Jak zvýšit svojí plodnost a jak nepřijít o chlapa..

03.02.2009

Lžička kontryhele a 2 lžičky čaje na neplodnost (Jukl-Polička) - 3xdenně. Piju od konce menstruace.
Jakože předovulační pokles BT(bazální teploty) jsem měla 1.měsíc po vynechání, pak už nikdy bez kolísání a pochybností, pak jsem ho teď měla úplně vzorově!
Jakože ovulační hlen (bílek) jsem měla maximálně 3 dny, teď byl dny 4 a ve větším množství!
Jakože poovulační teploty bývají nejisté a zmatené, ale ne nepoznatelné, tentokrát mi poovu teploty vzorně vylezli během dvou dnů výše, než normálně a žádné skoky a erratiky!
Teď ještě, jestli dostanu menses správně, jestli bude bolet a jestli budou menší PMS (předmenstruační syndromy). A nebudu před tím špinit!
Mě ten čaj vlil novou naději do žil a fakt funguje!!
No a co s tím chlapem?? Málem jsem ho ztratila! Už přetekla jeho trpělivost čekat, jestli si na něj vzpomenu.. A měl pravdu! Já si vůbec neuvědomila, že s ním vůbec nedělám nic, co ho baví! Že jsem ho odmítla už tolikrát, že se to nedá spočítat! Takže místo souložení jsme se výkend hádali. Já ho normálně zneužívala! Ale nevadí, raději přijít o ovulaci, než o partnera!

Myslím třezalka a i mateřídouška. To máš jako s kontryhelem. Asi jo, asi je dobrý od toho 4.dne po ovu toho nechat a vyskoušet to, jaká bude menses.

Ahojda berušky,
taky jsem si koupila čajík, došel asi 10 DC, tak jsem i přesto začala pít, ale že jsem hlava zvědavá, dívala jsem se, co že to v něm je za bylinky a bacha!!! Zatím jsem ve své bídné bylinkářské knize objevila jen asi čtyři ty přísady a z nich dvě - jalovec a nevím co ještě se nesmí užívat v těhotenství, takže by se asi v polovině cyklu mělo s pitím radši přestat. Až si vzpomenu a opíšu si všechny bylinky, tak to našprtám na netu a budu vás všechny informovat :-)
Baruška

Tak to je hustý :dance: Takze smíchávás dohromady dva caje jo?
ja je budu oba dva pit od noveho cyklu najednou :qu: tak snad to zabere i nas :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka