Deníček uživatele zuzina.k

19.09.2013

:a: :a:
ahojky všem,opět po delší době všechn zdravíme,sice sem chodím a pročítám příspěvky ale na komentáře a psaní není čas,nj dvě děti doma a třetí na cestě,to dá zabrat :P

ahoj ahoj, tak a máme další maminku Zuzík Myšák už taky porodila synka Dominička, ale prý si to teda užila :-(

S dvouma čertíkama to musí být asi záhul, já mám doma taky jednoho a chvílema to opravdu nedávám hlavně, když se začne vztekat a u oblíkání ven je to mazec. Ke všemu se přidalo obávané období vzdoru, tak bojumeme jak se dá...
Ty otoky musí být nepříjemné, ale už to nějak vydržíš vždyť to máš za pár, a co ty víš najednou praskne voda a jedete :-)
Já jsem teprve teď začala 36 tt a už bych taky nejraději ten přední batoh odložila, poslíčky mám co chvílu, bříško tvrdne, bolí no a já jsem akorát nervozniii ach jooo.
Pořád se uklidňuji, že odměna bude stát za to a taky že bude, tak to už nějak doklepeme. Malej je prý hodně nízko, tak taky čekám kdy to přijde, ale zatím se dole neotvírám jen ty bolesti jsou opravdu protivný a otravný. Opatruj se, a pak dej určo vědět papa

In reply to by Hany.83

Ahojky a děkuju holky za podporu,no pořád je to stejné, s rukama někdy horší cokoliv dělám je jak s cizýma rukama,jak kdyby nebyly moje nemám v nich skoro cit tak mi vše padá a absolutně mě to nebaví :r: no nic jiného než vydržet mi nezbyde to vím,ale to je teda otrava kor doma s dalšíma dvěma dětma,je pořád co dělat a mě ruce bolí jako prase :n: :n:
No zítra jdeme opět na monitory a pak k dr na kontrolu tak snad se něco pohlo,bolesti taky mívám už dost často,ale nevím minule byla malá prý ještě dost vysoko,ale jak píšeš praskne voda a jedeme to bylo u obou dětí,jsou obě 39tt a pořád že nic nic a pak ze dne na den tak doufám že to tak bude i ted ??? :? kéž by. všem přeju taky rychlý pohodový konec,já už se těším až budu bez břicha normálně zase fungovat a obleču i bundu je chladno a už nemám co na sebe :///:

Ahoj Zuzí,mě přehodili termíny takže jsem se nakonec dostala mezi zářijové.Čekám každým dnem,odešla mi hlenová zátka a kontrakce mám v noci,ale vždycky přejdou.Myslela jsem na Tebe,tak se hezky drž už to máš také za pár :a:

Přeji ti,aby to co nejrychleji uteklo a já tady hltala další článek o porodu :h: :h: (Tvůj :one: :) )

už porodily 3.maminky v říjňátkách.Tesinka,šarkamaminka,bejby85.(mrkni na seznámek říjňátek) Už se nám to rozjíždí. :) Za chviličku už všechny budeme mít ty naše uzlíčky v náručí....Už aby to bylo...to mě mrzí,že máš takové starosti,ale neboj a vydrž už to brzy bude.Ten konec je asi pro každou z nás strašně dlouhý.Tak se měj moc hezky :) a držím palečky aby to bylo co nejdříve :a: :a: :a:

05.09.2013

:)
ahojky všem,chci se zeptat jestli někdo sbíráte šmoulíky plyšové z hyperalberta? Máme doma dvě děti a zachvíli přibyde třetí, máme dva tatky šmouly a jednu Vexi ;)

In reply to by Zdenda3

už to mám vyměněné ;)
vím,že ještě akce běží ale chodit nakupovat jen kvůli šmoulům nechodím a přijde mi zbytečný jich mít plno,i tak je doma krámů až až,tak jsem chtěla pro každého jen jednoho,stejně je to baví jen chvíli a po dobu akce,pak zase vymyslí něco jiného a tohle bude hozený v krabici
:n:

05.08.2013

:///:

31tt a naše třetí mimi
31tt a naše třetí mimi

jsi krásně štíhlounká na tak velkou rodinku, i s tím břichem. Hned bych si to s tebou vyměnila :DDD (tu postavu), děti jsou moc krásné, třetí bude určitě taky, držím palečky k porodu :€s€:

In reply to by Keltka

Jééé,ty jsi mě ted povzbudila, nadchla,děkuji za pochvalu :///: no klidně bych snesla o pár kilo mín,ale nestěžuju si,jsme zdraví a to je nejdůležitější,nějaký to kilo ted rozhodně neřeším a tímto se netrápím. každý jsme nějaký a je fakt že dnes nějaký holky i bez dětí vypadají jak po pěti dětech,tak si říkám na třetí dítě dobrý. ;) děkuju moc a taky přeji jen to dobré :€s€: :€s€: :€s€:

Ahoj,krásná rodinka :) ,já také čekám 3 a poslední mimi :€s€:a ultrazvuk je boží,ten nosánek a pusinka :dance: to bude náká modelínka :s:

In reply to by zrzulinda

děkuji,no uvidíme,tatínek říká,že malá vypadá jako bubák :? :? :?
no celej tatínek :s: :s: :s:
jj,taky si myslím,že u nás je to do třetice a naposledy,je to náročný,ikdyž su myslím pořád mladá,teprve mi bylo 30,ale na další těhu se necítím,tohle mi dává zabrat,mám málo krvinek,bříško prý dle dr.moc dole a hlavně pořád podnikat něco s dětma s břichem je těžší,přeci jen malý ještě nemá ani 3 roky,tak potřebuje ještě dost obskakovat -chlap no,dcera t auž má 7 a je samostatná,ale i tak,ještě do toho ty horka,už aby se trochu ochladilo,do 28C mě úplně stačí. :€s€:

21.03.2013

AHOJKY VŠEM CO JSME NA TOM STEJNĚ S TERMÍNEM KONCEM ZÁŘÍ,ZAČÁTEK ŘÍJNA. JAK SE MÁTE A CO BŘÍŠKA, ROSTOU?

tak se opět hlásíme v 11+0

gratuluji k fotečce, krásně rostete, my teprve v 9 tt, ale už jsme na ultrazvuku hodně podobní, opatrujte se papa

Ahoj,krasne zpravicky :one: ja dnes 11+5 ;) Brisko roste roste,uz ho nezkovam.Kazdy pozna ze cekame :s: To jste krasne velici :dance: Taky preji pohodove tehu a pohlad :€O: :a:

27.02.2013

:a: ahojky všem,tak dnešní ko u dr.dopadla dobře. :h: bije,máme 16mm a vše v pořádku,ted zase až za 3 týdny,termín máme 9.10,která jste tu podobně? :€O:

8+0 a srdíčko krásně bije

Ahoj, já jsem dnes 8+2 a dá se říct, že nevolnosti snad už ustupují, jak kdy. Jinak na kontrolu jdu příští čtvrtek. Je tu třeba některá, která už na sobě pozoruje zvětšené bříško? Říká se, že u druhého mimi roste rychleji. Já už teda mám kalhoty festové a ani se je nepokouším zapnout :-)

Ahoj :) já mám termín 13.10., ale taky si myslím, že to bude dřív:) Nyní jsem v 8 týdnu a dva dny a je mi pekně špatně. Je vám taky špatně? :D

krásný obrázek miminka,nedávno jsem obdivovala pozitivní testík a teď už 1.UZV :€s€: utíká to :) .Ať jste zdraví a vše dopadne tak jak má :one: :) :k: :h: :a: ještě jednou GRATULUJEME!!! :k: :k: :k:

In reply to by Savings

děkujeme moc. jj hrozně to letí,ten čas těhu je nejkrásnější,to rostoucí bříško a první pohyby avše to hrozně rychle uteče,sice už je to po třetí,ale člověk si to musí vychutnat ;) .

19.02.2013

:a: :a: :a:
ahojte,tak posílám naši foto jak krásně se už takhle na začátku těhu kulatíme. A to jsme teprve 6+5 tt. no jo při třetím těhu,to člověk ani v začátku nezatají :€O:

6tt + 5

:one: :one: :one: :one: super :€O:
Mně také teď u druhého roste rychleji a je fakt že zatáhnout nejde :s: :s: :s:

já ti to bříško věřím, u malé jsem neměla žádné od začátku do cca 5-6.měsíce a teď už druhého jsem ze začátku- tedy snad hned první týden mi narostly prsa..a to jako tak, že z B byly D!! a břicho šílený! nechápu to, protože teď jsem v sedmém a zase skoro žádné nemám :D taky jsem si tukala na čelo, že to takhle brzy být nemůže vidět...pak sem se nějak srovnala celkově, asi sem přibrala všude :D takže je to těhulka od těhulky..a ne že jedna má čtyři děti a neměla..

Tak něco podobnýho jsem měla do minulého týdne i já, a to za týden zacínám pátý měsíc. Nikdo mi moc nevěří, že budu mít mimi..Ale ted už se začíná klenout mnohem rychleji...

In reply to by Balaba

:///: :///: no tady je vidět,že každá jsme opravdu jiná a rosteme jinak,břicho zatáhnout už nejde a asi je to i tím počtem těhu,protože při prvním těhu jsem taky až tak velký břicho neměla a když jsem měla rodit,mysleli si lidi že jsem teprve tak v 6m. při druhém už bylo bříško větší a ted při třetím,su zvědavá do jakých rozměrů až narosteme :00: :00: :00:

Mně se to bříško líbí :one:. U prvního jsem měla taky okamžitě břicho jak balon, musela jsem nosit do práce kalhoty rozepnuté, protože mi prostě nic hned od začátku nebylo. U druhého si myslím, že mi takhle nevyskočilo, že to bylo takový pozvolnější a nenápadnější. Každopádně je to super sledovat od začátku až do konce ;-)

19.02.2013

Nechcete někdo koupit vitamíny mamavit na dobu před otěhotněním,celou dobu těhu a i při kojení,vše v jednom,dporučila mi to paní v lékárně,je to velké balení 100+10tobolek .

pro příště bych doporučila se zaregistrovat na www.gsklub.cz, bude vás to stát jako členy GS klubu mnohem levněji než v lékárně, to platí i pro testy..teď jsem si objednávala a nedá se to s lékárnou srovnat..

In reply to by zuzina.k

Ahoj Zuzi ja take po mamavitu mela problemy,a tak jsem si nasla jinaci na netu a pak jsem si je objednala v nasi lekarne jmenuji se Elasti- Q vitamins&minerals s postupnym uvolnenim.A ty jsou v pohode .Jestli chces mohu ti poslat aspon 5 tabletek na zkousku a pak uvydis sama jestli ti budou vyhovovat Andy

In reply to by beruskaar

Jejda,jsi moc hodná,to děkuju!! Tyhle mi taky doporučila dnes paní v lékárně,tak je asi koupím,děkuji moc,posílat nemusíš,ale fakt děkuju za ochotu. a děkuju za radu. že zrovna v lékárně neřeknou které jsou jaké,že?! nu což. třeba později mi to nic dělat nebude,ale ted to nemůžu ani cítit,jak to dám do pusy,obrací s emi žaludek. tak uvidíme co jiné vitamíny,před tím v těhu mi to nedělalo,asi teda myslím,už si to tak nepamatuju,ale vím že jsem mívala calibrum.

13.02.2013

Prosím,nemáte někdo nějaký tip na dobrou dovolenou u nás v česku,jak pro děti,aby tam bylo koupání,je mi jedno jestli bazén nebo rybník,aby tam mohl pes,aby byl areál oplocený.?

13.02.2013

Ahojky,tak se jdeme pochlubit. V pondělí jsem byla na první kontrole u dr,protože Ms byla spožděná už týden a testy ukazovaly //. PAn dr.

Ahoj, já čekám taky třetí, jsem osmý týden a jsem ráda, že píšeš, že to dlouho neutajíš, protože já
už mám bříško jak konec třetího mĕsíce a hlavnĕ večer, trochu mĕ to dĕsí . Jsem ráda, že nejsem sama

Ahojky ...velká gratulace...Já jsem zjistila že jsem těhu 6+4 a :h: už krásně tlouklo....tak at se ko za 14 dní vydaří a at je vše v pořádku...

In reply to by kooopretina

Děkuji moc,snad to vydržím. A hlavně doufám,že vše bude v pořádku a :h: bude. no nezbyde než čekat. Ikdyž je to třetí dítko,nervézní su jak u prvního a už to i rodiče ví,každý má radost,nejvíc tatínek,ten se těšil už od porodu druhého jak zase bude další,tak bych nerada aby se něco pokazilo :00: . to máme strach každá,takže musíme jen doufat a věřit,že to dopadne jak má. přeju pěkné těhu :€O:

Ahoj,mooooooooooc gratuluji :k: :k: :k: Já byla na první kontrole a :h: už tam tlouklo,byla jsem 6ttBylo to maličké,ale :h: bylo krásně vidět :one: určitě za pár dní se objeví i u Tebe,je to strašný fofr,každý den je znát :) Krásně si užívej :€O: :a: :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka