Včerejší poradna

29.01.2009

Tak holky únorovky,včera jsem byla v poradně večer a pak už se mi moc nechtělo psát jak to tady bylo zase pomalý.No ráno to vždyyky jde.Takže mě včera pan doktor moc nepotěšil.Říkala jsem mu o těch svých menstruačních bolestech,o tvrdnutí a když mi zkontroloval na mé naléhání čípek tak že prý ho mám jak chobot,dlouhý a zavřený a že mám tedy ještě fůru času.Já jsem si naivně myslela jak mi řekne že se už začínám připravovat a během 14dnů porodím a ono prý ne.Termín mám 11.2. :r: Takže ba že jsem druhorodička, to vypadá že budu zase přenášet ach jo.No ale měla jsem radost že se mi mimčo otočilo jak má a je hlavičkou na startu ale to je to jediný :( Taky se nemůžete dočkat co?Cvičím,snažím se nelenošit abych to uspíšila a ono nic nezabralo,tak se na ty vykašlu a půjdu si půjčit nějaký filmy asi.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, tak to je nepříjemný. Už mám jeden porod za sebou před 2,5 roky a taky jsem přenášela. Sice jen 3 dny, ale díky šílenejm vedrům (červenec) jsem se modlila abych už porodila. Doktor už mi chtěl vyvolávat porod.Naštěstí přišlo ochlazení a bouřka. To mi moc pomohlo.
U druhého mimča (červen) doufám, že vše přijde jak má a nebo o pár dní dříve (takové překvápko)
tak držim palečky ať doktor nemá pravdu a miminko se narodí v termínu

ak to jsme ma tom podobně,já už trpím aky delší dobu na bolesti břicha a včera to začalo bát silnější a ještě k tom do zad, tak se moc nevyspím, na posledn kontrole bylo vše OK, CS2,a le to bylo před 3týdny od té doby ě dr. nevyšetřila, nevím proč, v pondělí jdu taky do nemocnice ke konzultaci, malá je KP, tak vidíme, ale ty bolesti mě trápí, někdy je to hrozné a pořád nic.

Ahoj,tak to jsme na tom úplně stejně.Taky mám už asi tři týdny menstruační bolesti,tvrdne mi břicho a sem tam mě navštíví pěkní poslíčci a co na to dr?Že se vůbec nic neděje :00: CS 2 a to je asi tak všechno.....Ale pořád věřím tomu,že se nemusí vůbec nic dít a za hodinu už třeba jo :) To je fajn,že se ti mimi otočilo!!!Já doufám,že u mě se trochu posune o víkendu,protože se budeme komplet přesouvat do nového bytečku :)

In reply to by nutana

Ahojky! Tak už došlo na velké stěhování? To jsi ráda, že už to pak budete mít v klidu, viď? Tak to aby se ten porod načasoval třeba na pondělí, ne? Hezky vše podle harmonogramu :) Já mám nález na porod také nezralý, na porod to vůbec nevypadá, v po si jdu pro termín cís.řezu, tak doufám, že mimísek ještě něco nabral, minule mě doktorka moc nepotěšila, protože měl Jozífek jen 2 kilča, jak už jsem několikrát psala.

In reply to by Raduška

Ahoj!Tak to mi čteš z duše :) Pondělí by bylo úplně optimální :) Ono už to tak velké stěhování nebude.Máme tu už jen pár věcí,ale v novém je neskutečný bordel,ale nebudu to hrotit,hlavně že už budu v klidu :) Ty 2 kila jsou ale jen orientační a mně dr říkal,že je to plus mínus až půl kila!Bych se nebála,uvidíš co ti poví a bude to určitě v pořádku :w: A ten termín císaře ti budou dávat 14 dní před termínem nebo jak??Jo a neboj nic,já mám zase opačný problém,náš malý měl v poradně v úterý už 3.6 kg a termín je podle ms 17.2.a podle všech ultrazvuků 10.2.,tak doufám,že bude chtít co nejdřív na svět :s:

In reply to by nutana

Chtěla to dr. naplánovat na 38. týden, ale teď nevím, jestli třeba ještě nepočkají, když je miminko drobnější a k porodu se nechystám. V pondělí budu moudřejší... Jinak jak jsem psala, že manžel musel odejít z práce, tak už pracuje v novém zaměstnání a finančně by to mělo být dokonce ještě lepší. Takže možná dobře, že to dopadlo tak, jak to dopadlo, i když to byly chvilku nervy...

In reply to by Raduška

No tak to je super,že manžel našel tak rychle něco jiného a ještě k tomu lepšího!!!!!Strašně ti to přeju :w: Aspoň si budeš moc v klidu užívat dětičky :) Budu ti držet palečky,aby mimi ještš něco přibralo,ale přibírají teď prý až těch 250g týdne,tak by si mohlo něco nasyslit :)

In reply to by nutana

To bydleníčko bude taky prima, hlavní je, že jste narazili na rozumný lidi. Někdy to tak život nastaví, že se vyskytnou komplikace, ze kterých je člověk nešťastný, ale pak je život s naší pomocí vyřeší sám, viď? I když si pak člověk řekne, že tohle vše - práce, bydlení, kočárek, oblečení jsou prkotiny, hlavní je, že má člověk zdravou a spokojenou rodinu!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka