co můžu zamrazit uvařené na příkrm?A na jak dlouho to může být v mrazáku?
Asi stupidní dotaz co můžu zamrazit uvařené na příkrm?A na jak dlouho to může být v mrazáku? No zamrazit určitě můžu mrkev a co brambory,cuketu,pastinák, kedluben?
Ahoj to jsem ani nevěděla že se to může namrazit dopředu? To jako uvaříš namixuješ a dáš zmrazit???
In reply to Ahoj to jsem ani nevěděla by jnatura
No jasně a já to ještě dávám do těch mrazítek na led a dělám kostičky,ty už pak jen příslušne namixuju a mám hotovo :) Mrazím i uvařené maso,dělám takové bobany na talíř,dám mrazit a pak sesypu do sáčku.Jednoducé a praktické :)
In reply to No jasně a já to ještě by lucininenka
no tak to je supr, já každý den vyvařuju jak střelená.Tak hned zítra něco šupnu na mrazák.Díky. :qu:
In reply to no tak to je supr, já by jnatura
No nemáš zač,já se právě chtěla vyhnout tomu každodennímu vaření.Takhle si jednou za týden nebo dva udělám vyvářecí den a pak mám 14 dní pokoj.Dělám to i s ovocem,jen s tím rozdílem,že to mrazím ihned ve skleničkách a když vím,že jdeme pryč,vyndám skleničku a vezmu ji sebou :)
Mrazím vše kromě brambor a tuším,že to může být 6-8 týdnů,nám to stejně tak dlouho nevydrží :)
já zamrazuju všechno. Dokonce jsem si zamrazila i domácí přesnídávku. Můžeš to tam mít 2měsíce. Super je hlavně maso. To se vaří dost dlouho. A taky si to dávám zamrazit na kostičky:)