Deníček uživatele Zuzulda

05.12.2010

Ahojky jdu se vypsat s toho hnusného zážitku :-(

to bude asi betaloc ze?no nic hlavne ze vam je lip a tetka nezbyva nez cekat ale hlavne odpocivat!!!urco vydrzis, a zadne cokoladky,to muze taky zvysit aktivitu-aspon tak mi to rekli,neboj ja ty prasky mela taky myslim ze 6 a 2(uz je to 15m)
drzim palecky :a:

In reply to by martina2105

Ahojky nene je to vasocardin.A o té čokoládě to slyším po prvé :jawdrop: Ale je možné že na tom něco bude.Ale je fakt že při nemocniční stravě :sick: to malinká taky měla zvýšené tak nevím :n: .

Moc drzim palecky, aby jste to preckaly v poradku. S tema lekama Te presne chapu.. taky mame injekce, ale aplikujeme uz od zacatku tehotenstvi a ted uz to jde uplne krasne.. Zadne boullicky ani modrinky. Kdyby jsi chtela poradit, klidne dej vedet. Moc rada pomuzu :) pohlad brisko a opatruj se.

Zuzí hlavně se snaž být co nejvíce v klidu a moc držím pěstičky at je další poradna lepší a nemusíš to absolvovat znovu.

08.11.2010

Tak je za náma další poradna.Opět nám byla potvrzena holčička :°*°: :h: a těhu cukrovka taky není :C]]: :C]]: :C]]: Takže bych měla být štastná ale bohužel :r: Tlak je opět vys

03.11.2010

Ahojky maminky jak se Vám daří co bříška rostou??? Jdu za Váma s pár otázkama tak snad někdo odpoví :///: Tak:

Ahojky, tak já mám bříšenko malinkaté pořád. Už se s manžou ptáme, kde ten náš mrňousek vůbec schovává - a to jsem už 25+5.

Jinak 1) Mlezivo mi teče od 15 týdne (týýýjo už 10 týdnů - to ale letí) a těče tak že už víc jak měsíc musím nosit ty vložky do podprdy. Jinak tam mám žluté fleky. A když spím přitulená k manželovi, tak je celý zamazaný.
2) Poslíčky snad nemám, ale vlastně je ani nepoznám. Jen mi občas ztvrdne bříško. A bolesti žádné nemám.
3) Náš miláček kope prakticky pořád. Občas si říkám, jestli vůbec spinká. U mě zlobí však tím, že má nožičky úplně úplně dole (až kde mi rostou chloupky) a tam to bolí a někdy fest. Ale jsem šťastná, že se hlásí :-)
4) Věcičky zatím neperu, protože budeme ještě rekonstruovat a bourat a to by nemělo cenu. Začnu s tím první týden v lednu a jelikož tolik věcí to není, tak to snad za ten týden zvládnu.
Držím pěstičky!

01.11.2010

Jdu si vylít srdíčko :-( jsem už s toho hrozně unavená a hlavně hrozně protivná :-( jde o to že od začátku těhu mě trápí vysoký tlak (u prvního těhu mě byl vyvolán porod v 35 týd

08.10.2010

Ahojky únorčátka tak už máme taky po velkém ult.paní doktorka nám na 100% potvrdila holčičiku tak jsem hrozně moc št'astná :h: Akorát máme těžkou hlavu s výběrem jména tak třeba

mě se taky líbí Valerie :) a hlavně že je holčička zdravá :h: :k: , jinak držím palečky :one: , ať na rizikové nemusíš a malinká vydrží v bříšku co nejdéle :€O: :€s€: . Jinak my jsme na velkém utz ve 20+3 vážili rovněž 354 g ;)

No jo ty jména to je děs:-) my máme v papírech do porodky teda Valerii - to jméno mě úplně úchvátilo, akorát čekáme chlapečka - tak snad příště :one:

11.08.2010

Tak je to za náma :\x: :\x: :\x: .Takže mimísek je v pořádku NT máme 1,3 takže paráda a ostatní se panu :*8*: taky líbilo a říkal že jsme v pořádku.A dokonce nám prozradil že mám

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj no psalo tady hodně maminek že už se to taky dověděly v tom 13 týdnu.http://www.mojetehotenstvi.cz/screening-106
Tak nevím :€\€: Ale je fakt že já se :*8*: neptala on se ptal mě jestli mám nějaké tušení co nosím v bříšku a já říkala že si moc přeji holčičku a on povídá "Na 100% to jěště není ale podle toho co vidím to na holčičku opravdu vypadá " Tak uvidíme snad se nespletl :€): Ale i kdyby hlavně že je mimísek v pořádku :°O°:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Moc děkuju :) Tak to Tě obdivuju :qu: já bych to nevydržela tak dlouho čekat.Ale moc ti tu holčičku přeju :girl:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Moc děkuju :+^*: Za pár dní budu gratulovat já tobě k negativním výsledkům :one: Je to opravdu krásný zážitek posluchat jak mudr.říká "ano tohle je v pořádku tady je to taky v pořádku".Měla jsem oči plné slziček :€m: .A moc krásné bylo že tam byl se mnou i můj 2,5 letý syn a celou dubu kukal na mimi a ani nedutal a pak mu pan :*8*: dal obrázky mimíska a on byl tak hrdý když vycházel s té ordinace s obrázkama v ruce.Ty jiskřičky v těch jeho očích byly nepopsatelné :h: :h: :h: Ted doma pořád chodí a kuká na obrázky a volal babičce že viděl mimi.

30.07.2010

Tak se hlásím po dnešní nečekané kontrole :-( měla to být jen rychlá kontrola tlaku ale jelikož moje hodnoty byly opět 180/90 tak :*8*: raději udělal i prohlídku.Mimi je naštěstí v p

AHOJKY, moje sestra rodila v 31. týdnu a miminka jsou ok. Jen holčička byla na chvíli asi necelý den na dýchání. Dnes mají dva měsíce (dnes měla termín porodu) a mají krásnou váhu, vše dohnali a jsou ještě větší :-) To zvládneš, uvidíš!!

In reply to by ramirez

Jéé děkuju takováhle zprávička mě hrozně moc potěšila :h: Moc díky za tenhle komentář :+^*: A taky si říkám že když se tak nějak připravím (i když je mě jasné že to zase tak moc nejde) na tu horší variantu tak pak už mě můžou potkat jen ty lepší věci.A nakonec bude třeba mile překvapená až tady budu o týden přenášet.
Ale moc děkuji :h: Něco takového jsem potřebovala slyšet :qu:

a jaký jsi měla normálně tlak před otěhotněním??
já měla vyšší tlak i předtím ( asi rok před otěhotněním) beru 2 x denně DOPEGYT ( to je lék na snížení tlaku i v těhu), před léčbou jsem měla také kolem 180/90, před otěhotněním už upravený kolem 140/85 ale teď v těhu je prý ukázkový kolem 122/80. Dopegyt krásně pomohl. Cítím se fajn ,a doktor říkal, že by to neměl být problém, že by to měla malá dávka Dopegytu udržet. já být tebou bych se poptala i jinde, třwba by ti mohli také dát DOPEGYT , nebo jiný lék, aby se Ti tlak snížil, ale myslím si , že vyndat mimiska v 30 týdnu by měla být až poslední krajní možnost, každý ví, že každý týden v bříšku je důležitý , minimálně do toho 36 týdne. já bych si o tom určitě zjistila více věcí a zašla i za obvodákem, on by Tě měl poslat na kardio, kde Ti s tím tlakem pomohou.

Dáša

In reply to by Daisii

Ahoj před těhu jsem měla tak 120/60 tak nějak se to pohybovalo.No já mám už 4 dopegyty za den ale tlak bohužel neklesá.Jinak já měla vysoký tlak i v prvním těhu a malý musel ven v 35 týdnu.Takže bohužel se to zase opakuje ted jenom čekám kdy budu muset do nemocnice u prvního těhu jsem tam ležela s malýma přestávkama víc jak 4 měsíce :-(

22.07.2010

Ahoj holky tak Vás zase po delší době jdu zahltit svýma prožitkama s dnešní kontroly :-) Takže kontrola dopadla tak průměrně bohužel :-( Mimísek je v pořádku a roste jak řekl pan :*8

same dobre zpravy :one:
a jen k tomu tlaku,ja brala cele tehu dopegyt(2x2) a jeste betalog(1)dost vysoka davka ale ke konci jsem strasne drzela vodu i prez leky,no mazec ve finale +35kg,nutno dodat pulka tehu na prisne rizikovce a ta druha jen rizikovka a bohuzel nejsem zadne tintitko.
neboj screening dopadne urco dobre :a:

In reply to by martina2105

Ahoj no já u prvního těhu ležela od 21 týdne v porodce a nakonec mě porod vyvolávali v 35 týdnu už jsem byla oteklá jak balon +40kg :jawdrop: (byla jsem schopná přibrat i 2 kg za den jen z vody protože na jídlo moc chut' nebyla) a bílkovinu v moči atd.atd. a mimísek už moc dobře ani neprospíval tak šel ven :°~°: Takže už se tak nějak začínám připravovat že si zase poležím v porodce :€z€: Ale co mimísek za to stojí a na vždycky si mě tam taky nenechají :-)

ahojky budu držet palečky aby tlak klesl. A k tomu tvýmu bříšku:)
Nejsi sama.je to mé druhé těhu při prvním jsem začala hned nabírat a skončilo to s 20kg navrch:(
A teď jsem 12+1tt a váha je -6kg ale přes pupek +9cm.
Nejsem žádný hubeňour ale těhu bříško jde pěkně poznat.Jestli to půjde takhle dál tak na konci budu jak valící se buldozer :s: :C]]: :s: :C]]:

08.07.2010

Ahoj holky je možné že už by mě tak brzo mohla pálit žáha? Od rána je to úplně šílené :-( Nevíte co nejlíp pomáhá? Moc děkuju za každou radu

od 7 týdne mne pálí žáha, a to mimo těhotenství nikdy!! :*8*: mi řekl, že se v těhu může cokoliv z lékarny proti pálení žáhy, že vše končí v žaludku a nejde to dále do krve a těla, takže cokoliv . já doporučuji Rennie , fantastický za 10 minut je po pálení. :one: :one: fakt super!! Daisii

mě vzdycky pomohla obyčejná soda rozmíchana ve skleničce vody. Za pět minut pohodka a věděla jsem,že nemá žádné vedlejší účinky na mimi a stojí jen 2 kačky balíček:)

:a: Mě už přestalo pomáhat i to mlíko.. místo něho si cucnu Gaviskonu a pálení je okamžitě pryč. :///:

Ahojky mě také dost pálila žáha,Dr. mi poradil abych se moc nepřejídala,raději méně a častěji a když by pálila,tak si vzít piškotek nebo kousek rohlíku,a opravdu to pomáhá,mám klid a nemusím žádné tabletky,ještě mi pomáhá mléko.

In reply to by Radík

No to přejídání zatím nehrozí :-) Jen jsem ráno otevřela oči už mě potvora pálila }:) .Ale děkuju za rady které určo zkusím :-) Popravdě celkem mě překvapilo že už mě pálí žáha takhle v brzkém těhu.Když jsem čekala malého tak mě začala pálit žáha až mnohem mnohem později a stačilo se jen napit a na chvilku si lehnout a pomohlo to ale ted bohužel :-(

01.07.2010

Ahoj tak se jdu pochlubit a zároven poprosit o připsání na seznámek únorčátek :-) Dneska první kontrola + utz.

:\x: :\x: :\x: blahopřeji, do seznámku jsem Tě připsala ,ale ještě prosím o info ( věk , a jestli čekáš první miminko, nebo už nějaké dítko máš a jak staré?), abychom měly informace kompletní! Dík Daisii

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka