Deníček uživatele zuzka82

17.08.2010

Ahoj holky!!! Co udělat sraz někde v parku nebo nějakém centru? Já bych ráda šla do ZOO, ale nemůžu protože mi malá nevydrží v kočárku chce pořád buď lozit nebo chodit.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

pokud bude zataženo a mokro tak se nepřidám holky lezou jen po 4 a byli by jak vodníci :D ale třeba bude fajn i když ted večer to nevypadá :(

koukala jsem dnes na předpověď a pokud to vyjde, mělo by být v úterý hezky, takže bych to já osobně viděla spíš na aquapark... takže ještě uvidíme, jestli s Matýskem půjdem s váma... nebo můžete vy jít s náma ;) :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

nene nemusí být rezervace a navíc to dopoledne tam bývá prázdno ;)

20.02.2010

Ahoj potřebovala bych poradit. Mám skoro půl roční holčičku je plně kojena jen na noc dostávání rýžovou kašičku. Teďka ráno měla zelenou stolici. Co to znamená?

Ahoj Zuzi, buď v klidu, neznamená to naprosto nic. Zelenou stoličku bude mít taky i po banánu, po zelenině, někdy v ní budou i ještě nestrávené kousky zeleninky, když bude mít příkrm s mrkví, bude stolička do červenoranžova, po borůvkách až černá nebo tmavomodrá, takže bude hrát všemi barvami... ale neboj se, nic to není...

Jo a jinak se na vás moc těšíme, až vás uvidíme na srazíku, Evička už je určitě veliká princezna... :a: :a: :a:

29.01.2010

Ahoj. Chtěla jsem se zeptat, jak dlouho se můžou v kuse brát tyto homeopatika chamomilla vulgaris 15CH v kuse? Zapoměla jsem se zeptat v lékaárně. Jo je to na růst zoubků.

06.10.2009

Ahoj mám 5 týdnů starou holčičku. Dneska jsem ji měřila v zadečku teplotu a mám 37,5.

ahoj, když měříš v zadečku vždy odečteš půl stupně. Takže malá teplotku nemá. JInak léky na snížení teploty se podávají až když má po odečtení teplotu 38,5stupňů

In reply to by white_tie (neověřeno)

Ahoj Domi. No jinak se máme dobře. Už máme 55 cm a vážíme 3,9 kg. A co vy? Prý máte problém s kojením? N8m už to jde hezky. U6 začíná vnímat a dívat. Je to s ní lepší.

22.06.2009

Ahoj Chtěla jsem se zeptat od kdy se může pít čaj z maliníku. Já jsem dneska 30+5. Díky moc za odpovědi. Zuzka

ještě vydrž, já jsem si dala poprvé ve 35.týdnu a pak mě pěkně bolelo bříško- nechtěla jsem porodit tak brzo, tak jsem to zkoušela až zas po týdnu a zase mě bolelo.... vyvolalo mi to poslíčky- od 38.týdne to bylo v pohodě a ve 39.týdnu jsem rodila, tak opravdu pozor...

Od 34.týdne - radila nám paní, co k ní chodím na kurz-gravidjogu. Od té doby taktéž masáž hráze, uvolnování pánve - už necvičit posilování pánevního dna, a už ne magnezko.

27.01.2009

Ahoj chtěla jsem zeptat zda existuje nějaký seznam srpen 2009? Já mám podle menzes 19.8 a podle uzv 27.8. Teď jsem 9+5tt. Mám večerní nevolnosti. A co vy? Díky Zuzka

05.01.2009

Ahoj holky tak jsem dneska byla na gyndě a můj dr mi řekl, že jsem v 7tt a už nám bije srdíčko!!! Jsem tak šťastná!!! Na další kontrolu jdu 23. ledna to už mi vytaví průkazku.

:\x: :\x: SUPÉÉÉÉÉR!!!! :\x: :\x:
Tak to je paráda,hned je ti líp,že? ;) Já pujdu zkusit štěstí zítra(dnes jsem přišla pozdě)Srdíčko tedy asi ještě neuvidí,ale fazolku by mohl,ne? ;) Měla bych být 5+3. :a: :a: :a:

In reply to by Evik

jo je mi hned líp ale ještě aby to rostlo!!! 23.ledna jdu na kontrolu a měla bych už dostat průkazku. Jinak díky za gratulace. A dej zítra vědět jak jsi dopadla!!! Doufám, že dobře. Jo myslím, že by už měla jít vidět ta fazolka. Já jsem 7tt

a přeji hodně zdravíčka tobě i mimi a pohodové těhu.Já tam jdu 12.1 tak doufám,že dopadnu dobře jako ty...Opatruj se :a:

01.01.2009

Ahoj tak jsem 30.12. jsem byla na gyndě a tam mi bylo potvrzeno těhotenství jak má být. Jsem 5 tt. Hurááááááááááá!!!! Přítel říkal, že je to nejkrásnější silvestr.

Posílám velkou gartulaci, je to bezva, že se řady těhulek rozrůstají, snad se do nich brzo zařadíme i my, snažilky :e):

Taky se přidávám ke gratulantum!!!!!!! :one: :cc): :one: :cc): A dr už něco viděl? :O :O Já měla poslední MS 29.11 Kdy Dr něco uvidí? :00: Podle těhotenské kalkulacky jsem 4+6. :a: :a: :a:

In reply to by zuzka82

Testy jsem si dělala,ale mám zatím docela slabou čárku:(. :( :( Další testík si udělám asi v neděli ráno,to už snad bude silnější. :\/: :\/: :\/:

22.12.2008

Ahoj holky!!!

verim, ze to bude v pohode, zatim je jen brzy a kazdemu hodnota hcg stoupa jinak rychle a gest.vacek jde videt v jinem tt...takze drzim palce a verim, ze vam ten jezisek nadelil toho mimiska do briska a uz se tam zabydluje..dej mu cas a zadny nervy! :one: :\x: :cc):

ahojky ja na tom byla podobně, navic mně šílen bolelo břicho tak si mně tam nechali v nemocnici a to sem měla hcg jen cca 400..a taky mně strašily vším možnym..Nemysli na to špatné ale jen na to dobre, ja si taky pořád říkala že je to v pohodě, ležela sem tam 14 dní než se mimisek ukázal tam kde je doted ;) Držím ti palečky

18.12.2008

Ahoj mám takové menší trápení!!! V pondělí jsem byla na gyndě s podezřením, že jsem těhotná!! Doktor nic neviděl na UTZ.

Ahoj díky za podporu mám strach ale snad to bude dobré!! Jak budu vědět tak se ozvu!! Teď mi nezbývá než čekat. Kdyby se povedlo tak to budou ti nejkrásnější vánoce

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka