První milování po šestinedělí

03.02.2009

Ahojte maminky,
na téma sex v nebo po šestinedělí, tu je spousta příspěvků. vesměs, co jsem četla, jsou dojmy z prvního milování velice negativní :n: . Já jsem tedy jedna z mála. Zítra mi končí šestinedělí, ale včera už jsme to nějak nevydrželi, :\r/ navíc měl manžel narozeniny, já si oblékla nový korzet, botičky...no prostě hezké prádlo a nějak k tomu došlo.. Přiznám se, měla jsem z toho obavy, ale bylo to moc hezké, :h: Všem, které to teprve čeká, doporučím - mazat a mazat - použít hodně lubrikačního gelu. je to tak, jak už někdo napsal, hlavně při kojení je poševní sliznice sušší a snadněji zranitelná. Jediné, co mě trošku znepokojilo bylo toto - v jednu chvíli jsem chtěla změnit opolohu a manžel říká, že už to nepůjde. :n: ... Ano, už to nevydržel a vyvrcholil - do mě. Upozorňuji, že jsem ještě nezačala užívat antikoncepci. Tak jsem se ho zeptala, jesli chce syna. V tu chvíli mu došlo, že nejsme chráněný, prý na to v tu chvíli vůbec nemyslel. Pevně ale věřím, že nebudu i v tomto směru jedna z mála a neotěhotním. To by byla fakt síla. A stejně to nechápu, jak může při kojení dojít k otěhotnění, obvzlᚍ, když jsem ještě neměla po porodu menstruaci. VždyŤ otěhotnění vzniká, když se spojí uvolněné vajíčko a spermie, ale mě se přeci ještě neuvolnilo......No, ve čtvrtek jdu na kontrolu po šestinedělí, tak se zeptám, jak to udělat,. Mám antikoncepci, která se může užívat při kojení a píšou tam, že po porodu si mám vzít 1. tabletku 1. den menstruace. No ale když tžádnou nemám, tak nevím. Tak ahojky a hezkých chvílím zdar

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,
tak to je dobře, že Ti milování po porodu nedělá problémy, já jsem na tom byla přesně opačně ještě několik měsíců po porodu, nejen díky spoustě stehů, ale taky díky kojení, které mi vysušovalo tu poševní sliznici. Teď po 9 měsících už je to naštěstí o hodně lepší.
Co se týče té antikoncepce při kojení, tak já žádnou neberu, ani jsem nechtěla brát, a manžel si tedy moc pozor nedává. Zatím jsem MS nedostala a to i když už kojím jen 2 - 3 krát denně, tak očekávám, že mi taky někdy dorazí.
Vím, že se píše, že kojení není moc spolehlivá antikoncepce, ale u nás tak zatím funguje. Manžel si nedal pozor mockrát a nestalo se, že bych z toho otěhotněla.
Pa :a:

úplně jako kdyby to bylo u nás :) my se manželem milovali už 14dní po porodu...to už žádné očistky nebyly...a já měla jen jeden steh,takže žádná hrůza a taky patřím k té menšině kterou to nebolelo :) a taky to manžel do mě hodil auvědomil si to až když jsme spokojeně leželi :) no dopadlo to dobře,hned po šestinedělí jsem si šla na kontrolu která dopadla dobře a antikoncepci statečně beru :)

Ahojky,tak já jsem také jedna z mála---mě se to dokonce líbí více než před těhu,ovšem když na to mm chuť.Jsem teď tak unavená,že to je málokdy :s: A co se týče antikoncepce při kojení,tak ta se může začít brát kdykoliv a nemusí se čekat na menzes.Já beru Azalii,malé jsou 4,5měs.a ještě jsem to nedostala,ale čekat a trnout po každém sexu,zda to dostanu či ne,tak na to nemám a mít hned další mimčo,tak z toho by mě hráblo.Optej se na to dr.,ale dle mě se na menzes nečeká.Papa. :a:

Ahojky,když jsem byla na prohlídku po šestinedělí,tak mi Dr dal prášky a řekl,že je mám užít hned,abych MS nedostala.Ono se říká,že když dostaneš MS,tak mlíčko už není takové, jak má být,tak nevím.Asi je to individuální, :a: :a: :a: :a:

Ahoj, tak to je dobře že jsi z prvního sexu po porodu měla dobrej pocit. Já to tak říct nemůžu. I když jsme použili lubrigační gel tak mě to bolelo a bylo mi to velmi nepříjemné. Asi záleží natom jak hodně jsi byla šitá. Myslim si taky že těhotná nebudeš. I když člověk nikdy neví. Třeba se manžel trefil zrovna do doby, kdy budeš mít ovulaci. Spermie v pochvě přežívaj až 20hodin.
Musíš počkat na první menstruaci abys mohla užít první tabletku..

Ahojky, to je moc dobře, že se večer povedl... }:) No jinak s MS se to má tak - nejdřív přijde ovulace, uvolní se vajíčko a sestupuje vejcovody a přitom čeká na oplození, mezitím se chystá děloha na uhnízdění, dělá se tam výstelka, no a pokud k oplození nedojde, tak pak přijde MS. Takže si myslím, že MS ani dostat nemusíš a pokud se šikovně trefíte, tak ... :cc): No ale není třeba se bát dopředu, třeba to chvilku potrvá než se cyklus upraví a hormóny se dostanou tam, kam mají. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky