potřebovala bych poradit

01.02.2009

MS nepřišla a dělala jsem si dneska test. Byla tam nejdřív / a pak asi po 15 nebo 20 minutách tam přibyla druhá čárka, která se postupně zesiluje. MS mám dostat až zítra tak nevím jestli ten test mám brát jako, že jsem těhotná nebo ho zítra zkusit znova. Co byjste mi poradili? Děkuji za odpovědi a přeju pěkný den

ale dle me osobni zkusenosti jsi zcela jiste tehulka,protoze ja jsem to kdysi mela uplne stejne jak to tady popisujes a druhou carku jsem tam taky mela a to trosku pozdeji a pomalu jsem ji musela prohlizet lupou,ale byla tam a to je dulezite..Drzim palecky a potajmu gratuluju :) :k:

Ahoj,já to měla taky jak ty asi před 4,5 měsíci a bylo to nakonec falešně pozitivní :\/: Byla jsem z toho dost hotová holky mě tady utěšovaly celej den.Tobě přeju at to není tvůj případ ;) Zkus se testnout tak za 2 dny pokud jsi těhu tak se ti // ukáže už v limitu :) Držím palceeeeeeeeee :one: :k:

Já jsem na netu a na příbalových letácích od těhu testů, četla, že výsledek se má odečíst po 3minutách, poku se tam ukáží // po 10-ti min a víc, tak je to falešně pozitivní.....ale bylo to napsáno jen u dvou ze tří různých testů, které jsem si dělala, tak je možné, že u toho tvýho testu to je jinak.... ale určitě bych tak 2 dny počkala, protože pokud těhu opravdu jsi, tak se to ukáže hned a tučně :)

Vypadá to dobře,ale raději bych počkala ještě tak 2 až 3 dny po MS protože už tady byly holky které těhu test měly pozitivní a pak MS přišla.Samozdřejmě tobě přeju hodně štěstí. :a: :cc):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka