Výsledky hCG z 1. kontroly

30.01.2009

Ahojky, dneska jsem si měla volat na výsledky hCG.
7:30 sestřička mi řekla, že vzorky krve povezou do laboratoře v 10:30 a že si mám zavolat po 11:30.

11:30 sestřička mi oznamuje, že am ještě nevolala, že si mám zavolat v 11:45

11:55 sestřička říká, že ty hodnoty byly nějaké vysoké, tak že to laboratoř musí udělat znova a ať si po jedné zavolám přímo do laboratoře.

13:05 jsem nervózní jako pes. Laborantka mi sděluje, že to asi ještě nemají udělané, že si mám zavolat až po druhé. Říkám ji, že jsem měla volat po jedné. Tak že se mi podívá a jak se teda jmenuju. Tak nakonec to našla a říká, že hodnota hCG je 17246 (doktor mi říkal, že hodnota by měla být kolem 1000). Já jsem se zmohla jen na prosím a že si to musím napsat a jestli se dívá na dobré jméno a výsledky. Ano znova mi to potvrzuje.

Jsem zvědavá na hCG příští týden ve čtvrtek a na kontrolu.

Dadis to mám radost, že je hCG tak vysoké :) Uvidíš, že až půjdeš příště na kontrolu, že se mimísek krásně ukáže i s tlukoucím :h:

Tak to je pěkné číslo :) Myslím že to budou dvojčátka :) Mě krev ani nebrali, tak nevím kolik mám já aby se s tebou třeba porovnala... Taky jdu ve čtvrtek na kontrolu a těším se na srdíčko :) Držím palečky!!! Dej vědět, budu s tebou napjatá jak kšandy! Tak pevné nervíky a drž se

Myslím že můžeš být v klidu...a koukám že nejsem jediná kdo si myslí že by tam mohli být dvě,jak jsem ti psala v smsce :s: ..jsem zvědavá na čtvrteční výsledek ale myslím že je vše v pohodě,jen tě doktor zbytečně vystrašil ;)

Holky moc vám děkuju za podporu. Myslím, že dvě tam nebudou, úplně by mi stačilo jedno, které bude zdravé a které se bude vyvíjet tak jak má. I když jak řekl můj chlap. My máme vyjímečné miminko, které se přece nebude řídit nějakýma blbýma tabulkama :s: Dívala jsem se na net na hodnoty hCG a v 6. týdnu tam jsou hodnoty 1080 - 56500.

Ahojky Dadi,
neboj to bude dobrý:-) Držím palečky, vím, že to čekání je hrozný, ale čtvrtek je tu coby dup a ty uvidíš i srdíčko...nebo možná dvě :h:
Opatruj se a bud v klidu. Emili

Však víš i dle tabulek co visí na netu, že rozptyl je v daném týdnu od stovek po desítky tisíc, třeba jsi měla brzy ovulku nebo čekáš dvojčata :)
Určitě to je ale v pořádku a nikdo nemůže na světě říct, že má být kolem 1000, to je úplná blbost, je to strašně individuální, vždyt to víš...
Moc přeju! :)

Dadísku, tak to je super, že je hcg tak vysoko. Neboj ve čtvrtek už bude vidět i srdíčko, když je hcg tak moc vysoké. Držím palečky a myslím na tebe, ať je všechno tak jak má.

tak kocko ted ti jeste gratuluju tady oficialne ..uz se tesim na ctvrtek, copak nam povis:-), hlavne koukej lezet a nekde nelitat, aby jsi necapla nanovo tu chripajznu..papa

No,tak to bude dobry,HCG je pekne vysoke,neboj,vse bude fajn-uvidis pristi ctvrtek.Furt na tebe myslim,jak trpis :( :( :a:

tam ta dvojčátka,co jsem ti předpověděla, moc držím palečky,ty musíš mít nervy jak na špagátku. Gabča,Filípek,Domčulka

Ahoj Dadisku, to je tedy ochota. Možná je to u tebe jako u Míši a budete mít dvojčátka. Uvidíš že všechno bude v pořádku. Držím palečky. :one:

Ahoj Dadisku,teda nemas to hcg nejake vysoke?a nebo se ty dve miminka zabydluji uz i u tebe :e): :e): :qu: :qu: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka