběda a pak většinou jen ovoce a zeleninu..někdy chleba, když jsem měla velký hlad..:-) ;) tak držím pěstí v pokračování!! :°°//:

In reply to by MarSil

děkuju..musela jsem si zase zběhnout pro podporu..jelikož ta dietka je fakt hustá..ale už se těším na véču, to bude kuřátko..ale cesta k němu dlouhá..:-D hubnutí je fakt šílenost..ale když mě v těhu táááák chutnalo..:-D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky