Jak dlouho vám trvalo než jste zjistili,že čekáte mimi?

05.12.2007

Ahoj, zajímalo by mě jak dlouho jste se snažili o miminko?My si už celkem nedáváme pozor od října.Ale přítel miminko nechce hned ,ikdyž m iřekl,že by mu nevadilo kdyby bylo :o) Člověk se v něm nevyzná.No jo chlapi :o) A tak jsem sama zjedavá kdy se to povede.MS by měla přijít zítra.Zatím mě bříško nebylo,jen prsá mám už několi kdní citlivější a napnutá jako před MS.V době kdy mi asi probíhala ovulace tak jsem 2 dny malinko špinila,tak mě to trošku zmátlo...

ahoj ja jsem vysadila prasky a hnedka jsem otehotnela.Vim i presne kdy to bylo.Me to napadlo hnedka jak jsem nedostala MS ze jsem asi tehotna dalsi tyden me bolelo porad brisko a mela jsem citlivy bradavky.A testik nam ukzal 2carky az 12dni ode dne kdyz jsem mela dostat MS.

no já vysadila antikoncepci na konci roku a v říjnu otěhotněla. Ale nijak jsme na mimíska nespěchali, řekli jsme si, až to přijde, tak to příjde. Žádnou ovulaci jsem neřešila.. Jinak že jsem těhotná, už jsem pociťovala hned druhý den. Bolel mě vaječník a postupně se mi nafukoval podbřišek. A první den očekávané menstruace jsem si udělala testík a byly tam dvě čárečky :o)

Nám se povedlo hned a to dvakrát za sebou...i když první bylo bohužel mimoděložní,ale přesto sem hnedle otěhotněla...
Nevím cotipřát, když sami nejste rozhodnutí, zda miminko ano, či ne...tak vámpřeju, ať je to tak jak si přejete vy..:-))

In reply to by Borůvka

Tak to máš dobré.No mě příjd,eže sjem už snad jednou taky byla ale asi se mimi neudrželo a uteklo ven.dělala sjem si test tenkrát byl pozitivní ale za pár dní příšla ms a dokonce sjem i zvracela.Tak se mu u mě asi nelíbilo.Teď bych mimi chtěla už docela dost ale přítel na něj zas tak nespěchá.Uvidíme :)

Tak drzim palecky at to vyjde a budes tehotna... Ja jsem otehotnela pres antikoncepci,neplanovala jsem miminko..ale ted jsem stastna ze se to stalo...Nejak sem nedostala MS a po tydnu co jsem ji nemela me napadlo si jen tak udelat test jestli nejsem tehotna i kdyz jsem si byla skoro jista ze ne kdyz sem brala antikoncepci..No tak sem ho udelala a byly tam dve carky.Malem to semnou seklo a tak jsem si udelala ten den jeste dva testy a byly taky s dvema carkama..Hrozne jsem se bala to rict priteli a rodicum..A tri dny po tech testech jsem sla na gyndu a dr. mi rekl ze jsem v 5tydnu..byl to pro me fakt sok..

nám to trvalo skoro rok. prášky jsem vysadila v červenci a následující červen nebo červenec jsem otěhotněla. a byla šťastná jako blecha.

In reply to by Jajusskaa

jj, žádná tragédie to nebude a povede se to kdyžtak příště. a smutná z toho nebuď (kdyby to náhodou nevyšlo), důležitý je být v pohodě a nechat tomu volný průběh. jak to člověk začne moc řešit, tak je to v háji. já jsem toho zdárný příklad.

nam se to povedlo napoprve.. a poznala jsem to i bez testu... je teda pravda ze se mi zpozdila menstruace ale to nebylo poprve, jenze tentokrat jsem proste vedela ze jsem v tom.:-) je to nadherny dar...:)

In reply to by sisina

No jsem zjedavá,ale mám takov tušení,že nebudu.Mojí sestře to trvalo dloho než se ji mto povedlo tak si mco šance taky nedávám.Zas tak moc jsem se nesnažili,Ale v ty polodné dny ano,Tak j nevím :o( Vždykcy mě bolí děsně břicho než to dotsnu několi kdní a teď nějak nic.Minulá MS byla divná taky,jsem spíš jakoby týden špinila,jsem to měla hrozné málinko ale testík jsem nedělala,počkáme do zítra.Dostávám to vždy brzy ráno tak uvidíme,dkyby tak koupím ve městě testík a druhý den ho udělám

In reply to by sisina

No špinila jse mtýden,měla jsem to strašně málo a tyk dost bolestivé,jakoby to tělo nemohlo vytlačit žádnou krev a přitom chtělo a snažilo se o to.No mě to nutilo si udělat test ale nedělala jsem ho.Zatím MS jsem nedostala tak dnes jdu do města tak asi koupím testík.Ale nevím jestli ho dělatu ž odpoledne a nebo až zítra ráno

ahojky, my se snažili rok a zjistila jsem to, když nepřišla menstruace, i když tušení už bylo před tím, ale jistota až po MS.

Zkus už dnes test mělo by ti to vyjít sice světlučká ta čárka jedna,ale už by to tam ohlo být jestli jsi

Povedlo se nám to hned napoprvé, taky jsme plánovali, že na tom budem asi půl roku "pracovat":))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka