Deníček uživatele Zuzik

05.01.2011

Ahoj,
chci se zeptat, zda má některá z vás zkušenosti se šátkem na nošení dětí nebo s tou látkovou krosničkou na břicho?

Ahoj, máme nosítko Manduca - dítě je v širokém posezu pozitivně působícím na vývoj kyčlí, podobně jako u šátku a noítko má bederní pás, takže váha mimča sedí na bocích a ne na ramenou. Mám zaím roční zkušenost a jsem spokojená - měnít nebudu. Nosit se dá vpředu, na zádech, na boku, novorozenci jsou uvnitř i s nožičkami v takovém bobečku :smich: Šátek jsem nechtěla kvůli svému muži. Zatímco nosítko na sebe v klidu navlékne, nedovedu si představit jak na sebe uvazuje šátek .. a vlastně bych to po něm asi ani nechtěla :smich:
Ať už se rozhodneš jakkoli, rozhodně chválím - mít miminko takhle těsně u sebe je krásný pocit :h: A mnoho lidí mi říkalo, že tam se má mrně nejlíp a jak mu závidí to teplíčko :)

PS: máme tři pejsky a neumím si představit, že je venčím, a ještě u toho tlačím kočárek! Jedině s Manducou

In reply to by fishtamin

Ahoj, díky za komentář :) My máme právě taky velkého pejska a s tím kočárkem to není vždycky ono a hlavně se chystáme i v létě na hory na dovču a tam bychom taky chtěli trochu pochodit,takže juknu na to :one:
Díky a hezký den!

In reply to by Jankav

Ne všechna nosítka jsou tak hrozná, jako se píše v článku. Tipickým příkladem špatné varianty jsou poměrně často kupovaná Chicco Go apod. - tam to mimčo fakt hrozně visí a celou váhu má nosič na ramenou = bolavá záda :€\€:
Pokud ovšem nosítko umožňuje široký posez, je srovnatelné se šátkem.

25.11.2010

Ahoj a dobré ráno všem :)
Mám doma 2celé ale prošlé rybilky, myslíte, že je mohu použít nebo radši vyhodit?

ještě tak dva měsíce po konci trvanlivosti byhc to používala ale dýl už ne...ublížit to určitě nemůže...

no nemělo by to ublížit, ale ani pomoct. Všechny učinné látky co tam jsou už neplní svojí funkci, takže by ti to bylo k ničemu. Jestli můžu doporučit, tak já měla radši Sudokrém. Je sice malinký, ale nám na opruzeniny pomáhal nejvíc a krásně voní narozdíl od rybilky. Sudokrém se dá použít i na spáleniny, ekzémy atd. Syn když se narodil, tak měl šílené opruzeniny na krku jak byl tlusťoučký a to jediné pomáhalo.

01.09.2010

Ahojky těhulky,
tak konečně jsem se i já dozvěděla po nekonečném volání výsledky testů!!
Hurááá, konečně to dopadlo včechno v pořádku! Mám velkou radost!

24.06.2010

Ahoj všem,
hlásím také příchod k vám do klubu. Podle výpočtu rodím taky v únoru a teď jsem v 7+3.

Ahoj Zuzko,

to se pěkně rozrůstáme, vítám tě mezi náma, fazolka už je pěkně velká fazolka :\x: Já jsem dnes 6+0, ale na kontrolu jdu až 8.7. Jinak mně vůbec nic není až se bojím, aby bylo vše v pořádku, jen mě trošku pobolívají prsa a podbříšek, jinak vůbec nic, přeji hezký víkend

vítej mezi nás :qu:
je to super, jak se tu hezky množíme :C]]: vypadá to, že květen-červen byl hoooodně vydařenej :\x: :\x:
Já jsem dnes 5+5tt čekám prozatím dvojčátka (a doufám, že to tak i bude) a prozatím jsem měla jen jeden den, kdy mi nevonělo maso, ale jinak klepu, nevolnosti vůbec, chutě taky žádné, jen pobolívání v podbříšku. Ze začátku to bylo hodně intenzivní, ale dostala jsem penicilin (prý to byl zánět, jsem po IVF) a dnes už to je skoro v klidu. Od včerejška si musím vždy po 14hod. jít alespoň na hodinku lehnout a spinkat :€h: Tak nám tady všem přeji hezké těhu :a:

26.09.2008

Ahoj, nevíte náhodou zda dětičky po 9.měsíci neprocházejí nějakou psychickou labilitou????

Ahoj Zuzíku taky máme něco podobného. Jak jsem v dohledu a Justýnka je u někoho jiného, tak začne brečet. Je teď děsnej mamińák, ale zase není se čemu divit. Já jsem nejvíc. Naštěstí mi pořád docela dobře spí, ale dneska jdu večer s kámoškama na kafe, tak uvidíme, jestli bude nějaké rodeo.
A co u vás jinak? Podle toho co píšeš, tak jste byli s Kubíčkem v té nemocnici :(

Tohle to období v tomhle věku mívaj soro všechny děti,ono je to zas přejde.....My to máme taky :00:

Ahoj. Tak právě toto období taky prožíváme. Rozárka si mě taky hlídá a když mě nevidí, taky brečí :§) . Děti kolem 8. měsíce jsou zcela závislé na matce - i když před tím nebyl problém, aby byly i s někým jiným. Tohle období ale samo přejde. Prostě to musíme vydržet. :a:

24.09.2008

Tak jsme tam nakonec skončili :( . Malej dostal infuze, zavodnili ho, začal mi tam papat a přestal mít průjem. Byly to nejhorší 2 dny mého života, co mám Kubíka.

Ahoj holky, děkuji za podporu. Kubíkovi už je o hodně lépe. Pomalu začíná baštit to, na co byl zvyklý, tak snad už to bude OK :) .

jezisi, tak hlavne ze jste doma a malemu je lip. Jsi statecna holka, zvladlas to na jednicku. Malemu posilame pusu...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka