HOLKY,CHTĚLA JSME SE ZEPTAT,NAŠI I BRATR MI CHTĚJ NĚCO PO PORODU KOUPIT NA MALÝHO ,CO SE TAK DÁVÁ MIMIŠKOVI?

03.02.2009

JESTLI ZLATO,HRACKY,NECO DO DOMACNOSTIPOTŘEBNÝHO JÁ NEVÍM PŘEBALOVACÍ PULTIK A TAK?NEBO PENIZE,VKLADNI KNZKA S EZAKLÁDÁ?PROSÍM PORADTE,DÍKY

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, to záleží na tom, co ti chybí a na co třeba hned nebudeš mít penízky. Mrkni semka - jsou tady tipy na dárky a pěkná památka jsou např. ty baby art 3D - kdy si otiskneš třeba nožičku nebo pěstičku miminka a máš to pak vystavené jako sošku nebo to dáš do rámečku http://www.darek.cz/darky-pro-deti. Jinak třeba založit nějaké spoření nebo životní pojištění je určitě super nápad!

ahoj, to záleží na tom, co ti chybí a na co třeba hned nebudeš mít penízky. Mrkni semka - jsou tady tipy na dárky a pěkná památka jsou např. ty baby art 3D - kdy si otiskneš třeba nožičku nebo pěstičku miminka a máš to pak vystavené jako sošku nebo to dáš do rámečku. Jinak třeba založit nějaké spoření nebo životní pojištění je určitě super nápad!

Ahoj, já jsem dostala po porodu kolotoč nad postýlku, protože jsme ho neměli... známí i rodina se mě ptali, co chci, takže jsme předešli tomu, že by se nám tu kupily věci, co nevyužijeme. Dostali jsme i hračky, nějaké oblečky, povlečení do postýlky, kosmetiku, dudlíky, hrneček s pítkem... dobrej dárek může být třeba houpací křesílko pro mimi, nebo knížka vzpomínek...

Ahoj tak ja od moji mamky a jejiho pritele dostala 4000,- na postylku,od pritelovo teticek 10000,-na kocarek nebo na cokoliv jineho.Od myho taty nic jelikoz snim nejsem v kontaktu a od tchyne a svagrovi sme dostali spoustu obleceni pro prdolku.Zlato by ti urcite mel dat manzel ci pritel.Ja zlato nenosim tak jsem ho odmitla rekla priteli ze mi muze koupit bile zlato(ani nevedel ze neco takoveho existuje).Tak treba se dockam ted na valentyna :)

mě taťka dal kočárek,mamča nakoupila věciček,segra asi nevěděla,co se sluší,tak si to vynahradila teď na Vánoce pro Maru.Babička a děda mi poslali peníze,od Zdražilu nedostaneš nic,to je přece normální porodit dítě,ne?Zlato by ti měl dát Peťa,ale víš jak,já jsem dostala až měsíc potom kytku,ale krásnou od Dana.Naši Marovi každý měsíc na výročí jeho narozenin mu kupují plenky a vždy to,co si řeknu,že potřebuju a nemám na to....tož si s toho něco vem,ale nezapoměň na to,že na odd.šestinedělek v Olomoucké fakultce nejsou povolené na pokoji kytky,tak jim to řekni,ať ti je dají až doma,jinak je budeš muset ty kytky nechat na chodbě a protože zloději jsou všude,mohlo by se ti stát,že se s kytkou už neshledáš... :s: :s: :ooo: pá Libča :a:

In reply to by lee218

Kdepak, jsou, já tam tu kytku měla, prostě jsem se zeptala a sestra řekla, že by bylo vhodnější dát ji na chodbu na stůl (a že jich tam bylo taky dost), takže když mi to vyloženě nezakázala, dala jsem si ji na noční stolek a měla ji tam až do odchodu domů, no a k těm ostatním - nevšimla jsem si, že by se nějaká kytka na chodbě ztratila... spíš jich tam přibývalo... a nikdo ze sester ani doktorů mi na to neřekl ani Ň... tož asi tak...

Určitě něco pro miminko, nám švagrová koupila kolotoč nad postýlku, co jsem chtěla... nebo prostě něco, co budeš pro mimčo potřebovat a nemáte nebo byste si sami nekoupili... zlato (šperky) by ti měl za mimčo dát manžel ;)

Nám naši koupili monitor dechu, a druhá babička, manželova maminka koupila Benýskovi krásnou soupravičku na cestu z porodnice a ještě jednu další a krásný kabátky, a od strejdů dostal taky nějaký pěkný oblečky a od táty velkýho plyšovýho medvěda a od dalších příbuzných pak třeba hrací měsc s mědvědem a další hračky a aoblečky, super jsou třeba overálky, nebo taky dostal takový měký bačkůrky s ksichtíkama zvířátek... hrazdičku a kolotoč zdědil po sestřence, to by třeba byl taky pěknej dárek ;) Mě se strašně lůíběj ty hrazdičky s dekou, ale Ben zdědil jednu bez deky, tak tu jsem mu k tomu ušila zvlášť ;)

Ahojky, já jsem to udělala tak, že jsem sepsala, to co mi na miminko ještě chybí a to co bych si přála a sama si to nekoupím a ten seznam jsem rozeslala přátelům a rodině emailem. Ať si to mezi sebou rozdělí. :///: Alespoň se pak vyhneš tomu, že dostaneš některé věci několikrát. Ale i přesto mám doma tři odsávačky na nosánek. :s: Takhle jsem si přála například sterilizátor na lahvičky, hrací deku, od tchýně a tchána jsme dostali kočárek a přebalovák, od mé sestry hromadu skleněných lahviček do toho sterilizátoru :///:, od mojí mamky zlaté náušničky a zpoustu věciček. :a:

já jsem od svých rodičů dostala kočárek a několik doplňků pro malého nebo věcičky co se moji mamce zalíbili, od manžele mamky penízky, od jeho sourozenců kolotoč, dudlík, obleček, od mé sestry hračky a lahvičku,od mých kámošek jsem dostala hračky... jinak se mě moje rodiná ptá co malý potřebuje nechcou kupovat blbosti.

zlato bych nechtěla-to ti můžou koupit pak k narozkám nebo k prvním vánocůmnech si koupit co potřebuješ a nemáš..lehátko od Fisher prince-nepostradatelná věc,pak třeba mniotr dechu.ten nám koupia mamka,já babičky nemám,ale od muže babička s tchánem,tchýně umřela,nám dali 6tis dohromady na kočár,protože stál 20ti..jinak jsme chtěla plíny a peníze..ale to lehátko jestli nemáš je super věc,pak ten pult přebaovací jestli nemáš a polde toho kolik jsou ochotni dát..nech si nakoupit potřebný věci..kolotoč nad postýlku,atd...zlato počká

Ahoj, já jsem od rodičů z obou stran dostala peníze na kočárek. Od babičky peníze na postýlku a od sourozenců z mé strany plenky s ubrouskama a od dalších sourozenců drobnosti jak je dudlík, flašku atd....Vesměs jsem ani nikomu neříkala co bych chtěla. Přišli nato sami :///:

Já jsem od mamky dostala spoustu věciček na malou a rychlozavinovačku a tak. Tatka mi zase dá půlku na kočárek,to záleží na tom,co potřebuješ a to jim řekni. Já třeba kamarádkám budu říkat už o větší věcičky na mimi,protože maličkých už mám spoustu. Já už snad mám všechno,ale jsem ráda,že jsem takhle něco dostala,protože s penězma na tom nejsme nejlíp,tak mi to strašně pomohlo.

ahojky mě dali u prvního zlatý řetízek a peníze a tet u tohoto mimnka jsem všem řekla o penízky já sama si koupím co budu potřebovat!měj se hezky

SilvieS

Tak jim řekni, co potřebuješ. Mně naši dali peníze na kočárek a babička s dědečkem peníze, za které jsem nakupovala část výbavičky. No a moje sestra mi taky bude dávat peníze.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka