Holky 2,5 ročních dětí.......!

03.02.2009

Ahoj holky,včera jsem byla na návštěvě u sestřenky a ta má 2,5 letého chlapečka a on má ted období,že nic nechce,nejí a na vše říká NE.Ale to by mě zas tak netrápilo,ale on pořád napadá mýho půl ročního Matyáška :( Pořád by ho chtěl mačkat,štípat atd.Hodil po něm míč takovej ten na florbal-naštěstí se netrefil!!!!!!Když si ho sestřenka chovala,tak ho začal mlátit a říkal mi at si ho vezmu.Maty vždycky hrozně pláče.A já se nenápadně vymluvím a jdeme domů :///: Sestřenka říkala,že je to období vzdoru a že sním nic neudělá.Mate to maminky těch starších dětí taky tak? :(

Od malicka byl hodne ukricenej a vyzadoval si to svy...Zkratim to..-)Nekdy v roce a pul a neco vic zacal malicko ublizovat druhym detem a sem tam nekoho prastil,odhodil a ja nevim co,ale to jsem byla vzdy u nej a za toto chovani dostal na zadek s tim,ze takto teda ne..Cas plynul a nekdy kolem 2.roku se takto prestal chovat,protoze vedel,ze dostane za to na zadek.Porad byl a je hodne temperamentni a jde si za svym cilem,ale uz ne stylem ublizovat druhym detem..Kolikrat jsem z toho byla opravdu strasne moc zoufaa a hledla rady kde se da,protoze jsem si nevedela s malym rady,ale byla jsem dusledna a porad rikala,ze takto ne,ne,ne..Porad jsi jde za svym cilem,(hracka co se mu lib atd.)ale uz nikomu neublizuje a jde na to jinou cestou,ze treba zacne vymenovat malou vec za velou a kazdymu svym brebentanim vyklada,ze to je nadhenea uzasne.. :s: Pri tomto ho nehaam,protoze nikomu neublizuje..Ucim ho,z nesmi nikdy ublizovat druhym detem a nesmi dovolit,aby nekdo ublizoval jemu..Chodim s Michalkem do materskeho centra,kde stejne stare deti kolikrat ublizuju druhym a matky slepici nekde u stolu aniz o tom vedi....To by me vzal vzdycky cert.. :///: Misa dnes uz nikomu neublizuje,protoze vi,ze to je zle chovani a snad se mi povedlo mu to pooomalicku vysvetlit..Osobne si myslim,ze chovani tve sestrenice neni upln v poradku,protoze vim od naseho syna,ze rozum na to,aby to pochopil uz ma,takze by mu mela taky vysvetlit a to duuuurazne,ze takto s k Matyskovi chovat nesmi..Pokud to neudela,tak plne chapu,ze pomalicku se nenapadne vytratis..Taky bych to udelala...Preju odne stesti! :a:

In reply to by siska333

Ahoj děkuju za názor :c: Mě je někdy taky do breku když vydím jak se na něj sápe a chudák Maty se nemůže vůbec bránit :r: Ona třeba jen řekne bran si svoje dítě já nevim co s nim. :n: To mě štve.Taky bych mu dala na zadek a bylo by.Dnes jdem s nima do kavárny,kde je dětský koutek,tak doufám,že bude tam :s: Jo a včera jsme s nima byli ve městě a Adam strašně zlobil ale pak jsme šly okolo hračkárny on si ukázal na hračku a ona mu ji šla koupit :jawdrop: Prej aby měla klid ://: Tak co je to pak za výchovu,že? :? Já doufám,že taková nebudu,budu se snažit Matyska vychovat co nejlíp :)

In reply to by janina.55

osobne si myslim,ze tvuj pohled je naprosto spravny a vim,ze sveho malickeho zboznujes,tak jako ja zase sveho,ale vim jiste,ze deti musi mit svuj mantinel,sve hranice,ktere jiz nesmi prekrocit a pokus tva sestrenice koupi prvni vec co malej ukaze,tak noo coment. Naprosto chapu jeji slova jak rika,aby mela klid a ver,ze to sakramentsky chapu,protoze nas malej umi vyvadet veci,ze mi nervy litaji kolem oblohy.. ;) :s: .Sama jsem to taky zazivala a to bys mela videt tu hruzu a strasny,hystericky rev maleho pote co jem mu nekoupila co chtel a kolikrat to trva dodnes,ale co z nej potom vyroste pokud mu vse dovolim a povolim jen,abych mela klid . :n: .Niceho si nebude vazit atd....Udivuji me slova tve sestrenice jak rekla bran si svoje dite????To snad neni mozny..! :00: Tvuj malickej je prtousek malickej a jeji chlapecek uz je v podstate "chlapak"co jiz uvazuje atd. a mel by se ucit nest nasledky ze svych cinu...Jak to tak pozoruji,tak bych rekla,ze se sestrenici to nebude jinak,protoze hledi nasve ditko jako na svaty obrazek a ktera mama ne,ale prokazuje chlapeckovi takovou tu opici lasku,ktera mu muze i ublizit nez dat a z jejicho chlapeckapomalu vyrusta fracek.. Nas malej pokud udela neco co opravdu nesmi at uz ublizi,nebo schvalne hazi sklenice na zem atd.,tak mu prileti bez varovani takova na zadek,ze si to priste rozmysli..Nemam patent na vychovu :n: a na nic a sama v tom kolikrat tapu :00: a hledam odpovedi na vychovu,pac ja to taky neumim,ale jsou veci co mi rika zdravej rozum,teda doufam.. :) ..Jani,preju ti svatou trpelivost a urcite se nedej..Neni to nekdy jednoduche.. ;) Drzte se! :a:

In reply to by siska333

Ahoj máš pravdu bude z něj pěknej parchant :w: Sestřenka plánuje ještě jedno mimčo(je jí 32)Tak jsem zvědavá jak se k němu bude Adámek chovat.Včera jsme byli ve městě,Adam si ukázal ve výloze na polštářek s krtečkem a co myslíš?Hned pro něj šla :jawdrop: No je to její věc no ://:
Jsem moc ráda,za tvé názory,že je máme úplně stejné..... :c: Ahoj :a:

In reply to by janina.55

narodi druhe ditko a mazec to bude hlavne pro Adamka,ktery je zvyklej vsechno mit.. :00: Zrovna dnes jsme sli s tim nasim do Tesca a koupila jsem mu zvykacky,tak si jednu vzala hned zadonil,ze chce dalsi a nejlepe vsechny,ze je prej je bude jen drzet(jeho drzet je,ze vsechny strci do pusy ://: ),tak jsem rekla razne ne :n: a udelal nam s manzelem v Tescu takovou scenu,ze se mi tocily panenky,ale vzteky :00: ;) .. Porad rval,ze to chce,tak jsem trvala na svem a zrovna nam v tu chvili volal tatinek od manzela,tak jsem mu dala k telefonu maleho a malemu rekla,aby si postezoval dedeckovi co mu to maminka dela,tak do dedovi vsechno povykladal a pak neco poslouchal a ja jen slysela jeho odpoved dedovi jak rika,ze jo...najednou bylo po revu a bylo ticho..(Budu asi volat dedovi casteji v jeho zachvatech :s: )Doma jsem se maleho ptala co mu deda rikal a Michalek mi svoji reci rekl,ze mu deda rekl,ze nemuze zvykat tolik zvykacek najednou,ze by ho bolelo brisko a ze ma hlavne poslouchat maminku :s: ... Jak se mas ty a Matyasek,jak to vsechno spolu zvladate? :) Vsechno to tak leti,ze si uz ani nedokazu prestavit,ze nas malej mel nedavno taky pul roku.. :) V techto dnech zkousime dalsi mimi a snad se jednou zadari po te hnusne revizi.. :( Zatim drzim palecky,abys mela plno nervu a vydrze na sestrenici,kterou asi vidis docela casto a jen ziras jak se to asi delat nema.. ;) :one: :a:

In reply to by siska333

Ahoj,
máme se docela dobře akorát ted mi dává Maty docela zabrat.Pořád knourá a nechce spát,pořád by chtěl abych se mu věnovala.Nevím jestly mu rostou zuby nebo co? ://: Jinak je to moje zlatíčko :h:
Sestřenka se taky pokouší o mimi taky je po revizi,tak jsem na Adámka zvědavá jak se k němu bude chovat :00: V pondělí jdu ke kadeřnici a potřebuju hlídat,tak bude Maty u nich,mám z toho docela strach :r:
Tak Vám přeji at se brzy zadaří a pozdravuj Michálka :c: :a:

No možná mě ted někdo odsoudí i tvoje sestřenka,ale já bych mu pěkně naplácala,období neobdobí,musí se naučit respektovat i jiné děti,na mě to působí trochu jako rozmazlenost.Snad jsem se tě nějak nedotkla,posuzuji jen z pohledu čtenáře.

In reply to by olik

No tak to jsem chtěla slyšet :///: Já bych mu taky pěkně naplácala. :spid: Nebo taky sestřenka koupila mýmu Matymu nočníček k svátku a on ji ho hned vzal a vyčůral se do něho a že ho prej nedá.Nebo Maty má plyšového krtečka a on mu ho vyrval z ruky a že je jeho :jawdrop: ,tak pak když sestřenka nekoukala tak jsem mu ho vzala a schovala.No koukal na mě jak když jsem se zbláznila.Jak prostě setřenka koupí někomu něco tak on to hned zabaví a ona mu to nechá.Já bych mu to prostě vzala a vysvětlila,že to není jeho nebo bych mu to ani neukazovala :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka