Deníček uživatele zumostl

28.01.2013

Taková normální noc:
21:45 – jdeme se koupat. Aleš se koupe se Sebíkem (3r), já koupu Stelinku(1m). Probíhá to překvapivě bez breku obou.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jo to tady občas čtu, že se vám ratolesti vzbudí v 5 apod. To jsem vlastně ráda, že u nás spí všichni,já jim jen při jejich spánku poskytuji potřebný servis.

Wow, úžasná noc ;-) :-( My si taky takových několik užili, hlavně kvůli uším :-( A tak bych se chtěla zeptat, co používáte do těch uší? Syn má od listopadu každý měsíc rýmu a pak píchané uši, už 5x :-(

In reply to by Jablotro

Šmarjá.. Syn k tomu taky tíhne při každé rýmě, ale mám v záloze dva léky a tím to poslední dobou vždycky včas rozeženem. Ony ty děti mají citlivé uši i při hluku. 2 ho bolela ouška - na hokeji a při vánočním ruchu v obchodním centru. Když ho to bolí, poznám to - má červené ucho. Nasadím Aurecon Junior. Když to teba do hodiny dvou nezabere, dám Otic solution - přírodní kapičky voňavé. Jinak prý pomáhá Netřesk spolehlivě. Ale ten já jsem ještě nehledala. Vodička z jeho listů se může i zamrazit, takže se uchová na horší časy.

03.01.2013

Ahoj děvčata, i já se jdu vypsat ze svého porodu naší krásné dcerky Stelly.

Můj porod Stellinky
Můj porod Stellinky

Ahoj, kukla jsem do LP 2009 a už koukám, že máš odrozeno. Moc gratuluju, a tiše závidím, já zatím do druhého nejdu. Ten náš tříleťák mi dává pořád zabrat. Jinak, konec porodu teda celkem drsný, já tehdy tlačila skoro hodinu, už kvůli tomu nechci další dítě, byla to hrozná beznaděj. Tak pa a držte se, a někdy pisni, jak ho bere brácha. Pa

In reply to by nifrachet

No chápu, ted se mě stále drží pocit - něco jako neochota porodit další dítě. Navíc toho času má ženská zase méně. Už ted se těším, až bude malá běhat a nebude to závisláček na mamince. Zní to sobecky, však já jsem za ty děti ráda.. Tohle zvykání si na dalšího člena rodiny a vyladění organizace domácnosti mi ted ale dává zabrat. Malej je dobrej. Už mě několikrát překvapil - v krizových situacích se nehroutí, neptá, šlape jak hodinky a je hodný. Je poslední dobou ale takovej negativní, když může, pořád říká NE! nejdu, nechci, nebudu. Je to test nervů, nesmím se rozčílit, pak ho ta hra víc baví :-) Jinak vztah on a miminko je krásný. Hlídá, pouští jí písničky, říká Stelinka má asi hladík, líbí se mu když kojim. Ale na nás s manželem zkouší co vydržíme. To je ale snad jen přechodné období, jako jich už bylo několik a další přijdou.
Chápu tě, že nechceš další, byt jen pro zatím. A ta věta: jedno dítě´žádné dítě, je pravda... I když je to lump, s jednim se to dá..

Gratuluji k Dcerušce,já měla první porod tak hrozný,že už jssem nikdy děti nechtěla,no a ve finále v květnu porodím po čtvrté. Ale upřímně přiznávám,že zkusím ukecat sekci..... ;) bojím se už teď. Přeji ať jsi brzy zahojená.....

23.12.2012

Už jsme daleko... V úterý se mojí dr. na poslední návštěvě nezdálo CTG, tak mě poslala do nemocnice na přeměření, jim se to též nezdálo, tak si mě tam nechali přes noc.

Jak to čtu, vzpoměla jsem si, jak jsem se loni modlila, ať už začnu rodit... Přeju ti, aby se to rozjelo až po Štědrém dnu, ať je porod rychlý a co nejmíň bolestivý.
Já jsem rodila 26.12., den po termínu a za 2,5 hodiny byl malý na světě.
Tak se držte :a:

11.12.2012

Začnu od jinud. V neděli jsem pořádala oslavu 3.narozenin mého synka pro děti, byl to mazec. Vymyslela jsem spoustu aktivit, běhalo se, tančilo se, kreslilo se atd, a já s nima.

Krásný zprávy z poradny a jsi super, že jsi v tomhle stavu uspořádala oslavu, já na to s téměř 3. měsíčním prckem neměla , takže Viki slavila jen v rodinném kruhu :s:

05.10.2012

Ahoj holky, prosím poradte mi. Syn - skoro 3r, už cca 14 dní bojujeme s rýmou, přelévá se to z očí do uší, zatím to zvládáme ukočírovat a má ted jen rýmu.

ahoj, dětských nemocí které provází pupínky je docela dost. Ono se nemusí jednat hned o nemoc ale třeba i o alergickou reakci. Ouška bych asi řešila na ušním-ta teplota může být klidně od oušek :-(.

Ahojky, tipla bych to na dětskou šestou nemoc. Horečky a vyrážka.. Teplota může být i vyšší.

In reply to by zumostl

zuzi zrovna jsem to řešila s dětskou - dcerka měla 3 dny teploty a pak se osypala, tak jsem se ptala, jestli šestou může mít dvakrát. A odpověď? Může :-) a navíc nemocí spojených s vyrážkou jakoby kopřivkou je víc než dost.
Můžeš ho namazat třeba sudocremem, kdyby si stěžoval na svědění, jinak hlídat, jestli se to nějak nemění a případně k dr. na konzultaci.

11.07.2012

Ahoj všechny,Chtěla bych se zeptat, ty co jste zažily - proč, co to vyvolalo, jak vám to lékař léčil a tak dále.

To samé, hnědé špinění léčené ascorutinem a magnézkem, způsobené buď sexem ( děloha je překrvená, nemusí to být žádná divočina ), nebo zvýšenou námahou,a po čase to přestalo a vše bylo OK :-)

Ahoj, mě se toto stalo taky kolem 16tt v prvním těhu. S tím rozdílem, že já měla rizikové a sex byl celé těhu tabu. Dr. špinila jsem jen malinko 2dny, dr. mi na to řekla, že když to není čirá krev, je to dobré a že je pochva překrvená a zřejmě praskla žilka. Ascorutin jsem taky dostala, ale jak dlouho jsem ho brala, to ti neřeknu, už to jsou 4 roky.

27.05.2012

Ahoj všechny. Poslední týden, přestože na prohlídce je vše perfektní a mam se z čeho radovat, se mi zhoršuje pocit nevolnosti. Je to opravdu příšerně,nic nepomáha.

ja pri prvnim tehu s dcerkou zvracela ve dne v noci do 16tt.Casto jsem mela i potize si vycistit zuby jak mi u toho bylo zle :O Kazde dopoledne jsem musela ke svacine mit Jogobelu s lesni prichuti.Pokazde jsem ji v sobe udrzela chvilku a pak sla ven.Ale i tak jsem ji proste denodenne musela mit.Jelikoz jsem pracovala,tak jsem se ty nevolnosti snazila take co nejvice maskovat.A pak se to najednou zlomilo a bylo po nevolnostech.A u druheho tehu se synkem jsem nezvracela ani jednou. :s:

In reply to by kotypa

Je,tak do 16tt, to je taky paráda. Ja to teď cítím horší než u prvního tehu a teď se jeste musím překonávat a jet odpo se synkem na výlety a procházky. A vůbec veškerá péče o toho prvorozeneho se mi zda namáhavá.. Třeba vařit že.. Nemůžu to ani vidět,ale ti moji chlapi holt jíst musí:-)

Tak jestli se Ti třeba uleví, tak já teda zvracela o sto šest, všechno mi smrdělo, nechtěla jsem jíst, nevolnost teda vůbec nebyla ranní, ale celodenní.....no ale dá se to zvládnout, když myslíš na toho prcka, kvůli kterému to je...no a teď jsem ve 14tt a už je mi skoro dobře:)) Vydrž, to přejde:))

Ahojky :a: Mě bylo taky špatně,ale nezvracela jsem. Tak doufám že ty budeš taky ta šťastná a že tě to brzo přejde :one: Mě hodně pomáhaly zázvorové lízátka a pak taky Emesin-volně prodejný. Vydrž to,snad to už brzo přejde!!!

10.05.2012

Byla jsem se dnes ukázat doktorce, jestli bude bít srdíčko a je tam.

...jen tak dál :one: :€s€: a uvidíš,že tentokrát to ten známý dobrý konec bude :€O: :a: Držím palce i pěsti :a:

30.04.2012

Ahoj děvčata...

06.03.2012

Dneska v noci jsme se všichni 3 rozhodně nevyspali. Synovi 27m nedávám plenky už týden,takže vstáváme na čůrání. Tentokrát to bylo ale divné, a vstával už v 1h, vyčůrat a chtěl ke mě.

Byli jsme před spaním raději na pohotovosti a je tam slabý zánět u obou uší. Píchat se nemusí,tak to snad rychle vyléčíme. Nojo, je potřeba ho co nejrychleji naučit smrkat,ale on dělá ted naschvály a popotahuje to zpátky.. ;)

In reply to by zumostl

To známe. Dcerka je teda na smrkání šikovná, ale teď ji skolil nějaký bacil, má zahleněné celé tělo, takže kašel a rýma přes víkend každý den zvracela, jak měla břicho plné hlenů... to člověk prostě neuhlídá :-)

My jsme zubama prošly ani nevím jak, takže neporadím. A co se týče ucha, tak VIkča měla u zánětu vysoké horečky a uši bolestivé na dotyk... každý to ale snáší jinak...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky