Jsem blázen?

28.01.2009

Prosím vás, poraďte mi, co se mnou je... :( Poslední dobou jsem zvláštní. :n: Nemám žádnou chuť na sex... Manžel mi leze na nervy... Připadám si jako cvok. Hledám na něm každou chybičku. Připadá mi, že se o nic nestará... máme si shánět byt a mě přijde, že na to úplně kašle... Nejhorší je, že mi připadá i odporný... Někldy se mi úplně zhnusí... Ale to přeci není normální, ne? :? Já ho mám ráda... ale poslední dobou mám tyhle pocity... Ach jo... :(

Kliknutím vložíte smajlíky:

Neboooj, je to normální, mně se sice ten můj nehnusí, ale buď mám permanentně skvělou náladu nebo zas naopak celej den depkařim a jsem nasraná, určitě jsou to hormony a taky jak se blíží porod, všechny jsme asi podvědomě nervózní. Já na sex občas chuť mám, ale nějak není energie... Už se těším až budu bez pupíku a pořádně si zase zařádíme :!k: :qu: . Připadam si jako mega neohrabaná velryba :s: Navíc jak se prcek pořád mele, tak člověk úplně ztrácí chuť na nějaký hříšný polohy a odvázaný sex :///: Mám pocit jako kdybysme to dělali ve třech :n:

In reply to by anisek777

To věřím, že mi bude bříško chybět... :||): Zrovna jsem psala v jedné diskuzi, jak se bojím, že mi bříško vezmou předčasně kvůli tlaku... :( Možná mi v něčem vadí, ale sex a ostaní věci dám stranou, jen aby malá byla co nejdýl u mě v bříšku... :c: (ikdyž občas manželovi polevím, ale pak mám zase klid... :s: ).

In reply to by anisek777

Holky,tak asi nejdivnější jsem asi já. Mám už skoro 3 měsíce od porodu a sex mě moc neláká. A to jsem ho dřív mohla pořád. Nějak mi to leze na mozek. Přijde mi skoro odporný,protože mám malou a je to tak nějak divný. A když skončíme,tak se vůči ní citim nějak provinile a divně. Nevim proč,asi jsem psychouš. Tak na uklidnění si říkám,že to dělají spousty lidí,tak proč ne já,ale moc to nepomáhá. Tak vám přeji ať nedopadnete jako já. :-)

In reply to by Ladymarionne.

Mě to ani nevzrušuje, protože mě přitom občas tlačí bříško a močový měchýř... a po sexu mi připadá, že jí mám celou bolavou... :? Takže poslední dobou při pomyšlení na sex mám spíš nechuť... :( Nesnesu ani předhru... prostě mě to nevzrušuje, spíš bolí...

In reply to by Martinkaaaa

Tak se do ničeho nenuť, manža to přeci musí pochopit, však si to pak vynahradíte. Ten můj na mě naštěstí netlačí ani nenaléhá, už o tom ani doma nemluvíme, prostě bratr a sestra :///: Zní to děsně ale je to tak. Jak říkám, já bych chuť i měla, ale prostě do realizace se mi nechce... :00:

In reply to by Ladymarionne.

Právě naléhání manžela mi vadí... Vydrží týden a potom už jen naráží... Není to násilný, není zlý nebo tvrdohlavý... ale spíš vytrvalý... Tak když se mi ten sex vyloženěn nehmusí... tak když to napíšu blbě - tak si těch pár minut odbydu a mám pak zase pokoj... Realizace je děsná... prostě mi překáží to břicho... a neumím se už tak hbitě otočit z boku na bok... prostě - než se otočim, tak funim, naříkám na bolest a připadám si jak blb, když na mě ten můj tak divně kouká, cože to dělám... a pak i kdyby byla malá chuť, tak hend přejde... :s:

In reply to by Martinkaaaa

Umím si to představit, jak je to nepříjemný... my jsme měli taky takový období, ale to byla moje vina, protože jsem mu slíbila, že něco bude, a pak jsem to začala odkládat a odkládat a odkládat... No byl nadrženej jako bejk. Ale pak jsme si to vyříkali a je pokoj. Upřímně, odpomůže si sám, já to vím a nevadí mi to, do počítače si stáhnul pár "filmů" a na ty kouká, no. :qu: A všichni jsou spokojený.

In reply to by Ladymarionne.

Tak to jsi asi stejná jako já... :///: Já mu vždycky řeknu - počkej až navečer... Mno a večer on většinou usne a já mám pak klid... ;) a tak to oddaluji, co nejdýl to jde... :D Ach jo... kéžby si to začal dělat sám.. Ale to podle něj neni "ono"... chjo... :s:

Nejsi blázen, protože to bych musela být taky. Já jsem ve 34tta nemám na nic náladu, nechci být sama, lae všichni mi lezou na nervy a nejvíc manžel. Chuť na sex bych měla, ale není mi po tom dobře, tak radši nic :r: .
Přijde mi, že jsem na všechno sama. Tak když je nás víc, to budou určitě hormony před porodem. Držím palečky ať se to zlepší :00:

In reply to by Martinkaaaa

Já si připadám "jiná" celé těhu. Je to prostě jiný stav. Mě zase přijde, že nic nejni jak má být a jak bych chtěla, pak je mi to líto a brečím. řejde to uvidíš - já v to věřím. Protože jinak nevydržím sama se sebou :? četla jsem, že tě strašej porodem už teď, třeba je to s nervíků.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky