Prdy, prdy, prdíky:-(

02.02.2009

Milé maminky, prosím o radu. Už více než týden užíváme na prdíky Sab simplex a nejsem si úplně jistá účinkem. Dnes chci zajít do lékárny a pořídit něco jiného. Vím, že existuje Baby calm, Lefax a probiotické kapičky. Co si myslíte, že je nejlepší??? Něbo snad nějaká babská rada??? Je nám 5 týdnů a trpíme jako pes:-(((
Ps: plně kojím, piju feniklový čaj, nejím nic nadýmavého, cvičíme nožičkama, masírujeme bříško - fakt už nevím...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Díky holky za rady, je vidět, že na každé miminko zabírá něco jiného. Je pravda, že ty probiotické kapky zabírají jen dětem na umělé výživě??? To snad ne....

Ahoj tak my tez trpime. Do 1 mesice jsme meli Sab simplex, ten pomohl jen na zacatku pak jen chutnal. Od 1 mesice mame Baby Calm a zatim funguje supriove ale denne pri kazdem prebaleni cvicime nozickama, 3x denne se mazeme pupikem a masirujem brisko a kdyz se vecer koupeme masiruji brisko zinkou teplou vodou. To je velice ucinne. Ale kazde miminko je jine.

já vyzkoušela taky vše možné a řekla bych, že nejlepší je fenyklový čaj pro mimi. Ten nám opravdu pomohl.

ahoj nám je 6 týdnů a taky trpíme .Mám doma už všechno a zatim nic moc.T y probiotický prý zabírají ale hlavně dětem na umělé výživě,takže nám nezabrali v lekarně říkala že je to na dlouhý užívání. Ted dávambaby calm ZDÁ SE TO BYT MALINKO LEPŠÍ.Uvidim prý se to dá i kombinovat probiotoka a baby calm .Zeptám se v poradně a kdyžtak to zkusim.Nás ještě trápí ekzem v obličeji nevíš co na něj. tak zati papa :a: :a: :a:

Ahoj, já jsem pro syna nic takového neužívala. Jen jsem pila fenikloví čaj-ten mu i doscela zabíral-i když byli dny kdy řval celej den a noc. Cvičila jsem sním. Dobré je mu napustit vaničku s teplou vodou a hezky mu tam bříško ohřát..on se hezky vyprdí..nebo mu dát na bříško teplej obklad a zabalit ho do zavinovačky...důležité je aby měl bříško stále v teple...Zkus i ty ostatní přípravky..ale nejspíš to snim budeš muset přetrpět...kluci na prdíky trpěj strašně moc a málokdy jim´něco zabere...

Tak já nedám dopustit na rektální rourku. Je to nejrychlejší cesta, jak mému mimísku ulevit. Pak dávám Sab Simplex, ale taky někdy nepomáhají.

Ahojky,nás to trápilo také,vyzkoušeli jsem úpůlně vše-ob Sab simplexu(bez účinku,ten jí jen chutnal když jsem jí chtěla dát dudlík),fenyklový čaj,masáže pupíkem,cvičení,pila jsem svařený kmín a fenykl,poté jsem koupila Baby calm-ten zabral jen chvilku-poté také bez efektu a zabrali nám až probiotické kapky.Sice jsou drahé,ale stojí to za ty-100%účinnost a úleva naší prdelce-trvalo to do 3měsíů a ptom jako když utne a malá už to zvládne sama bez přípravků.Držim palečky,ať to brzo vychytáte. :a:

Akprát Sab simplex nám nějak moc nezabíral,tak jsem pořídila Baby calm a po tom aspoň prdíme.Koupila jsem rektální trubičku-vypadá to jako brčko,to nám pomáhá.Dáš ji do zadečku a prcek se aspoň pořádně vyprdí.Doufám že v 6-ti týdnech se to upraví.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky