Únor !!!!!!!!!!!!!! Hurá rodit

01.02.2009

Tak vás vítám v měsíci únoru a spouštím porodní lavinu TEĎ :\x: :w:
Takže jsme konečně ve svém očekávaném měsíci :h: tak nás už čekají ty naše miminka jen aby to neprodlužovala. :c: Jinak vítám i pozůstalé ledňačky které jsou smutné že se přesunuly a pořád ještě čekají,pro útěchu:holky není třeba 14.února krásný termín porodu? :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,termín 5,2 a nic :w: Břicho mi tvrdne už asi měsíc,zátka odešla před týdnem :jawdrop: je pravda že třeba dnes ráno mě bolelo břicho už trochu víc,ale zase to ustalo a nic :n: :n: :n:

tak my máme první termín 7.2.. tak jsem na to zvědavá.. ale klíďo bych to vydržela tak do 15.2.. se mi do toho ještě moc nechce :\x:

Ahojky,tak my máme jeden termín podle ultrazvuku na konci února a pár jich pak máme ještě na začátku března..každopádně s blížícím se porodem se stupňuje i strach.. :00: tak snad to holky všechny zvládneme :s: jinak bych teda raději rodila dřív jak přenášet :one:

Tak přeju všem ...ať jde všechno jak po másle. My jsme k vám přicupitali z ledna, dneska to máme 40+5 a pořád nic...už si připadám jak slon, zatím nic moc náznaky, jen to tvrdnutí břicha je šílené...ale víc nic, už mi z toho hrábne...aspoň že víme, že v únoru nás to nemine...tak holky ať se daří..

ahoj, tak parada, kdo to spusti?
ja rozhodne ne, i kdyz malej se v noci prevaloval, co to slo, ale to je tak vsechno. Ven se mu nechce. Trosku mi zacina tvrdnout bricho, ale je to jen obcas a malinko, alespon nejakej postup. 14. unor by se mi taky libil. :a:

In reply to by roselini

Ahoj,já mám termín 28.února,jsem zvědavá,kdy už to bude,ale ještě máme čas,dvě holčiny před tím jsem přenášela,ale třetí jde prý na svět dřív...no necháme se překvapit,kdy si Eliška řekne,že chce jít už na svět...už se těším,sotva můžu chodit,mám hrozně nateklé nohy...dejte vědět únoračky,až se mimi narodí a co porod....s pozdravem mamina únoračka?

In reply to by ibišek

JENOM POZNÁMEČKA , MÉ DVĚ HOLČIČKY BYLY NAROZENÉ ZAČÁTKEM 38. TÝDNE A TÉTO SE VEN VŮBEC NECHCE TERMÍN MÁM 3.2. A NIC SE NEDĚJE!!!! ACH JO!!!! PA A DRŽME SI PALCE AŤ UŽ TO MÁME BRZY ZA SEBOU

In reply to by roselini

No nemysli si, mě už tvrdne břicho 4 měsíce ;) :s: Ale nechci ti kazit radost }:) Ty stejně určitě najednou porodíš ani nebudeš vědět jak když nemáš žádné problémy:)

To bude mít můj Valoušek zrovna svátek :) :h: :h: :h: Ale dřív ne :n: mám termín až únor/březen, ale už se mi začalo dělat mlíko a odchází zátka tak jsem zvědavá jestli se vůbec dočkám toto plánovaného císaře, jestli je pravda že do 14 ti dnů po odchodu zátky se rodí...a to by mi vycházelo i na toho 14.2. ;) :s:

Tak to jsem zvědavá, kdopak tu lavinu strhne v únoru první :dance: Termín mám 7.2. takže březnovka ze mě rozhodně nebude :s: To jediný mě uklidňuje :h: , že už se miminka dočkám, snad co nevidět :||):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky