Dobrý večer moje ženy,

28.01.2009

já mám takovou radost, že zas aspoň na chvilku vypadám k "světu" :!k: , mám totiž nové vlasy a nové brýle, takže celkově nová image. Do těch vlásků jsme dali blond a červený melírek velice protenčený a střihli jsme afču, tak doufám, že se vám už konečně budu líbit :s: . Eliška je už fakt selčna 10m+síčnía atyk jí rostou slušně vlásky, bude asi blondýna :girl: ...po tátovi :qu:

janka.82

Ahoj Dupinko, (stále nevím, jak se jmenuješ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Moc Ti to sluší!!!!!!!!!!! Jen se chci (hloupě zeptat) Máš teď ty vlasy krátké nebo je máš stažené nebo v culíku? A jak se máš??????????????????? :a: :a: :a: :a: :a: :a: :a:

In reply to by janka.82

Ahoj Janinko, jmenuji s edupka-Milka :!k: . Díky za komplimnet. Jo, mám dlouhé vlasy a na těch dvou fotkách stažené do culíku, takže vypadají jakoby na mikádo (taky by nebylo špatné, ale chlap by mě asi zabil :!k: ) nebo na krátko, že? ://: mám s etak tak všelijak, v poslední době, co Eliška roste , nemám čas skoro na nic, je to čert }:) a dává mi zabrat, ale to asi každé mimino. Navíc, dneska dala rekord, šla spát ve 22.30!!! :w: to stačilo ještě povytahovat všechny hračky z koše a roztřídit je v obýváku (ořes den jí nezajímají a večer ano ano :!k: ), dále uklidila ve stole, jako vždy, zašla do botníku zkontrolovat boty, zda jsou čisté, ty špinavé vytáhla :!k: . a co vy, jak s emáte? ;)

janka.82

In reply to by dupkaM

S tím jménem to nechápu :n: Ale jóó, směj se mi :s: Na všech fotkách vypadáš úžasně, takže by Ti slušely i krátké vlasy. Eliška Ti musí dát nějakou práci :///: Šikulka, že ty špinavé vytáhla :one: My se máme dobře. Máťovi jsou už 4 měsíce. Chceš vidět fotky? Jinak mně dneska zjistili astma :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka