čekám....

29.01.2009

dnes večer čekám... měla jsem v plánu spoustu věcí, ale jsem unavenáa nastydlá, tak jsem se nepustila do ničeho a čekám...čekám, až se to moje robátko probudí k jídlu, abych mohla jít spát. dneska šlo spát o hodinu dřív, tj. v šest. normálně se budí v deset. čekala jsem, že se vzbudí tedy v devět...a nic. tak čekám...vzbudí se tedy asi v jedenáct...nee. stále čekám. chci se jít umýt, ale co když se vzbudí? čekám. chci jít spát, ale na 100% se probudí zrovna když usnu, tak čekám.....doufám, že nebudu čekat až do rána :-( dávám mu půl hodiny a jdu spát

In reply to by Andělína

vtipálku :-( zalomila jsem to na chvíli, ale kdbych čumákovala až do rána, nic by se nestalo....robátko vstávalo do šesti asi 3x

Já čekám na to,až se mi bude chtít spát. a pořád nic.Loty se budí až kolem 5-6 h ráno.U kluků to bylo co chíli.Užívám si toho.Vůbec vám nezávidím.ale jste úžasné,že to zvládáte.já bych asi umřela.

malá má teď období,že se budí i 7krát za noc,no uznejte,že nemá cenu vůbec zalehnout :s: Ale přála bych vám vidět moje pytle pod očima,teda teď jsou to jen takové úzké čárečky :s: a ne oči.

In reply to by Tesa

šla jsem ve dvě a usnula až ve čtyři,malá se mezitím opět nadlábla.No a já ráno vstávala o půl sedmé,vypravit dceru do školy a že si jako ještě schrupnu,no houby,ta malá upírka otevřela oči hned,co ta starší za sebou zavřela dveře. :s: Teď je čtvr na dvě a já už 4krát kojila.Ta ze mě snad vysaje i střeva :girl: :cc):

ale po půl noci jsem to vzdala a šla hají...ale...jen jsem zabrala a malý začal plakat....ale na štěstí jsem kojila,tak jsem si ho vzala k nám dala si ho k prsu a v tu ránu jsem chrápala i s ním :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky