První kontrola-už nám tluče srdíčko!

08.01.2009

Ahoj Těhulky,
tak nás dnes bylo víc, co jsme na dnešek nemohly dospat a těšily se a zároveň obávaly první kontroly a potvrzení těhu. Já jsem se hrozně bála, protože naše cesta k miminku nebyla jednoduchá a o jedno jsme hned v začátku přišli.. Ale teď jsem moc šťastná a o moc klidnější, protože už vím, že je mimi tam kde má být a dokonce jsem už viděla tlukoucí miniaturní srdíčko! :girl: Nepopsatelně nádherný zážitek..
Nechala mě doma zatím do konce třetího měsíce, prý to tak bude jistější. Jsem učitelka a od dětí je velké riziko nákazy..a blíží se chřipková epidemie! Nechtěla mi dát ani vycházky, ale nakonec jsem to usmlouvala na 2 hodinky denně..
Tak jsem si Vám vylila srdíčku a teď se vrhnu na čtení Vašich novinek. Snad se tu budeme vídat pravidelně..
Zatím pá :a: :\x:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj moc gratulujeme,
vzpomínám si, když my jsme poprvé viděli ta dvě krásná tlukoucí srdíčka, taky jsme čekali dlouho, ale vyplatilo se to. Hlavně si to užívej a nenech si to těhu ničím zkazit. Já po té dlouhé době čekání měla pořád velký strach a moc jsem si to neužila, ale je to škoda, protože tohle je fakt nejkrásnější období.
Hlavně ať jste ty a mimi zdraví.
Pa Jana

In reply to by jana82

Děkuju moc za přání! Divám se, že máte dva kulíšky, tak to máte dvojnásobnou radost..To víš, také se bojím, aby vše dobře dopadlo, ale říkám si, že strachem ničemu nepomůžu, a tak se snažím myslet pozitivně.. To je důležité. Mějte se s broučkama krásně! pa :a:

In reply to by sunjane32

Musíš se zaměstnat, já jsem pořád četla, chodila na procházky a v nemocnici, kde nebylo co jsem byla televizní maniak, ale pomáhalo mi to nemyslet, jestli něco bude a jestli to bude OK. No ono s dvojčatama je to dvojnásobná radost, ale i starost, nám teď krapet nastaly ty starosti (zuby, chození) ale to zvládneme.
Tak papa a ať je vše tak jak má být.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka