Nazdar únoračky!

02.02.2009

Ahojky!Tak jsme konečně zpět z porodnice,dneska nás pustili,nakonec se nám podařil přirozený porod,sice dopadl opravdu hodně komplikovaně,ale i přesto to byla nádhera vidět hlavičku,jak leze ven,jsem plná štěstí i po velkém spánkovém deficitu. Zítra se snad k netu dostanu na delší dobu,tak popíšu porod a taky jsem zvědavá na všechny novinky a velice se omlouvám všem,které jste mi psaly atd.,brzy to napravím.Dnes mě ale musíte omluvit,Kubíček je sice strašně hodný a spinká po každém kojení 3 hoďky,ale dneska si chci strašně moc užít mojí rodinky,kterou jsem týden postrádala. Moc vás všechny holky zdravím!!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Moc,moc gratujuji.Pár dnů jsem tu nebyla,a hledím.Porod sis teda užila,ale za to mimčo stojí,co?Můj 1.porod byl skoro stejný,akorát mi skončil císařem.Já jsem se neotevřela vůbec.Myslím,že Ti závidíme,že už máš Kubíčka v náručí.Ty poslední dny jsou děsné.Proč jsi měla 1.porod císařem?

In reply to by matizek

No,1.byl císařem,protože mi praskla voda,Páťa byl koncem pánevním a ještě k tomu i pupečník kolem krčku,to mi zjistili až na příjmu. Do tří hodin od plodovky jsem byla po císaři.Docela rychlovka. Já ti to čekání nezávidím,je fakt lepší,když to příjde takhle.

To je super že ti to tak dobře dopadlo! :qu: Moc ti gratuluju a přeju spoustu štěstí vám všem :) Na porod jsem moc zvědavá, a taky doufám že ukážeš fotku Kubíčka ( ještě že jste neměli zrovna na stole FIgo nebo Jupíka :s: )
Ale zajímalo by mě, jak jsi ho vyhnala...já ho už taky potřebuju dostat ven, skoro každý den jezdíme s něčím do nemocnice a já jsem z toho už úplně vyřízená, kdyby byl venku tak budu klidnější....
Po posledním uklízení bytu jsem skončila na dva dny s kontrakcema v porodnici, včera jsem zkoušela hodinu masírovat bradavky akorát mi z toho tvrdne břicho...jenže já jsem takový exot že na mě nic nepůsobí :00:
Ale aspoň mám jistého císaře :\x:
Tak se dej do pořádku a brzy se zase ukaž :a:

In reply to by katzchen

Fotečky jsem už tu nějaké naházela,nejdou mi přidat do přílohy. No,my jsme se vrhli večer na sex. Prostě jsme si užili,tak jako s Páťou,úplně stejně to zafungovalo,asi na mně manžel dobře působí!!! :s:

tak gratuluji a uzivej si mimiska...my snad porodime presne na den, uz to chceme mit taky za sebou, moc se tesime...papa :a:

Gratuluju moc! A přeju moooře zdravíčka! Tak maliník asi pomohl, to byl ale fofr. Ale co ten leden, únoračko? Já snad dodržím i ten termín :s: :a:

In reply to by cumacek

Ahojky!Děkujeme!!! Maliníkem to nebylo,nepila jsem ho,ani lněné semínko nejedla.Zkrátka jsem si pouklízela celý byt,požehlila prádlo a řekla si,jo,teď už bych mohla klidně jet. Večer jsme si pěkně užili s manžílkem a ráno v pět praskla voda. Takže jsme stejně vyvolali porod jako u prvního kluka,zkrátka na mně to krásně působí!!! Jo,za ten leden se omlouvám,ale nemohla jsem jinak,bohužel mě doktor strašil,že kdybych rodila v termínu,nebo po,tak by měl Kubík 4 kilča a to by mě nenechali rodit normálně,neměla jsem zkrátka na výběr!! :s: :a:

gratulaceeeeeeeeeeeeeeeeeeee... :) no jsme zvědavá na detaily porodu, i když na druhou stranu... zlatá nevědomost :\x: no holky, uvědomujete si, že už budem jen postupně odpadat :00: :qu: já už chci být taky doma z porodnice.. :one:

Ahooooooooooooooooj no konečně zpět.Takže si nám taky utekla k lednáčkům ale hlavně že jste zdraví.Gratulujeme a přeji moc zdravíčka a štěstíčka.Já už chci takýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý :cc):

In reply to by kockral

Ahojky! Termín mám stanovený na 16.2. Prdeček měl malý odhad porod. váhy, tak ať prý ještě v chviličku nabírá:-) Tak si krásně užívej, že už jste doma, moc Vám to přeju. A co brácha na bráchu? :) Jak to vypadá? Já abych věděla, co můžu očekávat :s:

ahojky kocky,no ja ne tebe myslela,trosku zase v predtihu jsi porodila nez byl termin..ale dobře,odpuštěno...
hlavně,že jste oba v pořádku,doufám,že až budeš mít cvhiličku času pochlubíš se fotečkou i s kubíčkem a napíšeš nám zážitky z porodu

ahojky velikánská gratulace :k: k synáčkovi :qu: hlavně že jste to oba zvládli jste šikulky :dance: :cc):

Tak to je báječné, ještě jednou velká gratulace :k: :k: :k: , hlavně že jste to zvládli a teď už sebe budete moci pořádně užívat. :a: :a: :a:

:one: no :spid: copak jsi nám to provedla co? :k: ba ne moc a moc ti gratuluju jsi si to tedy užila dost dlouho co?A to jsme říkaly jak to jde při druhém rychleji.Přeji vám moc zdravíčka a štěstíčka.Užijte si krásně první den doma :a: pak pokecáme ahojky. :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka