pohyby

29.01.2009

Holky,která z vás cítila pohyby už v 16tt??Doktor se mi vysmál a sestřička taky...........ale já si jsem jistá,docela mě to od nich mrzelo,jsem druhorodička,tak to asi cítím dřív...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já je taky cítila v už v 17ale taky mi nevěřili nejdřív jsem myslela že jsou to větry ale pak už jsem si byla jistá že ne byly to pohyby jsem druhorodka

Ahoj,
já jsem cítila první pohyby stejně jak holky od 16.-17.tt. Ale u první dcery jsem měla doktora chlapa-vysmál se mě stejně jako tobě. U syna jsem to vyměnila za doktorku, má 3 děti a řekla že ona to cítila stejně a celkově mě přijde že hodně vychází ze své zkušenosti a má víc pochopení. Teď jsem 25.tt a pohyby jsem cítila až 18.tt, ale nakonec se zjistilo že těhu je o 12 dní mladší (neprav. menstr.) takže to souhlasí na 16.tt. Ale některým doktorům to asi nevysvětlíš chybí jim ty zkušenosti :s: .

Ahoj to si delas srandu tak ja jsem prvorodicka a prvni pidi potukavani jsem citila ted bych lhala ale cca 17tt. A nikdo se nesmal. Takze se na ne vyprdni. Sama vis co citis.....no to jsou pitomci promin :a:

Já jsem prvorodička a pohyby cítím už od 17tt (mimi je asi o týden mladší od stanoveného termínu, takže to byl taky vlastně ještě 16tt) a cítila jsem je naproto zřetelně. Každá maminka to má jinak, takže doktor je teda, promiň ten výraz, asi trotl. Kdyby se mi doktor vysmál, tak by mi to taky bylo líto, ale neber si to tak. My víme své a je to :) Hlavně, že je mimi ok, ne? :cc):

Me taky v 16tt říkali, že žádné pohyby cítit nemůžu (jsem prvorodička), ale já je cítila. A také žádné bublinky, spíš takové ošťuchování :) A byla jsem si hned 100% jistá, že to je mimísek a ne nějaké prdíky. Prostě každý je jiný a to že doktor ti nevěří je pochopitelné (chlap - vůbec nemůže ani tušit jaké to je být těhotná) :///:

Nic si stoho nedělej já je taky cítila od 16tt sice jen takovou bouličku a od 17tt pěkné kopanečky a to jsem taky druhorodička,mě tedy dr.věřil!Ty si těhotná a víš co cítíš měj se hezky!

já je taky cítila od 16 tt, u druhorodiček to tak prej je. Nechápu reakci doktora... Nic si z toho nedělej... užívej si těhulkování

já je taky cítím od 16tt a přesně jak tobě se mi doktor vysmál že to není možný ale já vím že jo.Teď jsem (druhorodička) v 37tt a stále si za tím stojím takže ti věřím a nic si z nich nedělej ;)

In reply to by evik2

Ahojky...Ja jsem je citila taky koncem 16 tt a to je moje prvni...Zprva jsem si rikala ze je to moc brzo ze to jeste nemuze byt mrnous, ale byl..:D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky