Jsme zpátky a vcelku!

30.01.2009

Ahoj :a: Tak jsme zpátky z nemocnice.Jela jsem tam v úterý večer, měla jsem bolesti už tak po 4 min celý den,p orodní bolesti to naštěstí ještě nebyly, porodní cesty byly také uzavřené, tak jsem dostala injekce plegomasinu a čekali jestli se to uklidní, což se nakonec taky uklidnilo :\x: Kvůli poloze KP si nás tam do dneška nechali, kdybych měla před termínem, tak už by nás vzali na císaře, ale dneska jsem teprve 36+0, podle genetického utz z 20tt o týden míň a dělali nám ultrazvuk, kde máme váhový odhad jen 1880g! :r: Tak jsem štastná že tam Valoušek ještě pár dní bude a snad něco ještě přibere :) Jinak čípek už mám zkrácený, hodně už naléhá prdelkou, ale doufám že ještě tak ty dva tři týdny vydržíme a pak už nás to stejně nemine ;)

Kliknutím vložíte smajlíky:

no hlavně, že se to uklidnilo a jste v pohodě.
Pěkně ležte, nožky nahoru, klidně si podlož pánev.
Mě zas mimísek tlačí hlavičkou na pootevřenou branku a jsem dle poslední kontroly stále otevřená na 1,5 cm, do toho poslíčci .
Na další kontrolu jdu ve čtvrtek.....teda jestli mně to nechytne dříve, tak se těším co nám Dr. řekne.
papa a přeju pohodový zbytek těhu....ať jste ještě alespoň pár dní 2v1
Lisa

In reply to by Lisaceki

Tak to už to budeš mít brzy za sebou :) A kdy máš termín? Tak se taky držte, každý den kdy jsou mimískové ještě v bříšku je dobrý :)

In reply to by katzchen

termíny mám 2....... podle PM - 13.03., podle UTZ 03.03.
a podle mého výpočtu dle početí by to mělo být kolem 17.02.
Takhle to dopadá když je nepravidelná MS.....:-))))))
týdny počítám podle UTZ..... takže momentálně 36tt.
Tak ani pořádně nevím kdy to přijde.
Děkuji.... hodně odpočíváme
papa a hlavně vše v pohodě
Lisa

Tak hlavně, že jste v pořádku, malinký ještě jistě přibere, tak hezky ležte a ještě chvíli vydržte :cc):

In reply to by katzchen

No, my víme, že nic nevíme, na ctg jsou kontrakce, já tedy stále nic moc kromě menšího tvrdnutí necítím...my jsme k porodu připraveny, bříško kleslo, prý ale snad ještě klesne víc, malá tlačí v pánvi na vše, co může, takže čekáme, v úterý jdu na další kontrolu a ve čtvrtek potřebuju ještě udělat nějaké zkoušky, pokud budu schopná, tak ještě pojedu, ale teď už radši s manželem-co kdyby došlo cestou na nejhorší :!k: - porod někde ve strakonicích nebo v budějkách :ooo: v pátek jsme začali 39 TT, tak jsem zvědavá, jak dlouho to vydržíme nebo jak dlouho nás Dr. nechá...já už jsem slyšela i věty jako: no to taky známe, když říkaj, že porodíš každým dnem a pak nakonec jdeš na indukci :00: tak jsem zvědavá a již značně nervózní. Hlavně abysme byly obě v pořádku.

In reply to by KackaGold

Ono to ctg občas měří dost podivně :!k: No ale už máš i načase, tak to budeš asi jedna z těch šťastných co dostane až porodní bolesti. Z toho jsem taky měla hrůzu když jsem si ještě myslela že budu chodit do školy, že to na mě přijde někde cestou do Brna, nejlépe na D1 :s: Já jsem teď taky hrozně nervozní jakmile mě zabolí břicho, musím ho tam za každou cenu ještě ty dva týdny udržet aby měl u porodu aspoň 2,5 kila.
Já mám jedinou výhodu v tom, že mě nemůžou nechat přenášet, tak v 38tt bych měla jít na sekci. Ale ty se taky dočkáš oni ti jí tam do jara nenechají :)

On maličký ještě přibere, neboooj ;) .Hlavně že jste v pořádku.
Opatrujte se oba.Pááá :a: :a:

ahoj,
no ja uz jsem si rikala, kde jsi.
Malej musi jeste vydrzet, ted je venku zima, tak to urco pochopi a zustane tam.
Valentynek je moc hezke jmeno, treba tam vydrzi prave do toho Valentyna. :a:

In reply to by roselini

To by bylo hezký kdyby se narodil na Valentýna ale dost o tom pochybuji :) Přece nemůžeme všechny předběhnout když máme termín až na konci, to musí Valouš prostě pochopit ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky, jaký byl srazík? Já musela být zrovna v nemocnici a teď už stejně nikam nesmím...musím ležet aby tam ten prdík ještě byl. DOufám ale že na teplo čekat nebude, to by tam musel být tak do května :s:

In reply to by elixiiirek

Ahoj, a copak je s vámi? Jste v pořádku? Tak nakonec budu rodit v Klatovech, mám už tam vyplněné veškeré papíry a ty z Plzně mi sbalili :) Doktoři i sestry jsou tam super a není to tam zas až tak strašný ;)

In reply to by katzchen

volala jsem mému dr.a říkal at vtam zajedu,že jsem po císaři.Tak jsem jela-strašne príjemná sestra ve stylu co tam delám,proč mě nevyšetřil muj doktor,že ona má moc práce,a že tam bude muset být až dovečera,že se mají ženské objednávat-a to je ambulance,takže příště asi jkdyž bude mít nejaká žena bolesti tak se objedná a vezme ji za týden,ale dr,byl v poho natočili me.1 CTG spatné-malá utíkala srdeční akcí a deložní činnost taky se jim nelíbila,tak řekl že to není dobré že tio by znamenalo že se mlé neco nelíbí,ale jestli jsem jedla řekla jsem že ne ,tak řekl at se najím napiju projdu a že to zkusíme znova a kdyby utíkala že me pošle na vyvolání,multák a chuze zabrala,pak jsem šla na ctg znova-ta sestra se tvářila šíleně,ctg už bylo lepší tak me vyšetřil a že jsem už trošku otevřená takmusímjen ležet mužu s ležením porodit v termínu a nebo bez ležení i do týdne.a to když mi točila druhé CTG tak me nutila zase ležet na zádech a tak se mi neudelalo pekne dobře že me pak rychle šoupali na bok,jelikož bych asi z lužka sešoupla a pozvracela je a říkali že mi tam malá utlačuje dolní dutou žilu,že je to často v tehu a že už hlavičkou je pekne dole a naléhá v porodních cestách

In reply to by elixiiirek

Tak to jsem ráda že jsem jela do těch Klatov, tam byly všichni strašně milí a ochotní...jo mě stačilo když jsem tam šla na utz, jednou jsem tam čekala 2 hodiny, to jsembyla objednaná, mě už bylo šíleně zle a už brali i ty co přišli dávno po mě tak jsem se tam teda taky pěkně rozčílila, ale pak mě už hned vzali. Hlavně že je malá v pořádku, já měla taky o něj strach, moc ráda už bych rodila a měla malýho, ale zase přece jen každý den navíc dobrý a těch pár dní ležet už taky vydržíme, ono to u tebe asi taky není sranda kvůli té jizvě po císaři a nás zase hlídají kvůli KP.

In reply to by elixiiirek

No to jsem zvědavá která z nás porodí dřív ale spíš bych to tipovala na tebe:-) To je u nás to samý, taky starší, ale ne zas tak hrozný jak jsem čekala, a hlavně super sestry i doktoři. A není tam tolik lidí, tak doufám že budu mít i nadstandart, oni jsou tam jinak jedny sprchy a sociálka na patro:-)

In reply to by elixiiirek

Je to možný:-) No přece tě nemůžou nechat přenášet, ne? Tak ty půjdeš v 38tt na vyvolávání a já na sekci když to nepřijde samo.I když myslím že mě vezmou až koncem února kvůli tomu jak je malý a sruhý termín porodu mám někdy zač března.
Jo podařilo se mi ho donutit se mnou mluvit, protože jsem to práskla jeho rodičům, kupodivu byl najednou strašně milý, ale kloudné slovo s ním opravdu není, protože je to totální magor, všemu se strašně diví a nic nechápe. Teď se snažím s ním mluvit co nejmíň nemám na něj zrovna náladu mu všechno stokrát vyvětlovat. Nejradši bych mu ani neřekla až se malý narodí, ale to by mi asi do konce života neodpustil a já bych byla ráda aby to pak všechno ohledně alimentů apod bylo vyřešené co nejdřív, úplně je mi zle když na to pomyslím...

In reply to by katzchen

aspon že tak Katzchen:_)Věřím,že bys mu to nejradsi neřekla,ael musíš,no jo co nadeláš a to že nemáš náladu nekomu neco 100x vysvetlovat se nedivím..NO muj dr.říkal že me na to vyvolání pošle jak začnu 38tt-podle jejich počtu v 39tt-14 dní před termínem,tak uvidíme,kdyby ta jizva byla v pořádku,chtela bych malou nosit co nejdrív i do termínu,nikde ji nebude lépe než u me v bríšku,no uvidíme co dr.vymyslí a ne bo příroda.Jinak já jsem ted už 3 dny psychicky hooodne v pohode:-)a jaký jsi mela den?Copak že nechodíš na ICQ?Dnes jsem si koupil anovou hru na pc-jsem jak malá:-)

In reply to by elixiiirek

No právě, kolikrát jsem měla chuť se sebrat, vzít nějakou tyč a rozbít mu čumák, asi by to teda vypadalo dost vtipně jak těhotná ženská budší do chlapa o hlavu většího a dvakrát tak těžkýho, ale on by stejně jen čuměl a nechápal co se děje :s: :s: :s: Ale někdo ten rozum mít musí...Já si taky ty poslední dny s ním v bříšku tak užívám, teda fyzicky nic moc, ale ten pocit že ho mám uvnitř sebe je úúúžasný...Už se mi začalo dělat mlíko a odchází hlenová zátka tak to stejně na ten měsíc už nevidím.
Já ležím v posteli s PC, co jiného taky teď dělat, nebo vyšívám:-) Na ICQ občas jsem ale to tam zase nejsi ty:-)
A co u vás? Už se to nějak vyřešilo?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Mě to taky mrzí, chtěla jsem rodit v Plzni, ale v podstatě jsem neměla na výběr, v úterý jsem jela do KT kvůli tomu že jsem necítila pohyby a ten lump se neprobral ani když jsem s ním třásla, tak to jsme hodně chvátali, do Kt to je 15 min, do Plzně min hodina a ještě než se dostanu na Locháč...no a druhý den zase byla ledovka tak mě nechtěli do Plzně pustit a jeli jsme zase do Kt, a tam už mám sepsaný příjem a veškerou dokumentaci tak už mi nic jiného nezbývá, ale zase jsou tam moc hodní. Fotky ti moc ráda pošlu a až to půjde tak ti ho i moc ráda ukážu, on bude hodně malinký tak i dýl bude pořád jako novorozeně ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj, no jsem moc ráda, jen ať tam ještě chvíli je a nemusí do inkubátoru! Jjj, Valentýn :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Díky ;) no ale s tím jestli se o něj budou holky rvít to nevím...už teď mi přijde že je dost podobný tatínkovi...no a jestli po něm jetě bude i takový pako tak to fakt nevím :00: Ale pro svojí maminku je to nejkrásnější a nejúžasnější miminečko :h: :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Kdyby mu byl jenom podobný tak budu šťastná! Ale přece není možné aby po své mámě nezdědil alespoň trochu inteligence...to bych se z něj zbláznila...vidíš já tak nesnáším blbý chlapy a nakonec si jednoho ještě rozmnožím :s: Ale on bude určitě chytrý po nás :one:

Ahojky Katzchen! Tak to je dobře, že jste doma a že se ještě držíte. jinak koukám, že se tu začínají množit malí mimísci. My máme odhad v 36+1 2000g. V po jdu znovu do porodnice do poradny a objednat si císařský řez, tak jsem zvědavá, jak pochodíme.

In reply to by Raduška

Ahoj, já doufám že se drobet sekly, protože jsem měla před 2 týdnama na kontrole odhad 1930 g a myslím že asi nezhubnul :) Ty máš taky KP nebo nějaké jiné problémy? Já se půjdu objednat nejdříve tak za dva týdny, kvůli tomu jak je malý, doufám že do té doby nezačnu rodit :) Ale bylo to docela depresivní vidět v porodnici ty maminy po císaři jak je jim mizerně, no ale co naděláme ven to jít musí ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka