Deníček uživatele Zuzana.Cihakova

Minulý týden jsem pekla první dort dcerce k narozeninám :-)

Můj první dortík :-)
Můj první dortík :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuju :-) snažila jsem se, ale provázel mě u toho jeden karambol za druhým :s: Nakonec jsem ho dodělala ve 2h v noci :s: :s:

Jsem špatná máma! Už to všechno nějak nezvládám :r: Mám dvě krásný zdravý děti a místo toho abych byla šťastná, trápím se. Absolutně nezvládám dětičky s péčí o domácnost a o manžela.

Ahojky, tak já bych teda řekla, že jsi úplně normální. Teda alespoň v to doufám, protože u nás je nemlich to samé :-) Ale já mám dva kluky, jednomu jsou dva roky a druhému půl roku. Ten starší taky dělá jen to, co mě může naštvat :-D Taky ho táhnu vřeštícího po dědině, protože nechce jít za ruku u silnice, ale běhat nejlépe v jejím prostředku. Hračky rozházený po celým obyváku, že není pomalu kam stoupnout, mezitím válející se mladší syn a vřeštící, protože už ho to na břichu nebaví a přetočení se zpátky na břicho nepraktikuje. Mezitím mi utíkají brambory na plotně a než to stačím trochu zpacifikovat, mladší syn už je zpátky na břichu a starší si z něj dělá koně. Vyžehlit mi občas přijede mamka nebo ségra, prach utírám až si vzpomenu a někdy je to teda na Alzhaimra. Vysávat můžu každou chvíli, protože máme doma čuňata a ještě k tomu dva kocoury. A když pak přijde večer manža s tulením, tak jsem ráda, že jsem ráda. A do postele se stejně dostávám až o půlnoci. Starší syn usíná kolem desáté, takže než se osprchuji, uklidím ten binčus po něm atd. atd. tak pak jdu spát s tím, že druhý den mě čeká to samé. Jo a taky bydlím na vesnici a většinou jsem s klukama sama. A víš ty co, hoď to za hlavu, jsou daleko horší věci. Já dnes viděla souseda, loni mu diagnostikovali nádor v jícnu, vypadalo to nadějně, ale :-( byl to vždycky super chlap, hodný, pracovitý, pro rodinu, měl 90 kg, teď je z něj 30. kilové nic, které ani nevyjde samotné schody. Je to hrůza, je mi tak strašně líto celé rodiny. Člověk si pak uvědomí jaké prkotiny řeší. Jsi nejlepší máma, své děti miluješ, netýráš je, co více by mohly mít!!

Zkus víc odpočívat - hlavně spát a uvidíš, že bude hned líp:-) Při prvním jsem jen šůrovala, pekla, vařila,když malej spal a pak byla utahaná a zlá:-( Teď s druhým prckem mám sice ráda stále pořádek, ale už to není stoprocentní a taky žiju, ale když jsem dlouho nevyspalá, jsem opět protivná a zlá.

In reply to by Róza

Já jsem spíš vyčerpaná psychicky. Nemám tu žádnou kamarádku. Bydlíme na vesnici a jediný s kým se stýkám je manželova tetička, která má asi 120kg a pořád si jen stěžuje co ji kde bolí a kde jí zase píchlo, což mi nikdy nepřidá. I když tam jdu s dobrou náladou, tam mi ji zaručeně zkazí. Je to asi všechno se všim, ale mrzí mě, že jsem tak protivná na dcerku :(

Tak dneska jsem malou berušku dala poprvé (po pár dnech po narození jsme to vzdali a spinkala jen se mnou) do postýlky usínat samotnou.

Dneska jsem si pohrávala s myšlenkou, že sem písnu můj stejnej problém :). Jen malýmu jsou tři tejdny. Tak koukám, že je to stejný všude :D . Nejhorší je, že mu dám v noci radši prso, než aby se v postýlce vrtěl a začal pak ječet, aby nevzbudil tatínka. Ráno jsem polámaná, jak spím skroucená, abych ho nezamáčkla. A pokaždý absolvujem stejnej rituál. Hodinu a půl visení na koze :s: , do toho kakání, ublinkávání, krkání, ječení, nakonec usínání v kočárku. Chtěla jsem teď písnout, že dneska jako zázrakem leží po tom všem v postýlce a vypadá to, že usne, ale než jsem začala větu, už se zas ozval :00: . Tak zas jdu no :///:

Mám možnost dělat práci mých snů. Včera jsem byla na zkoušce s profesionálním divadélkem a měli by zájem.

Za mě asi takhle- kdyby takovou nabídku dostal chlap neřešil by to a vzal by to. Je to práce a finančně to pomůže rodině. Věděl by že je o děti postaráno tak co?
Jen si to prostě vyměníte. Pokud víš že bude o děti postaráno vezmi to, domů za rodinou se přece vracet budeš jak to půjde. Za zkoušku nic nedáš. :€s€:

Ahojky, upřimně, v tomto ti nikdo neporadí, ale kdybych já měla tu šanci dělat práci mých snů, asi bych neváhala. :///: Já se řídím slovy, je lepší litovat věci, kterou udělám. Prostě udělej to, jak to cítíš, asi tak. ;) Neříká se nadarmo, že každé rozhodnutí je správné, protože to zrovna tak cítíš. :one: Jak tu píše jedna maminka, odejít můžeš vždycky. :) Jo a to, že máš rodinu neznamená, že si nemůžeš plnit své sny. ;) Mně osobně to sobecké nepřijde, ale každá to máme nastavené jinak. :) Je to tvůj život a tak je to jen na tobě, jak se rozhodneš. ;) :a:

ahoj,
jestli je manžel bez práce a ty máš takovouto příležitost, tak bych do toho šla.. Když se časem ukáže že to prostě nejde, tak toho můžeš při nejhorším nechat. Ale když to ted odmítneš, tak druhou šanci dostat nemusíš.
Na dovolené jsme potkali pár, kde maminka také dostala neodmítnutelnou nebídku (na vysoce postavené a vysoce specializované místo) a dokonce musí hodně lítat po světě.. při nástupu do práce bylo malému asi 10m a také ho vídala jen o víkendech, ale o to víc se mu pak věnovala a o to víc si sami sebe užili..
Já osobně jsem ráda, že manžel vydělává víc než jsem vydělávala já.. protože kdybych měla výrazně vyšší příjmy, tak by šel asi na rodičovskou on..

no. asi mě tady ukamenujete ,ale .... ptala se na názor.nevím jak staré děti máš, pokud už to jsou školáci,hlídání máš zajištěné,partner tě podporuje,tak není co řešit.ale jestli jsou děti malé,tak do těch 4let,si myslím,že pokud ženská nemusí kvůli financím do práce a tím pádem dítě na vedlejší kolej,tak má být doma s dítětem.samozřejmě,pokud člověk nevychází finančně,je to něco jiného,to se musí. ale když je chlap schopen nás uživit,a já mám 3leté nebo 4leté dítě,tak chci být s ním .tak asi tak

Tak dneska se Vendulka poprvé překulila na bříško :€s€: Dnes jsou jí 3 měsíce a 18 dní a i když se o to už chvíli snažila, stejně mě to překvapilo :dance: Zuzanka se totiž překulila, když jí bylo

Moje šikulka :-*

Děkuju holky :) zatím jí to jde na jednu stranu o mnoho líp, ale to se dotrénuje :) Teď leží na hrací dece a překuluje se o sto šest :s:

Moc šikovná princezna :one:
Můj starší začal v 4 měs a 5 dnech a mladší byl ještě rychlejší, necelé 4 měsíce.
Tak ať už nemá s prďáky trápení.

Tak jsem se rozhodla, že si tu začnu psát také deníček. Abych začala popořádku. V březnu mi bude 21 let. Svojí první dcerku jsem porodila v 18 letech - jmenuje se Zuzanka.

Moje holčičky
Moje holčičky

:h: krásné :)
Ja první dcerku porodila 2měsíce po 18tinach a syna 3dny před 21tinama nebo jak to napsat-dcera má 3roky syn pul roku ;) tak sme na tom stejně krásně :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka