Bude se taky někdo vdávat 8.8.2009??

15.03.2009

Ahojky holky je tu některá která si taky vybrala tohle krásné datum? Nebo jsem snad sama? vyšlo to hezky na sobotu, máme už zamluvené šaty-děláme dvojitou svatbu i se sestrou a místo.svatba bude venku

Tak je sice pěkné datum, ale je to zároveň i termín mého porodu, takže svatbu odložíme asi až na rok 2010 q:-]

Ahoj holky......tak si tu tak pročítám vaše příspěvky...... jsem za vás ráda, ale je mi z toho i tak nějak smuto!!!! Já bych se tak strašně ráda vdávala......!!!! S přítelem se snažíme o miminko.........ale on se pořád k ničemu nemá!!!!! Už několikrát jsme ke svatbě zabrousili, já vyvalila několik překrásných datumů.... např. 6.6, 8.8 a nebo ( a to je můj favorit ) 7.8. 09........no není to nádhera??? Ale bohužel, on vždycky dělá blbýho, nebo dělá že to neslyší.......nebo se začne bavit o něčem jiném....... :-( 4.4 jdu kamarádce za svědka!!!! Strašně moc se na to těším!!!!!!!!A vím jistě, že to obrečím!!!!!! Navíc je v 6 měsíci těhotenství.......Bože, jak já jim závidím!!! Asi zůstanu na ocet!!!!!Já vážně nevím na co čeká!!!!!

Ahoj.Nás to taky čeká 8.8.2009 :one: Už se strááášně moc těším!!! Šaty mám zamluvené a svatba bude v kostele. :\r/

Ahojky, my máme svatbu 11.9.2009, ale 7.8.2008 jde moje drahá polovička svědčit svému svědkovi a v červnu se mi žení bratr, takže letos mámerok svatební :).

Ahojky, ja jsem se vdávala už před 19 lety 9.9.1989 a stále mám toho jednoho partnera je to báječnej chlap, ale nesmím mu to moc říkat, aby mu to nestouplo do hlavy :ww: Přeji mnoho štěstí

In reply to by Maminka20

My jsme měli svatbu vloni, vybrali jsme si krásné datum 08.08.2008 a jsme oba moc rádi, že jsme se konečně našli a náš život se bude ubírat lepším směrem. Hodně lidí z obou rodin a i našeho okolí nám to velice přeje. Dítko se nám má narodit cca do roka od naší svatby (3.8.). A je to to, v co jsem já u sebe za celý svůj život už nevěřila, že se mi podaří mít dítě s tím pravým :h: na celý život. Naplňuje nás to očekáváním i zodpovědností, že po nás dvou společně něco zbyde a bude to mít své pokračování.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky