Dobré ránko čekatelky

04.02.2009

tak jak nám je dneska? :a: já se nemůžu dočkat porodu.Jinak zítra jdu do poradny jako teď každý týden,včera jsem byla na průtocích,měřily jsme hlavičku a tělíčko a prý to nebude žádnej drobek.Já už chci aby byl venku mimísek.Já se snad nedočkám.termín máme 10.2. ale pochybuju holky jak si to urychlit to čekání?Jak si naplňujete den vy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak mě Dr. včera docela nepotěšila...nález za posledních 14 dní nepokročil, takže jak jsme už měly rodit a dr byla překvapená, že jsem ještě dorazila, tak teďka se prý nic konat nebude :n: tak jsem byla docela zklamaná- v úterý poslední kontrola v poradně a pak do porodnice a tam se rozhodnou, co bude dál :cat: zítra ještě budu dělat nějaké zkoušky a pak holt budeme sexovat :|-|: , na míči skáču každý den a břicho bolí, ale nijak moc. Dokonce včera na ctg mimi zase spalo, takže jsem se musela proletět kolem bloku a pak teprve byla nějaká akce :qu:
Tak uvidíme, jak se to vyvine, třeba jí zítra těma zkouškama vyklepeme a pojedeme ještě večer rodit :girl:

Ahojda holky, no já se cítím celkem fajn, což je celkem co říct, vzhledem k tomu, že večer nemohu spát, často se budím na záchod a od minulého čtvrtka mě trápí bolesti až do zad, hlen, zátka mi už asi odešla, ale Dr. říkala, že to neznamená, že je tu porod, na ten si mohu počkat třeba týden i 14dní - a já už bychtak chtěla rodit a mít tu mršku u sebe :||):
Jak to urychlit - nevím, já už snad dělal všechno, obden uklízím celý barák, prach, vysávám, vytírám a že barák máme dvoupatrový, chodím se psem na procházky, hopsám na míči, vč :!k: era jsem i myla okna, cvičím a pořád nic, ani sex nepomáhá a to na tom ležíme tak jak před otěh....., takže na mě nic neplatí
Ale jinak v pohodě, bříško pobolívá už každý den, tak snad se dočkáme

Ahoj holky!!!Já se cítím mizerně :( V neděli mi začala odcházet zátka a odchází na etapy-vždy s nitkami krve....A od té neděle mám poslíčky jak ďas!Aspoň 3x za den dávám teplou sprchu....Břicho mám často tvrdé jak kámen a nevyspalá jsem už od neděle.......Včera jsem byla v poradně a dr mě moc nepotěšil :( Zátka může odcházet klidně týden a určitě to neznamená,že budu hned rodit,jak si všechny maminy myslí :? Já nemyslela hned,ale třeba do týdne ;) Nález je ale minimální a otevřená jsem jen na jeden cm :00: Naštěstí mám stále co dělat,o víkendu jsme se přestěhovali,takže o zábavu mám postaráno :s: Držím nám všem palečky,abychom to měly co nejdřív za sebou!!!!

Ahojky, tak po té nervózní noci ://: , kdy jsme s manželem spali na půl oka, chudák, pokaždé jen jsem se zavrtěla, tak zvednul hlavu a sledoval co se děje.....zlatíčko, -včera mi večer po dvakrát odešel kousek hlen.zátky i s nitkama krve, do toho se malá neskutečně vrtěla a břicho jsem měla jak šutr...Teď už v pohodě a v klídku a nikde nic...Teeeda řeknu vám, holky, že jak jsem si hrála na hrdinku, že už bych to i brala, tak jsem včera hrdina nebyla ani omylem, spíš pěknej posera :00: .Holky mi v diskuzi odpovídaly, že to klíďo může přijít ještě v noci..ale taky klidně za týden....
No nakonec se nic nedělo,voda nepraskla, jen mě za noc dvakrát bolel podbříšek kapánek i se zádama, vždycky když jsem se probrala na záchod.
Pokud se nic nezačne dít dneska přes den nebo na noc, tak už se těším jak vylíčím doktorce zítra v pren.poradně tu dnešní noční akci ;-)

Ahojky! Tak krom probdělé části noci se cítím docela dobře, i když unaveně, takže dnes žádný zvláštní program neplánuju, spíš odpočívat, odpočívat a odpočívat. Mám doma už dvouapůlletou dcerku, takže s tou si prográmek vždycky najdeme. Po ránu mrknu na těhu stránky, přitom se s malou nasnídáme, pak umýt a obléknout, poklidit a ustlat, pak už je pomalu čas na sváču, pustíme si k tomu pohádku na CD, já zkontroluju zprávy v PC, pak žehlení a Luci si maluje nebo něco tvoří, čteme si, malujeme, pak připravíme oběd, po o si schrupnem, no a zase něco uděláme nebo jdeme na procházku a pomalu se připravuje véča a čekáme, až se nám vrátí tatínek. Dříve jsme s malou vyrážely hodně do města, ale teď už se mi fakt nechce a navíc to nic moc počasí... Jinak poradna v pondělí a v neděli nástup do porodnice a vpo jdeme na císař! Hurááá!

:h: ahoj,já začínám 38t,termín mám 19.2.,ale min týd ve čt v poradně mi pan doktor po záznamu ozev sdělil,že jestli vydržím do tohoto čt,tak opět poradna.Nevím,zatím kromě pobolívání v podbřišku se na porod necítím.Ale už je to na nic,špatně spím,sedím a někam zajít to je taky o ničem.Ani mi nesdělil jak bude asi prcek velký,čekám třetí a obě děti měly 4kg,tak se jen děsím,aby nebylo moc velké. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky