6loutkový váček

02.02.2009

Ahoj všechny,
už začínám být doslova na prášky. Takže poslední menstruace 21.12.08 minulý týden ve středu potvrzeno těhotenství od Dr,ale viděl pouze žloutkový váček. Nebral mě krev,jen konstatoval,že špinění není vůbec dobré. předepsal mě Utrogestan a Ascorutin,od středy vše beru jak mám. špinění od pátku přešlo ,nebylo to nějak dramatické,no ale co mě naštvalo byl přístup doktora.Vím,že on to neovlivní,ale řekl mě ,že ted je vše na přírodě a mám přijít tento čtvrtek. dnes mě přestalo být zle a přestaly mě i bolet bradavky,které bolely posledních 14 dní. Můj manžel mě uklidnuje ,že to je OK,že mě přece nemůžou bolet bradavky 24 hodin denně,ale na netu jsem četla,že je to příznak ,že něco není OK. prostě vše najednou ustalo a příznaky žádné. Volala jsem Dr a léky mám zobat dál a ukázat se až ve čtvrtek. Mám pocit ,že rovnou pojedu do nemocnice na revizi. Holky přeháním a panikařím nebo se mám obávat. A další co mě zajímá Dr už by měl ve čtvrtek něco vidět na ultrazvuku,když před týdnem tam byl pouze žloutkový váček? Díky ,je to pomatené,ale jsem z toho nervozní.
papa

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, tak to jsme dvě. Taky jsem měla poslední MS 21.12., ale když si ji měla stejně jako já, tk nemůžeš být ve třetím, ale v šestém ne-li sedmém týdnu. Já jsem byla poprvé u doktora minulý čtvrtek a byl vidět jen gestační váček. Navíc Dr. se nelíbil jeho tvar, tak mi vzali krev a ve čtvrtek jdu nakrev i na prohlídku znovu. Mě zase řekl, že se může jednat o neprosperující těhotenství. Prostě mi nezbývá nic jiného než čekat a doufat, že to bude dobré. Mám strach, ale chci myslet pozitivně. Jo a příznaky, no tak ty mi taky ustupují, tak si s tím nelámej hlavu, hlavně, že už nekrvácíš.

In reply to by Dadis

Ahoj Dadis,
tak Ty jsi taky jako já. No já to nechápu. takže poslední mesntruace přesně jako Ty,ale ve středu pře týdnem mě Dr řekl,že těhotenství odpovídá datumu poslední mesntruace a to je 2-3 týdny. Nevím co tím myslel,když já to počítala a dívala se dnes bych měla být 6+1 den,taky jsem se dívala do učebnice biologie a tam mě vychází něco podobného. Co jsi měla za příznaky? a co ti ustupuje? Bojím se strašně nemocnice a ze slova revize se mě dělá zle. Vím,že hodně maminek mělo zamlklé těhotenství. Moje máma předemnou dokonce 2x,takže to není nic neobvyklého. je to zklamání ,protože jsme už byly natěšené. Já jsem byla předtím na IVF co nevyšlo a KET co nevyšel a najednou to šlo přirozeně,takže radost byla veliká a trošku šok,ale co nadělám,když to fopadne jinak . Ráno jsem tady šílela dokonce jsem zalarmovala všechy co to ví,že ve čtvrtek pojedu do nemocnice. Jsem takovej zmatkař.
No a ten můj žloutkový váček se Dr asi taky nelíbil ,ale řekl, mě jen že to špinění nebylo dobré a tak trošku naznačil,že z toho asi nic nebude.měl zvláštní přístup a on je vůbec zvláštní,krev mě vůbec nebral,četla jsem snad všude ,že hned se bere krev asi ví proč jí nebral. Jediné co se nám shoduje je ta další prohlíka ve čtvrtek jdu ráno v 9. Ach jo.

In reply to by hope

On to myslel ai tak, že mimíske je starý 2-3 týdny. Protože kdyby jsi byla ve 2 nebo 3 týdnu, tak by na ultrazvuku nic neviděl. K těm týdnům se ještě připočítává 14 dnů, před ovulací, takže ti to vychází stejně jako mně, akorát se můžeme lišit o nějaký ten den, protože ovulaci jsme mohly mít jinak.
Hlavně se snaž myslet pozitivně, nic jiného nám teď totiž nezbývá. Ten můj doktor se taky tvářil tak, že tohle těhu nevyjde, ale já to nechci jen tak vzdát. Mám sice z kontroly strach, ale co se má stát to se stane a tím, že budu smutná a zdeptaná ničemu nepomůžu.
A to, že jsi krvácela, zas není taková hrůza má to v dnešní době spousta holek, hlavní je, že to ustalo.
No příznaky, bolelo mě v podbříšku, měla jsem žaludek na vodě a to teď všechno ustoupilo. Prsa mě bolí pořád, ale už né tak jako před týdnem. Takže držím pěsti, ať ve čtvrtek uslyšíš jen dobré zprávy. Já jdu na krev v sedm a na kontrolu ve 14:30.
Hlavu vzhůru!!!

In reply to by Dadis

Ahoj,snad nám to dobře dopadne.Včera se mě zas udělalo zle,tak si říkám,no třeba tam něco je. Občas se mě motá hlava a musím do sebe něco dostat.Včera si kamarád četl ,že spousta holek šlo na revizi a ukázalo se až v nemocnici že tam něco je a nakonec vše bylo OK. Budu na Tebe myslet já jdu v 9 ráno na prohlídku tak se to hned dozvím.
měj se hezky papa

já myslím, že doktor víc nemůže dělat i kdyby tě poslal do nemocnice, tak ti tam nic víc než ty prášky nedají :k:
A až budeš mít 6 týdnů za sebou, tak už uvidí kloudně i na UZ, tak se těš na fotečku :one: a neboj, věř si. :k:

Ahoj, já jsem byla u doktorky v 5tt a na ultrazvuku byl vidět žloutkoví váček a vedle malá tečka-miminko.Doktorka říkala že je to hodně malinké, ale odpovídá to podle poslední menstruace. Než mi šla ultrazvuk dělat, tak říkala že je možné že nic neuvidí, tak ať nejsem nervózni. Až v 8tt bylo vidět miminko bez váčku. Oba ultrazvuky mi dělala vnitřní.
Myslim si že můžeš bejt vklidu. To že jsi přestala cítit bradavky neni vůbec rozhodující. Moc nato myslíš a tak se tělo brání a vysílá jiné signáli. 3tt je opravdu moc brzy na nějaké stanovení-doktor zato ani nemůže a nemůže to ovlivnit....Tak vydrž na další ultrazvuk a uvidíš že už mimčo bude o pár milimetrů větší....

Ahoj,
já píšu ze své zkušenosti, bohužel, u mě byl vidět jen taky žloutkový váček a nic víc, byla jsem ve čtvrtém týdnu a doktor to uznal za normální, šla jsem na kontrolu v osmém týdnu a nic tam nebylo, tak jsem musela jít na přerušení. Že tě bradavky přestaly bolet a je ti již dobře je normální, toho se neboj, teď musíš čekat, zda se vyjíčko začne vyvíjet :k: :h: . Takže držím moc, moc palečky, ať je vše v pořádku a budu na tebe myslet. :)
Hezký den přeji, Lucka

In reply to by Lucinka81

Ahojky Lucinko,to je mě líto mám obavy že u mě to bude podobně,ale co se dá dělt naštstí to Dr uvidí tento týden pokud to bude špatně. četla jsem ,že hodně maminek takhle potratilo,je to opravdu strašně moc. Naštěstí se říká,že podruhé se to stává jen vyjímečně,tak budu doufat,že to třeba příště vyjde.Měla jsi nějaké příznaky když jsi měla zamlklý potrat? Proč mě ty bradavky přestaly bolet,myslela jsem že se to spíš bude stupnovat a ono naopak???Díky

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka