Deníček uživatele Zuzu

09.02.2009

Holky "starý", kde jste všechny? Já tu pár dnů nebyla a najednou koukám, že tu není nikdo známej :? Vím, že se tu něco semlelo nebo co, ale podrobnosti nevím.

31.01.2009

Včera nám bylo 10 měsíců, tak dávám v rychlosti pár fotečak. Míry ještě nevíme, na kontrolu jdem až ve středu :)

Gratulasek!!!!!!!!!!!!! :one: :c: :h:
(uz sme vas taky s Lucinkou dohnaly - v tech 10 mes., jinak ale mame jeste co pilovat - hlavne to sezeni, lezeni atd.)
SHARANE+LUCINKA
PS: Miky je fakt uzasnej, klucina uplne k sezrani! :hu: :a\|:

ahojky Zuzi , no Mikulda je šikulka, je prostě úžasnej :c: Nejvíc se mi líbí nahoře jak spinká :'zz): :c: Je to takový zlatíčko :h:

17.01.2009

Dobré ránko...Včera se mi stala krásná věc. Mikuláška učím dávat pusinky tak, že mu ukážu, jak dávám pusu plyšový opičce a pak mu ji dám před obličej, ať jí dá taky pusinku.

13.01.2009

Holky, Mikulášek už mi tak 3 týdny čůrá na nočník, pokaždý, když ho tam dám a teď jsem před týdnem začla dávat i ráno po probuzení a to se prozatím vždycky i vykakal.

In reply to by ivkahof

Tak zkuste :) ;) Já jsem zjistila, že když Miky spí venku v kočárku a přijdem, tak má suchou plínku a za chvíli se pak vyčůrá, tak jsem ho hned po příchodu posadila na nočník, ať to udělá tam :) A ono to klaplo :s: Už chápe, co se tam má dělat a vyčůrá se pokaždý, když ho tam posadím :)

11.01.2009

Musím se s váma podělit...Mikuláš objevil na lince kus chleba a takhle se do něj pustil. "Konečně jsem našel kus pořádnáho žvance"!!! :s: :hu: :a\|:

01.01.2009

Ahoj všem. Zdravím v novém roce :a: Mikulášek měl předevčírem 9 měsíců, tak se jdem pochlubit, ckoo už všechno umíme.

Ahoj Mikyyyyy, :a:
jsme tu s Lucinkou v tuto nocni dobu jen na 1,5 vteriny, takze strucne:
Srdecne Ti gratulujeme ke Tvemu 3/4 rocku! :k: :h: :one: Jsi tak strasne sikovny, ze z toho mame skoro az depku. ;) My podle Tebe neumime vlastne skoro nic - az teda na to spani - to nam jde teda naopak primo na statni vyznamenani!!!!! :'zz): :s: (dneska s jednou nocni pauzou na kojeni zase skoro nonstopka do 9ti do rana - proste Sipkova Ruza se muze jit zahrabat) :'zz): :'zz): :'zz):
Nechces nas naucit nejakou tu svou dovednost? My Te zase naucime chrupkat jako spinkaji ledni medosci! ;) :'zz):
SHARANE+LUCINKA :a:
PS: jo, a vyrid sim mamce, ze se moc omlouvame, ze sme ani nepodekovali za tu smsku ohledne cocky .... chteli sme ti napsat az reakci, jak to dopadlo, vis? ale my se k te cocce normalne jeste nedostali - :n: :hu:

In reply to by sharane

Ahojky Šárinko a Lucinko :a: Děkujeme za pochvalu :k: Depku nemějte. Lucinka to všechno za chvilenku dožene. Každý dítě je jiný a všechny se nakonec stejně všechno naučí. Alespoň máš Šári klídek a nemusíš zatím tak malou hlídat. Já musím pořád na Mikyho dohlížet, protože vleze opravdu všude. Například chodí ke krbu na dřevo a loupe si tam březovou kůru a pak ji žvýká a nechce vyplivnout. Nebo leze do odpadkovýho koše v koupelně, do sprchy, na záchod a kouká do záchodový mísy, bere toaleťák, vybírá hlínu z květináčů a papá ji...No samý chuťovky :00:
To spaní bychom opravdu naučit potřebovali. Jsme s manželem dost unavení, i když bývávalo i hůř (musím zaklepat, ať se to nevrátí :jawdrop: )
Čočku prubněte a pak dejte vědět. Já dnes malýmnu asi udělám jáhly se špenátem a pomelu mu tam nějaký dýňový a slunečnicový semínka.
Zatím pa, pa, kočky :a:

Ahoj Zuzu, Mikulda je fakt krásný a hlavně hrozně šikovný! Nám bude taky 9. měs. ale tohle teda ani zdaleka nezvládáme! Jste moc moc šikovní a krásná rodinka!
Jinak u nás to s druhým mimi dobře nedopadlo, zítra jdu na revizi..Jsem už s tím smířená a celkem v klidu. Na druhé mimi se strašně moc těším a když to bude chlapeček tak máme už delší dobu přichystané jméno Mikuláš:)...jako vy, tak doufám, že to snad někdy vyjde:)))
Mějte se krásně a vše nejlepší do nového roku!paP

In reply to by mirax

Ahoj Mirax. To je mi moc líto. Přeju, ať to rychle přebolí a zase se brzy zadaří :w: :w: :w:
To jsem ráda, že se vám líbí stejný jméno :)
Ony jsou ty děti každý jiný, ale nakonec se všechny všechno naučí :)
Takže taky do novýho roku všechno nej a budu na tebe myslet, ať to rychle vyjde. Držím pěstičky :k: :/;x:

ahojky :a: :a: :a: tak teda gratulujeme k mini narozkám :qu: :qu: :qu: a je to šikulka, akorát to spaní, noo :00: ale my na oplátku zase všechno blinkáme, no tak si vyber co je lepší ://: na tý první fotce bych řekla že je na tebe dooost podobnej, je to krasavec :h: :h: :h: :h:

29.12.2008

Ahojky holky, Hlásím se po delší době. Potřebuju radu. Do kolika stupňů pod nulou můžu ještě s 9ti měsíčním dítkem ven v kočárku a na jak asi dlouho? Děkuju :k:

Cau Zuzi,
tak tohle mi hlavou (krom te cocky) litalo taky. :s:
A koukam, ze je tu vse uz zodpovezeno - no prima ... :one:
Pozdravuj od nas Mikyho. :a:
SHARANE+LUCINKA

nám říkala doktorka že do mínus deseti... ale jak dlouho to neříkala, asi jak dlouho vydrží maminka v té zimě :-) my byli včera hodinu a půl a já byla jak rampouch... ale svítilo sluníčko a bylo krásně...

16.12.2008

Viděly jste novej kalendář Pirelli? Prej sexbomby z Pirelli. Já vám nevím, ale jsou to skoro všechno celkem škaredý vychrtliny s pidi prsama, no a ta stylizace.

Mně to přijde takový negativní, jak reklama na hlad nebo chudobu v Africe, já nevím - nelíbí se mi to!

To víš,snobům je to jedno,hlavně,že ho maj a můžou se vytahovat,a kdyby tam byly fotky nahejch zadků,to nevadí,maj v tom uložený prachy,ted někde psali,jak jeden kalendář vydražili za 270 000kč,to bych nedala ani za kalendář od Lady :c:

16.12.2008

Ahoj ženský :a: Jdu se chlubit zase se svým vánočním přáníčkem...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka