ahojky holky,chci se jen zeoptat řvalai jste u porodu nebo se to vydržet bez křiku,pazvuků a totoálního řevu?

28.01.2009

díky,mám z toho hrůzu.a ještě úřed přítelem a cizíma lidma

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,
já už mám za sebou 2 porody třetí mě čeká v květnu. Ani u jednoho jsem nekřičela podle mě tím jenom vylekáš manžela, ostatní pacientky a jak holky psali personál má pak taky jiný přístup. U druhého porodu nás bylo moc takže nás nechaly na porodní pokoje čekat na společném 3lůžkovém. Byla tam se mnou holka, která křičela i při prohlídce a já jsem nakonec i s manželem chodila po chodbě a povídala si se sestřičkama. Když se uvolnil pokoj dostali jsme ho my i když jsem měla porodit později než ta holka. A porodní asist. říkala, že je to zza trest, že se k nim tak chová, nakonec chudák rodila na tom společňáku, protože jiný pokoj se neuvolnil. Ale na obranu por. as. musím říct, že i na mě působila strašně nafoukaně.

ahoj ja jsem si zrovna tuhle vec moc nepamatovala,ale pritel rikal,ze sem vubec nekricela,spis hlasite dychala.Oni to porodnici moc nemaj radi,chvili prede mnou rodila pani uz treti ditko a ukrutne kricela.No jo jenze ona porad jen kricela a vubec netlacila.Takze i doktor aby ji prerval dost zvysoval hlas at nerve a tlaci,ze se tim akorat unavuje a rozptyluje od tlaceni...Kdyz konecne porodila,tak jsem jen slysela,ze to byl horsi porod nez u prvorodicky..takze z vlastni zkusenosti vim,ze u me se to zvladnout bez rvani dalo.A to jsem ani nestihla zadny epidural,nic...

Ahoj,
já jsem se sice snažila nekřičet, ale jak se blížil konec 1. doby porodní a kontrakce už byly téměř nepřetržité a strašně silné, že se mi chtělo tlačit, ale ještě jsem nemohla, tak jsem si trochu zanaříkala, ale při samotném tlačení mi asistentka taky radila, ať nekřičím, že se zbytečně unavím a snažím se mít zadržený dech. Takže bez jakýchkoliv zvuků se to asi nedá vydržet, ale ten řev z plných plic se dá ovládnout.
U šití, které doktorovi trvalo skoro 50 minut - pořád mu praskaly nebo se rozvazovaly nitě - jsem měla spíš chuť mu vynadat, protože to bolelo snad víc než samotný porod, ale jak mi pak dali malého k prsu, tak jsem na to skoro zapomněla a v ten okamžik jsem byla nejšťastnější v životě.
Pa :a:

Ahoj taky jsem neřvala jen tlačila,když jsem slyšela jak předemnou ženská na sále řvala a vyváděla a jak na ni byli všichni nepříjemní tak jsem si to rozmyslela a pěkně v klidu a taky se pak ke mě pěkně chovali!Ale nedá se to naplánovat sama uvidíš jak ti pujde nejlépe tlačit!Měj se hezky páá

jen jsem si zaklela že mě to už fakt nebaví ty bolesti ale to je vše,víc než porod kdy mímo leze ven mě tedy bolelo a přišlo nekonečný šití.To jsem cítila vpich jehly a táhnutí nití.Ale to je vše.Vedle mě rodila jedna mamina a ta řvala jak tur a přitom byla rychle s tím hotová,já jsem tam ležela skoro 3dny tak jsem je poslouchala průběžně a jedna řvala tak že jsem myslela že vstanu a půjdu jí vynadat :s: protože ona tam byla proti mě chvíli a tak strašně ječela ale pak dnes se tomu jen směju protože ten prah bolesti a vypořádání se s ní máme každá jinej.Takže si klidně zařvi ale ne před sestrama oni to nesnášej a maminky peskují což mi taky nepřijde moc dobrý,mohly by říct spíš maminko to vás unavuje spíš se soustřeďte na tlačení a ne jak jsem kolikrát slyšla,ježíši nekřičte jako by vás na vidle braly.

no já si jednou zařvala a sestřičky i PA mi řekli že nemám křičet ale tlačit... tak jsem je raději poslechla a už neřvala. ale hodně ženských mi říkalo, že to ten personál nemá rád když jim tam ženská řve jak na lesy, že když ženská neřve tak se kní chovají ohodně líp než kdyby řvala

tak já jsem si myslela, že jsem párkrát zařvala, ale přítel povídal, že né že to bylo spíš hlasitý vydechnutí!!! ale PA úpvídala a´t nekřičím že to vyčerpává, tak jsme se snažila nekřičet!! a ušití jsme se celá klepala, tak jsme ani moc nadávat nemohla!!Ahoj Jana a Vikoušek

Nazdárek. Tak já si řikala, že křičet nebudu, protože jsem rodila u Apolináře a tam jsou jenom porodní boxy, takže je všechno slyšet a já jsem děsně stydlivá a bylo by mi to před těma ostatníma lidma trapný. Nakonec jsme byli na sále sami a já jsem si trochu zařvala. Těch posledních pár kontrakcí, když se ti chce talčit a nemůžeš, ti to docela uleví.

janka.82

Já teda neřvala :n: Při silnějších kontrakcích jsem trochu hekala- pravda, ale při tlačení jsem byla potichu. Mně se to nelíbí, ale ať si každej dělá, co chce :s: Vedle taky rodila druhorodička a to jsem si připadala jak v ZOO :///: Přitom měla odrodíno do 5 minut

Ahojky, tak teda já si zařvala, ale mě se ulevilo a bylo mi upřímě jedno kdo tam je, podle mě je lepší si zařvat než to v sobě zadržovat :a:

já jsme prý neřvala, jen syčela, při tlačení, ale jinak v poho. Zato jsme nadávala u šití, to byl hnus největší, to arději třikrát rodit než jednou šít. Ale nechci Tě strašit, každá to má jinak. Držím palce :one: ať to jde hladce a bez řevu-ten tě stejně jen vyčerpá :c: :s:

Vůbec nemusíš řvát...když to tak nějak přirovnám, tak na záchodě taky neřveš ne? Prostě jen tlačíš, funíš a vyrážíš vzduch.

Ahoj,
já jsem byla potichu. Předemnou rodila čtyřnásobná matka a řvala jak sviňa. Tak jsem si řekla že to musím vydržet stůj co stůj. Ale když budeš křičet tak ti nic neřeknou. Jsou zvyklí

No já jak se znám tak budu určitě protivná a na všechny zlá, takže chudák manžel. Mě když něco bolí, jsem na zabití. A upřímně rodit budem my, tak proč by jsme si nezařvaly.
Já taky furt řeším doktory a sestry u porodu. Nejradši bych si zalezla někam do koutku a tam si to odrodila sama, bojím se cizích lidí. :r:

Jej.. tak to jsem na sebe taky zvědavá... jak se znám, tak budu mít všude po celé nemocnici ostudu, jak budu hulákat.. :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka