Další špatné CTG a k tomu pláč z babičky:-(

04.02.2009

Ahojky ,tak jak jsem slíbikla píšu.Včera jsem tady psala o spatnem monitoru miminka a že dnes je kontrolní,tak jsem na nem v 8 byla a opet spatný,maolá zase tachykardii:-(Jdu znovu ve 13h a když bude i 3spatný tak bez kompromisu do spitalu na císaře zítra ráno.Nevíte čím malou sklidnit?jsem už zoufala a do toho jako by nestačilo že se trápím a bojim ohledne malé a císaře,volali naši že babičku(85 let)odvezli dnes rychlou do nemocnice,pro zvracení čerstvé krve a pro natrávenou krev ve stolici:-(Jsem zdr.sestra tak vím,co to vše muže znamenat a vzhledem k veku 85 let,nižšímu krevnímu obrazu a k tomu že zvracela celou noc a nikomu nic neřekla,tak co to muže být a co se muže ve finále stát.Tak jen pláču a nevím proč se vše musí tak kazit:-(

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jéé tak to jsem Elixirku moc ráda, že se vše v lepší obrací. Tak se držte holky, v pátek zase písni, jak jste v nemocnici na CTG dopadly a užijte si to kino. Na co vyrazíte?

In reply to by Lištička

určitě v páteknapíšu,snad to bude v poho mám jít zase kolem obeda a prijít nabastená bych neřekla že do baculky bude dr.cpát jídlo:-)ale za celé tehu mám navíc 2,5 kg tak asi mužu:-)ale je to legrační ale stejne jsem na večeri si dala grep a kiwi namnam nemužu se ubránit potřebe kyselého.A chcem,e jít na sneženky a machři po 25 letech moooc jsme na to chtela jít už o Vánocích,ale nevyslo to.Dnes jsem dostala krásnou kytku od mojeho ,uplne me to dostalo on mi kytky zrovna dvakrát nekupuje:-)a jak se daří Tobě a Tvému prvnímu mimíšku?

In reply to by elixiiirek

Ahojky, to jsi stejně dobrá, že máš nahoře jen tak málo, to já mám 14kg, no ale to znamená, že vážím i s mimi 69kg. No to víš, mimi potřebuje i něco jiného než kyselé i když mamce to chutná, to já baštím úplně vše.
My jsme v kině nebyli ani nepamatuji, tady v Praze jsou samá multikina a přijde mi, že dát za lístek i 170Kč je hodně, to si to pak vždycky raději půjčíme na DVD. Ale za těhu jsme byli 2x v divadle, tak alespoň nějaká kultura.
Jinak mně se daří dobře a prckovi v břiše snad také. Dnes jdu poprvé do porodnice, v poradně jsem byla min. pondělí, takže docela dlouhá doba. Taky jsem se dnes pořádně vyspala, od půlnoci do 3, pak záchod, pak mě vzbudil v 7.30 přítel a pak do 9, no úplně úžasné.
Tak zítra to bude určo dobré, uvidíš, ještě si užij těch pár dní s bříškem. :a:

In reply to by Lištička

jak jsi dopadla v nemocnici?U nás kino opet padlo,malý je nemocný má skoro 40 teploty takže se nic konat nebude.Prdelka moje malá je mi ho tak líto jen leží kašle,třese se zimou akouká skelnýma očičkama a spinká.Snad se mu udelá lepe.Jinak my meli jít do Cinestaru a raz rok jsemty peníze chtela objetovat jelikož po porodu už se tam neutrhnu aspon 2 roky,no ale co malý je důležitejsi:-)

In reply to by elixiiirek

Tak prostě Ti kino není přáno, tak si uděláte pěkný večer doma, snad bude synkovi už lépe, držím palce. Taky abys to nechytla Ty, zrovna taková blbá doba na ty virózy a chřipky. Ale přijde mi, že někdy děti teploty snášejí lépe než my dospělí, já tedy když už mám 38, tak jsem úplně KO a nemůžu skoro ani vylézt z postele. No a pamatuji si, když jsem byla malá, tak jsem měla otravu krve a taky 40 a to jsem tedy nesla mnohem lépe.
Ale asi to jsou nervy, když jsou děti nemocné, z toho už mám hrůzu předem, jak mi bude prcka líto.
No jinak, jak jsem dopadla jsem obširně popsala v článku, dala jsem ho do února 2009.
Motol - milión lidu, skoro jsem ani nedostala zkumavku na moč, CTG nedělali. Mám tam tedy svého Dr. a to je výborné. Vyšetřil mě, změny v porodních cestách minimální, nález odpovídající 37tt. Takže pohoda a snad prcek v pupíku ještě chvíli vydrží, aby se nám trochu vykrmil. Příští KO ve středu a prý mi prcka Dr. zase přeměří.
Tak ať se syn brzy uzdraví a moc ho nemoc nepotrápí. :a:

ahojky, moje mala mela taky stale tachykardii, 180-200 tepu, chvili jsem si polezela v nemocnici a ve 38+4 mi porod vyvolavali, protoze se to stale zhorsovalo. bohuzel neporadim, ja myslim, ze to neovlivnis, ja byla na monitoru uplne v klidu, hladila si bricho, mluvila na ni a nic. drzim palce, at jste v poradku, ten cisar by to asi vyresil :k: zabka+kaja

In reply to by elixiiirek

Ahojky zrovna jsem se chtěla zeptat,zdali má někdo tak nezkrotnou chuť na ovoce(grepy,kiwi,pomeranče,mandarinky,ananas).Mám dva syny a ani při jednom jsem takové chutě neměla.Při druhém těhu,jsem taky chodila na monitor dost často kvůli tachikardii,nakonec jsem porodila přirozeně v 38tt,vše bylo ok.Je mi líto tvé babičky,mám taky tak staré prarodiče a bohužel v tomto věku mají časté zdravotní komplikace.Přeji ti moc štěstíčka Tobě,miminku i babičce pa a drž se vše bude ok

In reply to by pit

já mela takové chute i u prvního a to byl kluk a ted u druhého a to čekáme holcicku,ale já i normálne sladké nepapam .Jimak u me frčí vše nakysle,okurky,saláty,zelí,čalamada,lečo,kyselé houby,kiwi,grepy,citrony,limetky,pomerance,nam nam nam.No bybi snad bude dobrá no a já doufám že se snad rozrodím furt me drželi at to neni predcasne a ted se malé nechce,tak přemyslím cím bych ji pomohla,ale nic me nenapadá.A jak si užíváš 3.těhu?

In reply to by elixiiirek

Zatím je to třetí těhu v pohodě,žádné potíže,a co se týká toho tvého porodu minulý týden jsem to tu už psala mě oba dva porody vyvolaly masáže bradavek,dočetla jsem se o tom v nějaké knížce a pak jsem to zkusila normálně musíš si je žmoulat a když jsem to zkoušela asi po třetí tak to začalo být dost nepříjemné a začaly mi stahy,no prý ta stimulace bradavek vzlučuje nějaký hormon,který ti píchnou při vyvolávání porodu,můžež to zkusit na mě to zabralo u obou kluků samozřejmě ti to nezaručím,ale jestli máš termín tak to zkus pa a mnoho štěstíčka

In reply to by elixiiirek

Zatím je to třetí těhu v pohodě,žádné potíže,a co se týká toho tvého porodu minulý týden jsem to tu už psala mě oba dva porody vyvolaly masáže bradavek,dočetla jsem se o tom v nějaké knížce a pak jsem to zkusila normálně musíš si je žmoulat a když jsem to zkoušela asi po třetí tak to začalo být dost nepříjemné a začaly mi stahy,no prý ta stimulace bradavek vzlučuje nějaký hormon,který ti píchnou při vyvolávání porodu,můžež to zkusit na mě to zabralo u obou kluků samozřejmě ti to nezaručím,ale jestli máš termín tak to zkus pa a mnoho štěstíčka

In reply to by elixiiirek

Zatím je to třetí těhu v pohodě,žádné potíže,a co se týká toho tvého porodu minulý týden jsem to tu už psala mě oba dva porody vyvolaly masáže bradavek,dočetla jsem se o tom v nějaké knížce a pak jsem to zkusila normálně musíš si je žmoulat a když jsem to zkoušela asi po třetí tak to začalo být dost nepříjemné a začaly mi stahy,no prý ta stimulace bradavek vzlučuje nějaký hormon,který ti píchnou při vyvolávání porodu,můžež to zkusit na mě to zabralo u obou kluků samozřejmě ti to nezaručím,ale jestli máš termín tak to zkus.aaaaapa a mnoho štěstíčka

konečne normálnějsi monitor 145v klidu pri pohybu mimiška do 155 jsem strašne stasná,ale v pátek jdu zase na monitor,mám se prý pořádne napapat tak snad to bude ok:-)Jinak babi leží na mezioborové JIP a má prasklý vřed na pahýlu žaludku..takže takhle,ale už přestal krvácet...holky to bylo ale dopoledne veříte?

In reply to by elixiiirek

Ahoj,
tak to je paráda, že se malá uklidnila. Uvidíš, že to bude dobrý. Určitě se to uklidní a v pátek to bude zase v normálu.
Co se týče babičky, to je určitě lepší varianta, co to mohlo být, ne? Nejsem zdravotní sestra, ale myslím, že s tímhle se dá určitě něco dělat a bude to taky dobrý! Uvidíš.
To dopoledne ti nezávidím. Ale hlavně, že je to lepší!!!! Zuzka

In reply to by ZuzVot

určitě je ten prasklý vřed lepší varianta:-)já jsem tak rada,protože dnes ráno to bylo už třetí špatné ctg po sobe,ale asi mela ta moje kocicka hlad.celé tehu jedu jen na zelenine a ovoci-citrusovém a kiwi a sem tam kousek normálního jidla-jelikož mi to kyselé moooc chutnáa zeleninka taky,ale ji se to asi už ted nelíbí a chce víc

In reply to by elixiiirek

Tak se koukej pořádně napapat, ať nemá malá hlad. To se nediv, že se jí to nelíbí. :-D Já bych byla taky zlobivá, kdybych měla jen zeleninu a ovoce. :hu: Uvidíš, že se všechno obrátilo k lepšímu a bude to dobrý. Držím palce, ať je to OK. Určitě dej vědět, jak dopadnete v pátek!!! Tak hezký zbytek dne, když to dopoledne za moc nestálo. :one:

Je elixirku, tak to jsou tedy starosti. S maličkou to určitě dobře dopadne, neboj se, už jste týden, kdy může ven a to je nejdůležitější. S babičkou je to jiné, ty to znáš, tak ti nemá cenu něco bulíkovat, uvidíte podle vyšetření, která vyloučí snad to nejhorší, třeba to bude jen vřed nebo jícnový varix, nepředbíhej a snaž se být v klidu. To se mi to píše, viď? Určitě bych byla nervózní taky- mě stačí jen občas sledovat, jak naše babička prostě stárne a "blbne"...a je mi líto, že se to děje a když jí někde píchne, tak se bojím zas. Určitě napiš, jak jste odpoledne dopadly, holky, budu na vás myslet :girl:

In reply to by KackaGold

no za chvíli vyrazím a puijdu pesky at malou uhoupu,a když ne tak hold pujde za nami mrnousek nas:-)no a sbabi furt nevím,ale odpoledne zavolám do nemocnice kde je.lezí na interní JIP a já tam delala a je to má babi tak mi neco snad řeknou,jelikož za ni to mám 500km a o to je to težší je tak daleko:-(

In reply to by elixiiirek

Tak jsem se probudila a mrknu s napětím co se událo a ono je to lepší!!! Tak zaplať Pán Bůh, zase je trošku veseleji na tom světě, viď? Dneska asi hodně pracují Andělíčkové strážníčkové! A ty, ty, ty, koukej pořádně baštit :a\|: :a\|: :a\|:

In reply to by elixiiirek

Včera jsem se už k pc nedostala, manžel přišel dlouho z práce, tak jsem se věnovala tý naší Berušce. Ale dnes zase klasika, je brzy ráno, nemůžu spát, tak jsm zasedla k počítači. Teď je mi docela fajn, bříško občas pobolívá,jen se ten náš lump teď moc nehýbe a budím ho. 2 dny jsme seděly s malou doma, nechtělo se mi ven, tak je to možná i tím, že já byla v klidu. Tak snad je vše OK. Dnes se chystáme s kamarádkou ven na menší procházku, abychom se ještě i s dětma do porodu viděly, tak si doufám taky protáhne kůstky víc. A jak je babičce? a co ta tvoje potvůrka v bříšku? A jak se cítíš ty? Já už si odškrtávám, za 10 dní nastupuju a za 11 budu mít malýho myšáčka u sebe :cc):

In reply to by Raduška

to že me trapi nespavost,tak to skoro každou tehulku,jenže já nespavám až moc treba za 5 dní naspím 9 hodin a pak spím 2 dny jak mrtvá den dobře a pak zase trvá to poslední 3 měsíce a je to nekolik duvodu,hlavní je malý-od října je furt nemocný-nejdriv zánet prudusek,brisní chripku ale slabou pak jsem ji chytla já a týden se mordovala na wc nekolikrát za den zvracení a nastolici i 15 x za noc,pak ji chytl zpet malý trvala mu skoro 14 dnítakže zase probdelé noci na wc,pak sel 3 dny do skolky a prisel velmi nachlazený,že se v noci i 5x pocural což u nej nebylo normální,přes den taky furt lítal,zvyšená TT a velká rýma-to bylo tak 10 dní před Vánocemi a to jsem zjistila že učitelka nedohlíží když jde s detmio ven za jsou oblečeni,takže nejaký svetr pod bundu,rukavice šálu čepici to neexistovalo:-(tak jsem to s ní pak řešila.Pak přes V8noce byly prázdniny, my jeli na Moravu tam radila brišní chripka která tady byla v říjnu takže malý tam začal zase zvracet a prujmovat a teplotit nastestí jen 2 dny a já taky,pak šel v lednu na alergologii,imunolka mu vysla celkem dobře a na arelgolce zistili na co je alergický a že bude trpet časteji zanety prudusek a musí se hlidat at se to nezvrhne v astma:-(byl 3 dny ve školce a o víkendu teploty dušení kašlem a\ rýma tak jsme sli k dr.malý mel zanet prudusek s podezřením na zápal plic a byl doma od 12.1.až do 1.2.ze začatku se dusil takže zase bezesné noci pak se to sklidnilo a já dostala zánet prudusek no a sem tzam jsem trpela tehu nespavostí nebo tím že muj sem tam chrapal a nedalo se spát.A to mel do furt zvys .teploty kolem 37-37,2 každý den,dr.mu brala moč a ten negativní tak pak výter z krku opet negativní a zvys.teploty furt,tak řekla at to neřeším aq at ho dám do školky.tak šel v pondelí do školky,tak šel a tam na nastence, xcedulka-kdyby vám díte onemocnelo informujte lékaře že se ve školce objevila spála-uplne jsem se zdesila,no a z uterý na středu už v noci nemohl spát a kuckal,já nespala starostmi o nej a ctg,včera došel ve 12 ze školky,že mu je zima že chce spát,lehl si a spal 3 hodiny ,zbudil se se skelnýma očima a zimnici no a v noci mu vylezla teplota na 40 dám mu leky klesne mu to tak na 3-4 hodiny na tech 38 a pak zase stoupne vysoko.Za chvíli jdu k dr.JE mo ho tak líto:-(Jinak babi je stabilizovaná .leží na mezioborové JIP,má zavedenou nasogastrickou sondu,přestalo to krvacet.NO a s malou jdu na kontrolu zítra a bude-li to dobré tak v uterý.Co delá Tvuj manžel,že chodí tak pozde z práce?Já už se na malou tak moc teším:_)

In reply to by elixiiirek

Ahojky, teda ty si to pěkně užíváš! My máme taky malou každou chvilku nemocnou. Od 3. mésíců se jí začal objevovat atopický ekzém, který se ale naštěstí do jdnoho roku hodně zlepšil a teď už mívá hodně hrubé nožičky a kolem lokýtků na podzim a na jaře. Ale dalo by se říct, že jsme to snad zvládli a nebude se to zase zhoršovat. když ji bylo kolem půl roku, tak to měla snad nejhorší - na tvářičkách úplně krvavé fleky. A teď ty pohledy ostatních maminek, dovedeš si to představit. jedna mi dokonce řekla, jestli má malá omrzliny(bylo to v zimě), že takhle atopický ekzém nevypadá. Chytračka! Bylo mi to tak líto a hlavně tý naší berušky! Pak jsme hodně trpěli na laryngitidy, tak nám udělala Dr. testyna imunitu a zjistila, že ji má hodně, hodně nízkou a že by to chtělo nastartovat. Tak brala malá ribomunyl a co ho dobrala, tak jí dělala testy znovu a to už bylo OK. Přesto na ty laryngitydy trpí pořád - dost jsme jezdili v noci i na pohotovost, protože se až jakoby dusila, ale naše dr. nám pak napsala na ty záchvaty čípky a dávali jsme na to zyrtek a s tím jsme to začali hezky zvládat i bez Dr. Až teď v listiopadu to bylo tak ošklivý, že jsme jeli v noci na pohotovost a oni si nás tam nechali. I kvůli tomu, že měla zvětšené uzliny, játra a slezinu, tak aby nám udělali všechna možná vyšetření. Na ty uzliny zvětšené trpívá a tenkrát nám dětská dr. dělala i různé testy. Byla jsem dost vyblblá, samo mě hned napadla leukemie, ale vše dopadlo dobře. Ale zpátky k nemocnici. To mě vyblblo ještě víc, že se k tomu přidaly i játra a slezina. Teď já už těhotná, takže naměkko ze všeho daleko víc a když nás propustili, tak mě nenapadlo nic jinýho, než se mrknout na NET co by to mohlo být a opět Leukemie. Manžel přišel z práce, já seděla na chodbě, malou na klíně a bulela jsem a bulela. Samo se vyděsil, co se děje. Druhý den jsme měli jít do nemocnice pro výsledky a další vyšetření - i sono bříška. vše dopadlo dobře a já jsem si tak strašně oddychla, ani nevíš jak. a už ten net nečtu, bych se musela zbláznit!!! No a mezitím ještě vyšetření na ORL - malá má i docela velkou nosní mandli, tak po jejích 3. narozeninkách půjdeme na trhání a ještě na imunologii a alergologie - tam vše ok, alergie zatím žádná.Takže vidíš, že u nás je to podobný. Jsou to nervy, viď?Manžel pracuje jako stavbyvedoucí a teď je navíc v nové práci. V té staré mu po novém roce řekli jen tak mimochodem, že si má nejpozději do konce února najít novou práci. Takže další nervy, jestli něco sežene. Já na mateřský, druhý dítko na cestě, hypotéka na krku. Takže aky docela zajímavý...

In reply to by Raduška

taky hezký vyčet:-)S tím atopickým exemem Tě chápu,že Ti to bylo líto,když to ta ženská o malé řekla.Jiřík má taky atopický exem-má ho na tvářičkách a pak na pažích,sem tam se mu to sklidní jindy zrudne a dr.na alergologii nám říkala že nejlepší je to mazat veprovým sádlem.Co na to dáváte Vy?Ty jo to je dobrý ten ex zamestnavatel Tvého manžela.Ještě,že manžel našel tak rychle práci.To musely být nervy.Nuj delá taky u jedné stavební firmy,objednává a zajištuje material,delá faktury a tak.delá od 6-15 h.My teda hypotku nemáme,ale za to máme na krku dluhy po ex manželce mojeho.Když se rozvádeli nežádali o majetkoprávní vyrovnání-muj to nevedel no a ona ho nechtela,jelikož ji určo právníkk řekl eže se delí ne jen majetek ale i dluhy za manželství.No a hvezdička nasekala za manželství skoro půl mega,no a dluhy zustaly na mojem takže celá vyplata jde na dluhy po ní/a na co ty peníze potřebovala?Vysavač za 45 000 kč,alkohol,pronájem druhého bytu v kterém mojemu se kurvila,tetování po celém tele,nakupování nadstandartních vecí a potravin)no ale už to řešíme soudne a musí ona přepsat na sebe celou jednu pujcku a mojemu zaplatitpůlku z toho co do te zaplatil.bohužel některé veci ji neprokážeme jako půjčku na svatbu atd-jelikož to nabyli před svatbou a na to je zákon krátky,takže u ns to od léta je tak že od mojeho výplata celá jde na dluhy po té ženské(už má decko s tím s kým mmojeho podvádela a zjistli jsme pred Vánocemi,že jako otce napsala mojeho partnera i když s ní 2 roky nespal a nestýkal se-takže nás čeká další podání žaloby na ni a soud a testy DNA)npo a na mesíc nám zbývá jen má mateřská 3800 a z toho platíme ještě školku-docela drsné,ale verím že se to brzy zmení:-)No budu muset od malé do práce,ale jako zdr.sestra není problém sehnat práci i když je krize-nastestí:-)Jinak malý u dr.teplotu 39,4 takže jsem mu dala lék y na TT a mela jsem mu dát octové ponožky-to mi dr..vysvetlila co to je a jak se dela a ve 14 h mám zavolat jak mu je a zda mu to kleslo a na kolik a řekne mi jak dál.Doufám že do dalšího pátku bude ok,maji ze školky jezdít 10 x každý pátek do solných jeskyní tak jsem mu to zaplatila,aby byl odolnejsi a na ty jeho prudušky je to skvelé.No a v léte ho vezmu k moři a bude v září svatba tak proto musím do práce.At mužu s ním k moři ,jelikož já jsem astmatik a bronchitik a pomáhá mi to,když jedu k moři tak pak nebývám skoro celý rok nemocná a hlavne nemusím ani léky na astma tak si říkám že mu by to mohlo taky pomoct.

In reply to by elixiiirek

Koukám, že se taky nenudíte, že máte zajímavý život. Nás už toho s manželem , co jsme spolu(celkem 6let, jako manželé budeme v dubnu 4 roky)dost potkalo, až si z toho manžel dělává srandu, že jsme se tak dlouho hledali, až jsme si na sebe zbyli(seznámili jsme se v pátek třináctého) a že si ty veškerý nástrahy života vybírá i za bráchu (pochází z dvojčat, ale bráška po porodu zemřel). To musela být pěkná mrcha. Malinko mi to něco připomíná, ale raději to ani nerozvádět... Tak snad bude po soudu lépe a na ten další spor Vám teda držím pěsti a přeju silné nervy! To se to někdy tak vyse..... S tím mořem je to opravdu super nápad. My byi s malou už dvakrát -když ji byl rok a loni také. První dovču jsme zaplatili z vrácených daní. Pořád jsme říkali, že je to dost peněz(byli jsme letecky, nemáme auto), ale malé to moře opravdu hodně pomohlo a i manžel měl nějaký ekzém a krásně se mu to ztratilo. A navíc ona to měla v roce úplně zadarmo. No a loni jsme jet nechtěli, ale nakonec jsem rozhodla. Přišli nám peníze ze stavebního spoření, tak jsem řekla, že pak už žádné větší peníze z daní či spoření nebudou, tak že ještě jednou poletíme, ať to malé zase udělá dobře. Ale můžu ti říct, že jsem měla pěkné výčitky. Jak na nás budou lidi koukat, že jsem na mateřský a že musíme být každý rok letecky u moře... Ze začátku jsem z toho neměla vůbec radost, jen samé výčitky....
Jinak k Jiříkovi. Ty octové ponožky znám, mamina nám je dělávala, když jsme byly se ségrou malé. Musíte pak dávat pozor, aby si nezlomil nožičku. Ale to Ty určitě jako zdravotní sestřička znáš! Po tom opravdu ty teplotky klesají. Naše malá v jejím 1. roce na teploty vůbec netrpela, neměla ji ani jednou. Teď už párkrát měla, i tu 40, a to jsem vždycky hodně vystrašená. Člověka vždycky napadá, co by se mohlo stát a za toho prdečka by dýchal a vyměnil si to s ním. Nejsem sice věřící, ale když je malá nemocná, tak se modlím, aby vše dobře dopadlo a bylo jí zase dobře!!!

In reply to by Raduška

když se se.. tak se se..,ale zrčitě to zvládnem.Já byla u moře ,když mel malý rok i s ním a pak to bylo celkem v pohode,když mel malý 2 roky jela jsem uplne sama jelikož jsem vyhrála dovolenou u moře a mohla jsem vzít jen dospelé,no a v loni v lete už jsem byla tehu,tak nemelo smysl nekam jezdit ,tak mu to vynahradím letos:-)Muj bude doma s malou a já s malým u moře,jelikož já jako astmatik a bronchitik tak mi to pomáháu no a malý alergik ,bronchitik s dispozici na astma -tak mu to pomuže taky:-)malá bude mít v lete teprve 6 mesícu a to bude ještě mooc malička,já ji to pozdeji vynahradím i s Mírou noa Mírovi nevadí že bych jela sama s malým-sam mi to navrhl,že další rok pojedeme všichni budou -li penízky:-)Doufám,že malý bude do přístího pátku dobrý,jelikož jsem mu zaplatila solné jeskyne,bude jezdit s detmi ze skolky-maji 10 lekci tak si říkám,že když tio stihne vyležet,tak že mu to hezky po te nemoci pomuže:_)Hele a výčitky kvůli lidem já už dávno nemám a Ty bys taky nemela at si myslí co chteji,tu dovolenou Vám oni neplatí a at už jste si to zaplatili z ceho chteli tak je to Vase vec:-)deláte to pro zdraví a ne proto aby jste ukázali ze na to máte.v tomhle jsem dost otrlá,žila jsem na vesnicia rozvedla se a tech kecu a pomluv...no mazec,no a jednoho dne mi to začlo být jednoa jelikož jsem upřímný človek a nekdy až moc,když jsem slyšela že me nekdo pomlouvá šla jsem za ním a chtela to slyšet do oci což nikdo nebyl schopen a taky jsem mu řekla co si myslím a byl klid postupem času:-)no to víš rozvedla jsem se sklukem který hrakl fotbal a hazenoua byl mistní miláček,ale tto že chlastal a ubližoval mi to bylo ok,tak jsem si to pořešila a bylo:-)Ale ze začátku me to žralo,ale co nadeláš vid?Hold lidé jsou zavistivý a pomlouvacni a málokdo opravdu přeje tomu druhému dobré

In reply to by elixiiirek

Tak teď bych se naprdla. Měla jsem napsanou odpověď a ono mi to spadlo.vrr. my jeli na dovču loni už 4 :cc): V dubnu jsem přestala kojit, v květnu po kojení a těhu poprvé dostala měsíčky a zaplatila dovču a v červnu už jsem to nedostala. Miminko jsme plánovali, ale nemysleli jsme si, že vyjde hned napoprvé. Myslela jsem si, že mám ještě rozházené hormony, protože i první testy byly negativní a ono houby, mimísek už byl tam :) Nervy to trošku byly, aby se něco nepřihodilo, ale užili jsme sito hezky a nevolnosti mi začaly přesně 2 dny po návratu z dovči, takže vše proběhlo na dovče v klidu...

Ahojky! Nebudu lhát, když řeknu, že jsem vzpomínala, jak dopadnete. Život je hold takovej, že nezůstane nikdy přijednom. Zkus se zklidnit, aby to v tu jednu dopadlo lépe, ale pokud ne, tak se nedá nic dělat, hlavně že je to pod kontrolou. Nebudu Ti ani psát, abys neplakala, protože vím, jak to musí být těžký a pláč Ti uleví. Miminku sice moc ne, ale kdo by to v sobě udržel ten smutek! Tak buď hodně statečná a zkus si představit miminko, třeba Ti to pomůže alespoň malinko rozehnat chmury. Budu ns Vás vzpomínat, aby vše dopadlo nejlépe, jak je v tenhle okamžik možné!

mooc dekuji,u nás to taky tak bylo babi me prakticky od mala vychovavala,vařila,pomahala s učením,starala se když jsme byli nemocní-nasi moc pracovali a tata i v noci a my bydleli v rod.baráku s ní o to je to težší.\Vím že musím myslet na malou a taky to delám,a snažím si to nepripouštet jak to jde.TVých babiček je mi líto jak té co umřela tak té v té nemocnici.Snad bude vše ok:_)

In reply to by elixiiirek

Určitě dej vědět, jak jsi dopadla. Budu držet pěsti, aby to bylo Ok. My na tom byli stejně. Babička bydlí v rodinném domě s našima. Vyzvedávala mě ze školky, hlídala, chodila jsem k ní o víkendu spát atd... Doufám, že ještě dlouho vydrží, i když vím, že ten věk už je dost vysoký. Navíc jí před vánoci zemřel na rakovinu syn /můj strýc/. To jí taky nepřidalo.
Budu držet pěsti, aby u tebe dopadlo všechno co nejlíp. Jak s babičkou tak samozřejmě s mimískem. Drž se!!!

In reply to by ZuzVot

přesne jak píěšeš snažím se to vytesnit ale nejak to nejde,tech hrubek co sem píšu a je mi to jedno,no des.Mužou to být jen prasklé vředy,ale problém co nejvíc vidím je že zvracela celou noc a nikoho nezavolala a to je ten problém v jejim veku taková krevní ztrata at už z čehokoli.ach jo.No nic jdu k doktorovi.Dekuji za podporu snad malá dopadne lepe než rano

Ahoj,
moc mě mrzí, že máš spatné CTG. Snad se to sklidní. A pokud ne, už jsi 37. týden, tak už malámůže ven. Neboj se, doktoři určitě nic nenechájí náhodě.
S tvou babičkou mě to mrzí. Vím, jak ti je, protože mám už týden babičku (85let) taky v nemocnici. Měla plicní embolii a ještě něco se štítnou žlázou... Myslím, že mi všechno ani naši neřekli. Já jsem teď 34. týden. Je mi z toho moc smutno, protože tahle babička mě vychovávala a hodně se o mě starala.
Když jsem čekala první holčičku (jsou jí 3 roky), tak moje druhá babička zemřela den po tom, co se malá narodila. Jelikož ale byla v komatu, tak se to ani nedozvěděla. Bylo to hodně těžký. Řekli mi to týden po porodu.
Je to smutný, ale je to život. Tak se drž a hlavně se snaž být kvůli mimi v klidu. TO, že se stresuješ mimču moc nepomůže, spíš se to zhorší. Zuzka

jste strasne hodné.vím že babi už má dost roku ,ale ted je to nejmín vhpodné,jelikož každý stres je na prd a tenhle je teda mega.No za chvíli zajdu pro malého do školky napapam se a pujdu na 13 h na kontrolní CTG prosím držte nám palečky at se ta nase cacorka sklidní

Ahoj Elixirku, no malou v bříšku asi moc neuklidníš, uvidíš odpoledne, ale je možné, že ji lépe bude už na světě. Švagrová také rodila císařem v 38tt, protože malej už v děloze neprospíval, měl cca 2,5kg, ale to vůbec nevadilo, za pár dní byli doma a dnes je z něj pořádný raubíř.
No a babička, vím, že ji máš ráda a myslíš na nejhorší, ale podívej se na to tak, že jí je 85 let, komu se to poštěstí. To je přirozené, že lidé jsou v tomto věku nemocní a odcházejí. Víš, já už také nějaké to utrpení viděla a nejdůležitější je, aby když má konec přijít, aby byl snadný. Za babičku se pomodli a neplač, bude Ti ještě mnohem hůř a malé také.
Držím vám holky palce a pokud to bude zítra na císaře, budu na vás moc myslet. :a:

:cat: :8_/: mila tehulko preji hodne odvahy at ti to s miminkem a s babickou dobre dopadne,drziem moc pesticky i s mym nastavajicim chlapeckem.Pak dej vedet jak to dopadlo :cat:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka