DOTAZ PRO HOLKY CO CHODÍ PLAVČIT S MIMISKAMA

31.01.2009

Ahoj devcata.Zdravím při sobotě a dozfám,že se máte moc faj.chtěla jsem se zeptat jaký je čas ve který chodíte plavat?Jak dlouho trvá lekce?Pokud chodíte plavat zrovna v čas jak vám mimísek normalak spí zvlada to dobře i tak?Když nejde hají?Děkuji všem moc za odpověd.Mějte se hezky :qu:

Všem holky moc děkuji my máme plavčo na 15:30 a to malá zrovná haj tak jsem sama zvědavá no bude to muset zvladat nedá se nic dělat vodička ji probere stejnak dvě až tři první lekce beztak prořveme vodiu má rada,ale jakmile ji pokropím obličejík je celá nesvá:-)Přeji pěknou neděli

In reply to by miky

tak dávej malou spát dřív, kamošce tak prořvala celý plavání, protože byla nevyspalá a na druhé lekci už to bylo v poho, protože posunula spaní. No uvidíš jak ti to bude zvládat, třeba máš hodnou panenku ;)

vychazi na spani jednou si zdriml v aute mame to tak preas pul hodinky a ted posledne byl od deseti vzhuru a nechtel pak už usnout a plavani nam zacina 14.30 a v poho ve vode se probral ale pak v herne kde cekame tak 20min po plavani usnul a oblekala jsem ho spiciho.

Ahojky, tak my chodíme plavat 2x týdně, jednou v 11.15 hod a jednou ve 13hod a je to na půl hodinky. Dopoledne se snažím, aby se Kačka trošku prospala, takže jdu třeba ven s kočárkem. Jezdím tam autem, takže si chvilku zdřímne i před plaváním. Měla jsem z toho strach, protože je zvyklá spát po obědě v kočárku, ale zvládá to skvěle, baví jí to. A po plavání spinká i 3 hodiny jak je utahaná. Je nám 5 měsíců :-)

my chodíme plavat v pátek, hodina začíná od 13:30 do 14:30, ale bývám tam už od 1 a odcházím tak ve 3. Malá je zvyklá spát tak od 12 do těch půl 2, takže to má trochu zkrácený, ale musím jít před plaváním ještě ven, aby fakt něco naspala. Akorát je u nás problém s jídlem. Je zvyklá obědvat ve 2 hodiny a to se kryje, takže v pátek nedostává masozeleninový příkrm, ale lupnu ji hned po plavání Nutrilon, :a:

chodíme v So 8,30 od 8.mesíců Amálky...lekce trvá půl hodiny do 9,00..lepší je být půl hodiny před a poté půl hodiny po v místnosti..kde se děti přebalí..nakrmí..polozí si..a hlavně se zadaptují..hlavně nyní,když je zima..Naše spaní se mění,ale musím říci,že to Ami zvládá i když je unavená..nabaští se a pak lépe a déle spinká..chodíme od září už 5-tý měsíc a je to bezvadné..máme vodu rády obě a dnes byl i manžel a užíval si to...pa pa :a:

Děti si posilují imunitu a kontakt s ostatními dětmi.. :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka