Naušničky pro holčičku

29.01.2009

zdravím všechny,
poradíte? je nějak tradováno, kdo by měl koupit naušnice pro novorozenou holčičku? Tatínek? babička? nebo je to jedno? naše rodinka se v některých tradicích rochní a já bych nerada někomu udělala "čáru přes plány", ..... ačkoli oni zatím netuší, že já vím :-))
a nevíte - píchají ouška už v porodnici, když si to budeme přát?
děkuji moc za odpovědi.

Kliknutím vložíte smajlíky:

my naušničky vybírali s přitelem společně, ale platit je bude babička, moje mamka. Naši jsou rozvedený a s tátou neudržujeme kontakt... Jinak přeji hezké těhu :a:

In reply to by Bábovka

ahoj, tak to jsme na tom podobně :-) s otcem se nestýkám a mámu by to možná i potěšilo, i když ona je tak "šetrná", že by ji asi nacpala do oušek ty po mně :-)
ještě je čas, tak uvidím :-)

Ahoj, takze tradyci je ze nausnicky pro holcicku kupuje vzdy tatinek tvuj tata!
Taky cekam holcicku a nausnicky bude kupovat muj tatka. Jinak v porodnici ti urcite nenastreli, ouska se doporucuji pichat az po 3 mesici miminka. :girl: :a:

In reply to by Ifka123

Tak to me mrzi, tak v tvem pripadne bych to nechala na dedeckovi tatovi tvyho manzela(pritele) ikyz ono je to nakonec stejne jedno. Stejne tak si je muzete koupit i sami. Me nedavno ukazala mamka ty moje prvni ma je porad schovany, tak jsme je daly vycistit a krome tech novejch co koupi muj tata tak ji potom budu davat i ty po me na stridacku :girl: :///: jsou to srdicka s modrym kaminkem a ikdyz je to uz 23 let (dnes) tak je maj skoro v kazdem zlatnictvi :s: :s: :a:

In reply to by Cate

děkuji,
vsadila bych se, že máma je má také ještě po mně schované. Už jsem se i po nějakých koukala, docela bych si i vybrala, ale nebyla jsem si jistá, jestli je to něčí "úkol" nebo je jedno, kdo je pořídí. I když si myslím, že můj potentchán má skutečně dobrý vkus a vybral by jistě dobře.

In reply to by Ifka123

Maj jich vsude hodne, a velkej vyber, taky jsem se koukala, jestli ti muzu doporucit(ale urcite vis, ze lepsi jsou ty s normalnim nasazenim, ne ty na sroubek, ty by ji v zadu pichaly a vice hnisaji ouska)
Jinak ti preji hezke vybirani a pohodove tehu :a:

In reply to by Cate

ahoj,
děkuji moc, jsi milá, o zapínání vím, příjde mi to i bezpečnější, nejradši i já sama bych takové dosud nosila, protože kolikrát si je svetrem rozepnu. Jo, jo, vybírání - to by mi šlo a i mě to ještě baví, snažím se to honit už nyní - dokud to jde, abych měla vše pohromadě....... termín sice daleko, ale čekám dvojčata :-)) takže v poslední fázi jako slůně bych neradě někde pobíhala :-))

ahojky tak my jsme si koupili nausnicky pro malou sami,vybral tatka :c: a jestli to pichaji nekde v porodnici nevim.u nas se to picha po prvnim ockovani ve 3 mesicich :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky