Deníček uživatele Zuzina

10.08.2009

tak už je nám rok, přišly první krůčky, už máme jednu stoličku venku a druhá se nám klube, tříkolka k narozeninám měla obrovský úspěch - dneska s ní poprvé vyrazíme ven.

už je nám rok!

No tak to je prda! Dodneška si pamatuju, že jsem Ti odepisovala na dotaz, jestli už začíná porod :jawdrop: A je to jako by to bylo včera. Ten čas tak strašně letí!!!!!!

In reply to by Naděnka

jj letí to jako blázen, strídají se dny a noci, je to mazec, každý den je supr a taky to tak vnímám, včera bříško, dneska roční miminko a neboj naděnko - cítím v kostech, že se blíží poztivní výsledek vašeho snažení...moje skoro švagrová se takhle snažila s přítelem, pak jsem jí doporučila svého gynekologa a do dvou měsíců to bylo - nechceš taky doporučení ?
:ooo:

In reply to by Zuzina

Ahojda Zuzi, jo jo, letí to jako blázen. Až mě to trochu děsí. Zatím to tak neutíká, ale s dětma si potom člověk všechno uvědomí, zlatíčka mu rostou přímo před očima :c:
Taky doufám, že už se to blíží, ono se to blíží už od začátku, ale doufám, že většinu blížení už máme za sebou. Ani nevíš, jak bych si to přála. Nekoukala jsem odkud jsi, nevím, jestli bych to neměla z Hradce Králové z ruky. Ale můžeš mi dát kontakt, budu o tom přemýšlet. Nakonec, pokud by mi to mohlo pomoct, tak proč neprocestovat třeba celou ČR, že jo.
Tak vám oběma přeju hodně zdravíčka, užívej si dál každý den :w:
N.

malej je prekrasnej,ten nas prdolinka mel taky uz rok,taky jsme prestali kojit,uz to mel jako dudinka a v noci jsme kojila po hodinach a pul,at me nikdo neodsuzuje, ale uz toho bylo moc,v pohode jsme to zvladly...taky zvladnete....a kolik uz ma ten chalapak zoubku?nas Danecek jich ma 11 :{~{: ,takl peken bojujte a taky prejem vsecicko nej nej nje at dela sen radost :C]]:

In reply to by moonyk

jedenact zoubků? tak to je fofr! my jich mame devet, desátá se nám klube (stolička dole). tak to gratuluju jak k zoubkům, tak k úspěšnému "stop" kojení... je to tak nejak spis o mě... nesmím vyndat prso ;)

27.05.2009

aoj všem! včera se honzík poprvé postavil bez toho aby se něčeho přidržoval...koukaly jsme na něj s babičkou/mojí mamkou jak u vytržení... je to zkrátka šikula.

nazdárek matko, tebe jsem tu dlouho neviděla. Čímpak Honzíka krmíš, že už se skoro nevejde do kočárku :s: jukla jsem na fotečky, ale bohužel se mi to krapet seklo a viděla jsem pouze část, kdy byl ještě malý chlapák :-). snad se mi je podaří dokouknout později.
no a ten náš pokládek? capká kolem nábytku, rád se vrtá ve všem možném, většinou má hubinku od ucha k uchu a nezavře klapačku, pořád si něco klábosí (jen mu zatím nikdo nerozumíme :s:) - tak takhle se cho¨vá, když jsme doma a mezi lidma? sedí, kouká "kamsi", je zticha, bedlivě pozoruje a když to jde, tak se sápe na mámu :s:

ahoj, tedy vy jste obrici :a: co malemu varis za dobroty? mne nechce melej moc papat, tak se ptam vsude okolo - jak papaji jina mimca :/;x: mejte krasny den :k:

23.04.2009

jj včera už to bylo devět měsíců od doby, kdy se na světě objevil Honzík. Je to naše sluníčko. Už lumpačí na tisíc způsobů, leze do skříněk a řádí po celém bytě - takže jsme "under construction" - pořád uzpůsobujeme byt čeníškovi, aby si něco neudělal nebo aby něco nerozbil...takže zkrátka máme místo obýváku obrovský dětský pokoj a před televizí máme skříňku, aby nešel olizovat obrazovku hihi }:) na skříňkách bezpečnostní zámky -- no však to znáte...

08.04.2009

aoj vespolek.

ahojky nám je sice deset měsíců ale vztek se umíme taky statečně ://: hlavně když chci něco já a on ne :n: to se umí hlasitě projevit že si myslím že budu mít po učních bubíncích a nadosmrti budu hluchá :!k: je to prima jje snima sranda sisina a Matějíček

18.03.2009

8.3. se nám vyklubaly obě dvojky nahoře, ale pořád ještě lezou a hodně to čeníška bolí.

ahojky, malýmu bude 8 měsíců ve čtvrtek, klube se nám teprve první zoubek, jinak lozí, stojí a teď začal i v postýlce a ohrádce chodit.sám si sedne je to malý číslo, pořád ho musím hlídat :s: :a:

In reply to by anaj

ahoj anaj! dlouho jsem tě "nečetla" :a:
ten náš už taky leze, ze čtyř si sám sedne, teď se staví u té sedačky nebo v postýlce, dělá paci paci, pápá, vařila myšička (ale to jen tak šudlá prstíkama o dlaň), tákhle velikej, už umí pít trochu z hrníčku - musím mu ho držet (flašku vůbec nechce - mám 4 od aventu a dá se říct na nic), už otvírá šuplíky a čím blbější věc-tím lepší hračka... zásuvky už jsem radši všechny zaslepila. jsou to človíčci - zvířátka... jen jsem chtěla nějaké srovnání jak jsme na tom... tak děkuju!!! a ať hezky rostete!

In reply to by Zuzina

Ahojky Zuzi, já už jsem většinou jen nakouknu a zase mažu za malým, nelíbí se mu to když sedím u počítače.Pít nám moc nejde máme od Aventu ten hrníček se savičkou a používá to spíš na drbání dásní :s: Šuplíky zatím neotvírá ještě asi nepřišel, že to jde.mám na zemi dvě kytky, tak je pořád v nich když se nedívám.Už to jsou malý lumpíci, žádný miminka viď.Tak se mějte hezky :a:

27.02.2009

tak už se nám jedničky nahoře vyklubaly - stálo to ale moc slziček. :cc): A co víc, už se klubou další - tentokrát dvojky nahoře, počítám, že do týdne budou venku obě.

Koukám, co máte zubů :///: ..to my jenom 2..Tvů malej je moc šikovnej..u nás nás budí hrozným vítězným řehtáním, že v postýlce stojí :00: .. NE bude chápat až tak na roce..taky se už modlím,aby to chápala..mě tahá furt vlasy a nejoblíbenější je odpadkový koš..už mě napadlo, že ho z kuchyně vyhodím snad na chodbu nebo do komory..ale když ho potřebuju mít po ruce.. tak jí furt hlídám,aby na něj nesahala, ale stejně..už nevím, co s tím..docela by mě zajímalo..jak to vyřešili ostatní..protože u nás to je problém, když třídíme odpad..

12.02.2009

nejsem konkurencí ani tím nijak nevydělávám (tak by to nemělo adminovi vadit), tak mi to zkoukněte a třeba mi i napište email jestli tam nejsou bláboly a tak... www.drdulek.webnode.cz

In reply to by Zuzina

V Mozille je to v pořádku, v IE ne :(
Zkus text protáhnout nějakým jednoduchým textovým editorem, třeba poznámkovým blokem a pak znovu zformátovat.
I když já mám co říkat, taky mi formátování na webnode zlobí a nevím, co s tím :(

moc pěkný, jsi fakt šikulka! :qu: Za pár dní začínáme s příkrmama, tak se těšim, že tam dáš rady a receptíky. ;)

12.02.2009

musím se s Vámi podělit - směju se tady na celé kolo - teď mi dochází jak to mají s náma někdy ti naši chlapi těžké - zlvášť v těhotenství - jestli se chcete zasmát, tak fakt dopo

se divím, co se jim v těch jejich hlavičkách všechno urodí...je fakt zábava si to číst...

06.02.2009

po dlouhé době opět zde...
ten náš drobeček má dole už čtyři zoubky a konečně se mu klube i páreček zoubků nahoře...

gratuluju k zoubkům. my ´to máme zase perný s horníma jedničkama, ale snad už konečně budou venku.... a nemůžu si vynachválit gelík na dásně. začíná na písmeno k....název celý si bohužel nepamatuju a jsem líná se jít podívat. ale oni snad dělají jenom dva. to potřu dásně a toník má klid

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka