hraje si:)

11.09.2007

Jeee ted mimísek asi hraje fotbal nebo cvičí karate:))) je to videt i okem na brisku jak se hybe:) to je tak klaaaasnýýýýý:))))

In reply to by La_cheri

holky, začínám mít obavy, jestli je vše v pořádku, už jednou jsem psala, že mám starosti, že ty pohyby cítím jen dole v podbřišku, a ted tady píšete, že Vám to jde i vidět.. tak já nevím, jestli to přes ten tuk,co se mi tam udělal to nejde vidět nebo co se děje?! ¨snad je malá v pořádku?!!! Cítím jen občas takové dloubnutí, ne jak tady kdysi někdo psal,že cítí jak se mu mimi prohání z levé strany na pravou...tak začínám mít fakt strach...:-(((

In reply to by AkneL

Moje kamarádka měla strašně hodně plodové vody, takže první pohyby cítila až někdy po 25.týdnu. Třeba ji máš taky hodně proto to tolik necítíš:-))

In reply to by Monča K.

to je dobře nebo špatně, že máš hodně plodové vody? vím, že kámoška, která bude rodit teď během pár týdnů měla málo a brala na to aspirin. takže víc je asi lepší, že? Tak třeba je to tím,nebo je ta malá jen lenivá... protože na ultrazvuku jsme byli tak asi před 3 týdny a nic neříkal, ež by bylo něco v nepořádku.. zítra mám jen obyč kontrolu.. tak to ale stejně řeknu..jestli nezapomenu..ale už mám napsaný tahák na co vše se chci zeptat...:-)))

In reply to by Borůvka

jj 21tt ... ale on uz se takhle prohani asi 2tydny takhle intenzivne...Jinak uz jsem citila pohyby od toho 16tydne..ale ty byly dost slabe..

In reply to by Borůvka

Ale ale .. uvidis brzo zacne jak ozávod...No takhle pres den je to nadherny fakt ale kdyz zacne v noci s tema jeho taneckama tak to je hluuuza protoze pak vubec nemuzu spat...a pak jsem v praci jak mrtvola:(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka