Dnešní velký UZ ve 22tt a velké překvááápko:)

29.01.2009

Ahojky holky,
tak jsme dneska absolvovali velký UZ a pan doktor nás teda pěkně vyšokoval:) Všechny věci okolo miminka jsou v pořádku a dokonce Dr. říkal, že jestli se přece jenom něco z plodovky prokáže, tak max. nějaká drobná léčitelná vada, takže mám být naprosto v klídku. Jenom se nám teda prďola natočil zádíčkama nahoru, takže příští pátek půjdeme ještě jednou na UZ, aby se Dr. podíval pořádně na aortu, která se mu schovávala :) Ale to hlavní překvápko holky...představte si, že se v nemocnici spletli a my nebudeme mít chlapečka, ale mou vysněnou HOLČIČKUUUUUUU!!!!!!!! Ještě, že jsem to tatínkovi neřekla, protože by byl zklamaný, ale já jsem nadšenáááá:) Ještě si to nechám ve středu (raději:)) potvrdit z té plodovky, ale Dr. říkal, že na 99% je to moje malá holčička :c: :girl: :\x:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky Veru moc ti přeji aby bylo vše ok jako že bude ;) Gratuluji k holčičce my čekame take holčičku dozvěděli jsme se to v úterý a máme z ní ohromnou radost :s: :girl:

In reply to by Kaspy

no koupila jsem 2 dudlíky od Avent, lahvičku 125ml od Avent, od Bübchen pro mimi olej, šampón, tělové mléko, čistící ubrousky na prdelku Nivea, prsní vložky Fixies, buničitý čtverečky na pupíček, stříkačky, Seba med dětské mýdlo a už i kousátko Nuk :s: ...docela jsem na tom fakt ušetřila, když to srovnám z cenami v kamenné lékarně....na seznamu mám těch věcí ale ještě tak 10x tolik :s:

Ahojky Veru tak ti moc přeju k holčičce a už víš jak se bude jmenovat? Jinak my taky čekáme holčičku Barborku. Tak si to hezky užívej. Pápá

In reply to by konvička

Ahojky, moc děkuju. Jméno zatím na 100% vybrané nemám, protože už jsem s tím nepočítala, ale bude to buď Anežka nebo Eliška :) Máme rádi česká jména...jsme takový vlastenci :) Taky se hezky užívej těhu a ať se Barborce daří!!! :girl:

Ahoj, tak to je supr, gratuluju, já byla na velkém UTZ v úterý, pak jsme jeli ještě na UTZ srdce plodu a ani na jednom nám neřekli co to bude, prej se schovává :? . To máš supr, že to budeš vědět téměř 100% :girl: . :)

Tak to je skvělé, to ti mocinky přeju, teď už si to těhulkování užívej naplno, když víš, že je všechno v pořádku a že tvoje holčička je zdravá.
Nás to čeká příští týden ve středu, tak doufám, že to taky ustojíme a budeme vpořádku. Dozvím se taky konečně co čekáme, alespoň doufám :)

In reply to by Veronika 24

moc Ti děkuji:) Ale to víš...stejně dokud mi neřeknou, že z té vody se nic nepotvrdilo, tak nebudu úplně klidná...ale už mě aspoň přešly ty občasné myšlenky na co by kdyby...:) Doktor říkal, že z toho mého odběru měl strach po těch mých komplikacích, ale tak až na pár dní nevolnosti a tu bolest při výkonu a chvilku po tom, nám to snad neuškodilo :)
Tak to moc držím pěstičky ať máš v bříšku to co si přeješ a hlavně ať je mimísek zdravý:)

taky moc gratuluji jen doufám že u nás se pan dr.nespletl byla jsem v 17 týdnu- řekl nám holčička (hurá) tak doufám že to tak zůstane my už 3 kluky máme .Čekám na výsledky genetiky a na velký genetický utz jdu až 13.2.Tak mi prosím držte palečky at tam ta holčina je moc děkuji

Taky moc gratuluju!
Myslíte, že je pravda, co se říká, že holka bere mamce krásu a kluk naopak dodává?že když ženská čeká holku, mastí se jí víc vlasy a tak.. a hlavně, ŽE TO NA NÍ NEJDE MOC POZNAT?moje nevl. matka čekala holku a ještě v 7mým měsíci by jste nepoznali,že je v tom.. a pak najednou..hups a měla břicho jako balon. Když kamoška čekala kluka, viděli jste to na ní už ve 13tým týdnu, jaký má bříško..

In reply to by Adriana.Dantez

Ahojky! :a:
Měla bych mít holčičku... :c: ale všichni mě "tipovali" na kluka... :? Neubrala mi vůbec na kráse - spíš se mi pleť pročistila, vlasy se mi vůbec nemastí, přibrala jsem zatím jen 2kg 700g a to jsem na konci 36. týdne. :\x: Bříško mi připadá krásné, akorát ho mám popraskané. :( Ale ne moc. :n: Moje kamarádka čekala kluka, stloustla přes 30kg, břicho má povislé a strááášně popraskané - takže je to individuální. :one:

In reply to by Adriana.Dantez

no já si myslím, že to pravda není...Mně každý říká, že bych měla zůstat těhotná, protože mi to teď prý víc sluší...zezačátku, teda jsem měla mastné vlasy pořád a taky pleť se mi zhoršila, ale po I. trim jako když utne...vlasy sílí a rychle rostou, nehty drží (což nikdy nedržely), pleť mám krásně čistou jako před těhu...a bříško mám takové normální, ale nahoře ani deko...Myslím, že pohlaví jestli vůbec má nějaký vliv, tak naprosto nepatrný :) Všechno jsou podle mě geny :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

a jak to mohli ve 14. týdnu poznat, vždyť definitivně jsou pohlavní orgány vyvinuty až v 18tým týdnu..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no to se divím, že Ti ve 14tt řekli pohlaví...to je docela rarita. Mně ten první verdikt řekli v nemocnici v 18+2tt a teď jsem 21+1...mně teda přišlo, že tam vidím normální julču teďka no :s: :girl: , ale v té nemocnici jsem ten UZ neviděla, protože to bylo při příjmu k hospitalizaci a tam se to nemají tak uzpůsobené...já jsem teda od začátku věřila, že to bude chlapeček, ale chtěl jsem čím dál víc holčičku:) Zeptej se doktora znovu. Třeba se spletl. U mě vidíš, že to skutečně není nemožné :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to jsem ráda a díky za přání...držím pěstičky ať to vyjde podle Tvých představ :) :a:

Ahojky, tak to je teda dobrý :s: , neboj tatínek bude taky rád, hlavně, že bude zdravá a vše bude OK. Stejně pak jsou ty holčičky u tatínků ty největší princezny. :girl:

tak to ti moc gratuluju :h: a proč jdeš ještě na plodovku? když máš UTZ ve 22 týdnu v pořádku..doktor ti to doporučil???peťula

In reply to by Petkasnazilka

moc děkuji za gratulaci:) Na plodovce jsem už byla kvůli pozitivnímu tripel testu v 16tt a ve středu se dozvím výsledky, které už teda teď opravdu s klidem očekávám negativní :) a zároveň se zeptám jak to tam je tedy s tím pohlavím doopravdy :cc):

Ahojky tak to mooooooooc grautuluji :k: :k: :k: mě taky 2 první droktoři řekl že budu mít chlapečka a ve 24tt na 3D UTZ nám oznámily že budeme mít vysněnou holčičku a taky se mi holčička narodila ;)

tak to ti moc gratuluju! taky bych chtěla holčičku..A bylo to na tom ultrazvuku dobře vidět? Já už bych to taky chtěla moc moc vědět!

Papa měj se hezky

In reply to by mimi09

:one: :one: :one: :qu: :qu: :qu: hlavně k zdravíčku a k té holčičce samozřejmě taky. Já jdu na echo 10. 2. , a taky doufám, že to bude holčička. Sice mi každý tvrdí, že to bude kluk, taky se mi nemastí vlasy, mám je hezké pevné snad jako nikdy, pleť mám zase vysušenou a občas nějaký flek, ale pupínek žádný ( naštěstí) no tak uvidíme... holt se musíme nechat překvapit ;) A neboj, ta´tka bude nakonec rád... holka nebo kluk, hlavně, že budete mimís a Ty v pohodě :one:

In reply to by Draconela

Tak držím pěstičky, ať se ukáže holčička a hlavně ať je vše ok!!:) Taťka bude určo rád...vypadá to, že tuší, protože řeší holčičí jméno :one: :qu: :girl:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka