Mrška mě ani nenapíná :)

02.02.2009

Dobré pondělní ránko, tak jsem si ráno měřila teplotku a skočila na 36,6 C, takže mršku čekám každou minutku. A víte co, tenhle měsíc jsem ani nic jiného nečekala :), takže nejsem ani moc zklamaná a hlavně jsem ráda, že dorazí dřív, než měla, alespoň mi nedávala zbytečné naděje. A jelikož jsem s ní počítala, tak jsem objednaná na masáž, kde se krásně odreaguji a jak skončí, tak hurá na další snaženíčko. Já jí ukážu, to by bylo, abych se z ní nervovala :dance: . Jednou vyhraju :\x: a mrcha se zatoulá na 9 měsíců, to pak bude čubrnět ona :s:
No a jak se jinak při pondělku máte? Já jsem si celý víkend krásně lebedila, odpočívala, tak se docela těším do práce :). Přeji krásný pracovní týden :)

PS: Jo, jinak tady je grafík: http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/nummer=2/userid=65489

Ahoj, to je dobře, že to bereš v klidu, já byla chvilku smutná, ale už je to dobrý.
Ten víkend sis užila hezky. To já v sobotu byla celý den na školení a v neděli jsme dělali doma dřevo, takže moc odpočinkový nebyl :) a do práce se taky musí... no co nadělám, můžu se těšit na další víkend :\x:

Ahoj Kačí já taky dneska zjistila,že už jsem pěkně ve 12 měsíci snažení,tak doufám,že už to bude poslední snažící měsíc.Jinak já má tento týden šéfa na dovče,takže to pro mě znamená se v práci jenom ukázat a jupí domů!!!!!!!!!Tak se moc nepředři a já si to volníčko užiju za vás holky!!! :cc): :a:

In reply to by Mimčo

tak to Ti závidím, taky bych to dneska zabalila, ale bohužel šéfa nemám a co si vydělám, tak mám, takže musím makat :), aby pak jednou mělo miminko krásné věcičky :). Já jsem zatím na půli cesty, co ty (6.měsíc), takže času ještě dost...... Držímě pěsti, aby to byl opravdu poslední měsíc a ty se přidala k těhulkám. A to volníčko si užij :a:

Ahojky :)
Ta mrska teplotka nejak moc klesla vid :( Ale nic si z toho nedelej, priste se to povede ... a treba jeste vyroste nahoru :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky